De indeling van de commode voor kleine broer…

De plekjes voor kleine broer staan volledig klaar. Jullie konden de box, zijn maxi cosi en ook zijn wiegje en de commode al zien. Ik ben super blij dat we voor de korte tijd dat we nog hier wonen toch een heel mooi en fijn plekje voor kleine broer hebben kunnen maken. Zonder kledingkast was de indeling van de commode toch wat anders dan de vorige keer….

Ik deelde eerder al de indeling van de commode toen deze nog bij onze spruit op zijn kamer stond. Hij heeft ook een kledingkast op zijn kamer staan, waar heel veel spullen in liggen. Kleding uiteraard, maar ook beddengoed en allerlei reserve spullen. Dat was nu niet mogelijk dus we moesten goed nadenken over hoe we de commode zo goed en handig mogelijk konden indelen.

Kijk mee naar de indeling van de commode en laat weten wat je er van vindt. Als je nog tips voor me hebt dan hoor ik het natuurlijk ook heel graag…. Veel kijkplezier…

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Annabel
    8 oktober 2017 / 07:34

    Leuk filmpje! Ik vind de indeling zoals je die nu hebt ideaal. Er is niet veel ruimte, maar toch is het overzichtelijk ☺️.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *