Interieur Shoplog: shoppen voor het nieuwe huis…

Toen kleine broer geboren was kwam langzaamaan het besef dat we ook binnen hele korte tijd gaan verhuizen. Een tijd geleden konden jullie mijn interieur wishlist al lezen. Langzaamaan begon het te kriebelen om geen babydingen aan te schaffen, maar ook spullen voor het nieuwe huis, van spullen voor de kamers voor onze spruiten als een wasmand. Dingen die we echt moesten hebben, maar ook dingen die gewoon leuk of mooi zijn.
Industriële lampen
Boven onze eettafel wilde ik heel graag twee grote industriële lampen. Eigenlijk was ik via marktplaats op zoek naar echte oude fabriekslampen of iets dergelijks. Ik vind het echte oude namelijk veel mooier dan alle namaak oude dingen die je ook veel ziet. Toch kwam ik in mijn zoektocht ineens deze lampen tegen. Ze zijn tweedehands via marktplaats, maar ze zijn nu nog steeds te koop bij HK living. De lampen zijn 55 cm in doorsnede dus echt groot en heel erg mooi.

Boekenrekjes 
Voor in de nieuwe kamer van onze spruit wilde ik graag nieuwe boekenplanken. Hij heeft nu van die fotolijst plankjes van IKEA en toen we deze nieuwe variant zagen wilde ik die graag. Ze lijken erg op de kruidenrekjes die veel mensen al als boekenplank gebruikte, maar deze komen echt van de kinderafdeling.


Kleine mannen worden groot trapjes
De welbekende trapjes van Ikea. Ik had altijd al in mijn hoofd er een te gaan aanschaffen voor in de badkamer. Zodat onze spruit makkelijker bij de kraan kan en dit zelfde geldt voor de keuken uiteraard. Onze spruit krijgt echter een bedstede met een erg hoge instap waar hij dus ook zo’n trapje voor nodig heeft. Gelukkig zijn ze maar 10 euro per stuk, dan is het niet zo erg.

Kapstokje van een hertengewei
Dit gewei stond al even op mijn verlanglijstje voor in de nieuwe kamer van onze spruit, hij is van HK living. Zijn kamer wordt groen, stoer en met natuurlijke materialen. Dit gewei past er dus perfect bij. Hij zegt nu heel de tijd dat hij een hert heeft.

Hartendief maan lamp
Met deze lamp speel ik een beetje vals, maar ik ben er zo blij mee dat ik deze wel wilde laten zien. De maanlamp stond al heel lang op mijn verlanglijstje en heb ik als kraamcadeau van mijn zussen gehad. Ik ben er zo blij mee, we hebben al een mooi plekje bedacht in zijn nieuwe kamer.


Wasmand, speelgoedmand, dekensmand….alles mand
Deze mand zagen we bij Kwantum en ik vind hem heel tof. Hij kan in de woonkamer met kleden of schoenen er in. Of in de speelhoek met speelgoed, maar ook op onze slaapkamer of die van onze spruiten staat hij heel mooi, desnoods als wasmand in de badkamr, overal is hij mooi. Voor 16 euro konden we hem niet laten staan.

Neushoorn kop
Weer iets voor onze spruit. Ik vind het heel belangrijk dat hij snel een leuke kamer krijgt en ik ben daar dus ook veel mee bezig. Deze neushoorn kop staat denk ik heel stoer naast een oude schoolposter die ik heb voor zijn kamer.


Lamp voor de spruit
De lamp van de babykamer gaat naar zijn broertje dus in de kamer van onze spruit moest een nieuwe lamp komen. Deze lampenkap vond mijn moeder en met dit snoer van touw er aan vind ik hem heel erg stoer.

Speelkleed Sissy Boy
Dit speelkleed kocht ik via instagram van iemand over. Ik vind hem mega leuk. De kleur is misschien een beetje meisjes achtig, maar de opdruk kan dan weer goed voor jongens en meisjes. Daarnaast denk ik niet dat onze Pipster het heel erg vindt om op een meisjes kleed te liggen.

Behang
Ik heb me laten influencen door de meiden van ikvrouwvanjou.nl. Zij gingen hun wc gedeeltelijk behangen met dit behang en ik vond het echt super tof. Ik denk dat het in onze nieuwe wc ook heel erg tof is.

Waterdichte molton
Dit was een tip die ik van een vriendin kreeg. Onze spruit gaat naar een groot bed in het nieuwe huis en zij gaf als tip om een waterdichte molton te kopen. Mocht hij spugen of straks met zindelijkheidstraining in zijn bed plassen, dan is zijn matras niet meteen helemaal vies. Ik heb ze gekocht bij de Aldi, daar waren ze toen in de aanbieding, maar HEMA heeft ze ook.

Denim drift
Deze verfkleur hebben we al binnen. Ik wilde deze kleur al toen we het huis nog niet hadden gekocht, maar ook in ons nieuwe huis wil ik nog steeds deze kleur in de babykamer. Ik blijf hem mooi vinden als ik hem op plaatjes voorbij zie komen, hopelijk is het in zijn kamer straks net zo mooi.

Wat wil ik nog meer:
Er gaan nog 500 dingen door mijn hoofd, die ik nu wil, over een maand wil, of misschien in de komende jaren, maar ik heb allerlei ideeën.
– Hoekbank: We hebben nu een redelijk kleine woonkamer, dus ook een bank die daar in past. In ons nieuwe huis kan ik eindelijk een grote hoekbank…LOVE IT…dus ik kijk vast een beetje rond.
– Kast voor in de badkamer: We hebben straks een grote badkamer maar er is nog maar weinig opbergruimte.
– Wasmanden: Hier komt de huisvrouw in mij boven. Ik wil graag een mooie wasmand, want een mooie badkamer (en die hebben we) vraagt daar om. Vandaar dat we nu altijd iets anders in gebruik hadden als wasmand. Een praktische grote wasmand, die ook nog eens mooi is, deze moeke tekent ervoor.
– Ronde badmatten van HK living..merken jullie van welk merk ik fan ben???
– Keukentje: Ik zou heel graag het Ikea keukentje willen, of een ander mooi keukentje voor onze spruiten.

Over een paar weken waarschijnlijk weer een shoplog en natuurlijk deel ik ons nieuwe huis met jullie, dus zie je de gekochte items ook terug komen.

 

Het laatste stukje is tot stand gekomen door een betaalde samenwerking. Wat ik heb geschreven is wel altijd oprecht en eerlijk.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *