IT’S MY B-DAY, shoppen, verjaardag, poolparty in eigen tuin – Weekendvlog #11

WEEEKEEEEND….en vorig weekend was een mega leuk weekend, want ik was JAAARIIIG en ik ben net een klein kind met mijn verjaardag. Ik vind dat gewoon mega leuk, dus keek er naar uit, er waren slingers, cadeautjes, kussen knuffels en ik ging shoppen met mijn moeder en de mannen. Het was heel erg fijn en ik deel alles uiteraard met jullie.

Kijk weer mee met ons weekend, waarin mijn lief en ik een romantische date hadden bij Ikea, we naar de dierentuin gingen, een feestje compleet in het water viel en we heel erg van het weer hebben genoten. Ondanks dat het van te voren een erg druk weekend leek, bleek het een heel erg fijn weekend.

Abonneer je je op mijn kanaal??? of laat je en reactie of een duimpje achter? Zou ik super tof vinden…

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 8 juni 2018 / 12:46

  Wat een leuk filmpje weer! En wat hebben jullie toch een gaaf huis! Sorry beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd!

  • Liefthuis
   Auteur
   8 juni 2018 / 20:35

   Helemaal niet laat, super lief dank je. Super leuk om te horen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *