IT’S MY BIRTHDAY ♡ 31 ♡… Hoe was het om 30 te zijn???

@natalievermorken.photgraphy

Al 31 jaar de mooiste dag van het jaar…. Al deel ik 1 juni voortaan met 14 juni (verjaardag spruit) en 30 september (verjaardag Pipster). Ik ben vandaag jarig en ik ben net een klein kind wat betreft verjaardagen, dus ik kan je garanderen (ik type dit eerder) dat ik vandaag een verjaardagskriebel in mijn buik heb…
Bizarre verandering

In het jaar dat ik 30 was, is er bizar veel veranderd. 30 jaar worden deed geen pijn, gelukkig, ik zag het er tegen op, maar het viel me heel erg mee. Ik voelde me overigens nog steeds 21, al was het uitspreken van het getal 30 in het begin toch even slikken. Een jaar geleden hadden we ons huidige droom droom huis nog nooit gezien, woonden we heerlijk in ons oude huis, was ik 25 weken zwanger, verbouwden we een zolder, maakten plannen voor de babykamer, kochten een vouwwagen en speelden met de spruit.

En toen…
We hielden ons jaarlijkse bbq feestje. We werden geregistreerd partner en op diezelfde dag gingen we een huis bezichtigen, want dan was het uit mijn hoofd. We werden onverwachts verliefd, allebei, op dat huis. We gingen het kopen, ons huis verkopen, ik moest nog bevallen, had een kraamweek tussen de dozen, ging verder met inpakken en verhuizen. Onverwachts klussen, ons huis eigen maken en ik had nog wat te dealen met hormonen. Het was echt niet altijd makkelijk, maar als ik nu zie wat er allemaal van gekomen is…. Iets met heel erg veel dankbaarheid.

Als een trein
De afgelopen maanden gaan als een trein. De afgelopen maanden voel ik me goed, zit ik in een soort flow (klinkt zweverig I know), gebeuren de dingen zoals ik ze het liefste zou zien gebeuren en nog veel meer. Ik wen steeds meer aan onze nieuwe omgeving, mis soms nog wel onze oude plek, maar dat doet niks af aan de fantastische plek die we nu hebben. Er zijn onverwachtse veranderingen die zo mooi uitpakken, maar ook zoveel plannen die nu geen plannen meer zijn, maar een begin van een nieuw avontuur. Ik ben ondernemer, heb een bedrijf, een bedrijf waar ik fucking trots op ben.
Ooow en heel binnenkort, nog veel meer nieuws….

 

Wie jarig is…
Om een beetje te trakteren, heb ik een kortingsactie voor een te leuk en lekker chocolade cadeautje van Merve’s Atelier. Ik ontving een Break me tablet, met een verrassingsbriefje van mijn lief. Bekijk mijn stories op Instragram en bekijk dan meteen even Merve’s Instagram voor hoe ik het uitpakte. Een leuk cadeau voor iemands verjaardag of wellicht vaderdag??? Met de code ‘JODI10’ krijg je tot 8 juni 10% korting op het hele assortiment.

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 1 juni 2018 / 07:12

  Er kan veel gebeuren in een jaar! Van harte gefeliciteerd!

 2. 1 juni 2018 / 08:34

  Wat een cliffhanger “binnenkort nog veel meer nieuws” ;). Mijn oudste zoon is ook jarig op 14 juni, hij wordt dan 3, wat een toeval! Zelf word ik 7 juni 30, ik zie er wel een beetje tegenop. Gefeliciteerd 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   1 juni 2018 / 15:43

   Nou wat toevallig, precies even oud dus want die van ons wordt dan ook drie. Het is echt niet erg, het viel me alles mee, al begrijp ik je gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *