Een jaar geleden begon mijn verlof….babymoon en fotoshoot

Zwangerschaps shootEen jaar geleden ging ik met verlof. Ik was klaar met werken en fysiek was ik er ook echt klaar mee. Een paar keer viel ik bijna flauw en mijn lichaam en ik konden mijn hart, wat flink op hol geslagen was, niet altijd bij houden. Daarnaast was ik niet meer de snelste, ik waggelde door het lokaal en met 16 leerlingen die allemaal vragen hadden was dat niet heel handig. Ik was er gewoon echt klaar mee en klaar voor…Klaar voor mijn verlof…

Goed gepland
Met 34 weken stopte ik met werken omdat het meivakantie was, maar mijn officiële verlof begon precies na de meivakantie. Beter gepland kon ik het niet hebben, je zou bijna denken dat we het zo uitgekiend hadden, maar dat kan natuurlijk niet. Het was gewoon perfect en ideaal.

Energie peil
Toen ik eenmaal verlof had, had ik bergen energie. Nou ja bergen…dat valt ook wel weer mee, maar vergeleken moet toen ik nog werkte. Ineens hoefde ik niet meer 4 dagen te werken en in het weekend bij te komen. Ik kon gewoon een middag babyspullen shoppen, iets wat ik daarvoor echt niet kon zonder tussendoor een pitstop te houden.

Een jaar geleden ging ik met verlof…
Een tijd waar ik maanden naar uit keek en naartoe werkte. Het verlof was het begin van een bizar bijzondere periode. Het begin van het einde van mijn zwangerschap. De tijd om de laatste belangrijke voorbereidingen te doen, maar ook de tijd om eindelijk een hele dag niks te doen en met mijn dikke buik op de bank te hangen.Ik hoefde nu helemaal niks meer, behalve mijn 88 baby to do lists afwerken.

Verlof plannen
Geboortekaartjes bestellen, enveloppen schrijven, mobiel maken, babykamer afmaken, naam definitief kiezen (ik twijfelde natuurlijk), series kijken, broekjes maken, het huis soppen van onder tot boven, nog meer babykleertjes kopen, laatste uitzet dingetjes halen, alles wassen, klaarleggen en vooral veel fantaseren. Precies bij 39 weken was alles afgerond.

Babymoon
Een van de dingen die ik heel graag wilde in mijn verlof, was nog 1 keer weg met zijn tweeën op vakantie, een echte babymoon. Glamping (een super de luxe safaritent, met lekkere kachel, keuken, luxe badkamer met bad enz enz) op een super mooie camping in de duinen van exotische Bloemendaal. Alleen de wandeltocht naar het strand zorgde er al voor dat ik toe was aan een drankje in een strandtent, dus we hebben maar weinig meters op het strand zelf gemaakt, maar who cares.

Punt twee van mijn verlanglijst
Naast onze mini babymoon, wilde ik ook heel graag goede foto’s van mijn mooie buik (met de rest van Jodi de walrus was ik iets minder blij, maar goed dat lichaam zat nou eenmaal vast aan die mooie buik). Een officiële fotoshoot zag ik niet zitten, ik wilde ongedwongen 101 dingen uitproberen en vooral niet hoeven haasten (want daar was ik op dat moment niet zo goed in)
Wat een geluk dat mijn zus en haar vriendin goede foto’s kunnen maken en ook goede apparatuur hebben. Zij wilden ons bijna gezinnetje vastleggen.
Pinterest had ik afgezocht, alle mooie voorbeelden opgeslagen. Mijn hele kledingkast werd binnenstebuiten gekeerd, want wat doe je aan? Daar gingen we, 101 dingen uitproberen en wat een mooie foto’s zijn daar uit gekomen. Ik deel graag een aantal van de foto’s die tijdens die shoot werden gemaakt.

zwangerschaps shoot

zwangerschaps shoot

zwangerschaps shoot

zwangerschaps shoot

Zwangerschaps shoot

zwangerschaps shoot

zwangerschaps shoot

Zwangerschaps shoot

Normaals bedankt fotografen…you know who…

 

Een jaar geleden ging ik met verlof….Er is zoveel veranderd….Het lijkt zo lang geleden….maar ook zo dichtbij

Tot snel,

Liefs Jodi

 

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 30 april 2016 / 17:35

  Gek he, alweer een jaar geleden! Morgen komt er een artikel online, waarop ik ook terug kijk 🙂 Ik vind jullie foto’s zo mooi. En je was echt geen walrus, maar dat vind ik hihi.

  • Liefthuis
   Auteur
   1 mei 2016 / 20:15

   Lief ik ben ook heel blij met deze foto’s, maar er waren er ook een aantal waar ik echt niet blij mee was

  • Liefthuis
   Auteur
   1 mei 2016 / 20:15

   Inderdaad en dat willen we ons mooi herinneren.

 2. 30 april 2016 / 19:40

  Prachtige foto’s joh, gaaf! Vorig jaar plannen voor geboortekaartjes enzovoorts, nu voor de eerste verjaardag… 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   1 mei 2016 / 20:16

   Nou inderdaad, bizar eigenlijk he, dat idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *