JARIG 32 ♡ Verschrikkelijk ouder worden… of toch niet?

Groot feest vandaag in huize Lief thuis… Want ik ben jarig en naast dat ik op verjaardagen net een klein kind ben vier ik het vandaag ook nog eens samen met de spruit die over 2 weken vier wordt…. Ik vind het bizar dat hij al zo groot wordt, ben vet trots maar vind het ook wel heel snel gaan… maar vind ik het erg dat ik ouder word?

Zoveel mooie dingen gebeurt
Hoe kan ik ouder worden erg vinden als er zoveel mooie en bijzondere dingen zijn gebeurt de afgelopen jaren. Het leven staat niet stil, wij staan niet stil en er gebeurt zoveel moois dat ik alleen maar benieuwd kan zijn naar wat het ons allemaal nog gaat brengen. Komende maanden natuurlijk een mega grote stap voor mijzelf, maar ook de spruit die naar school gaat… Het leven wordt weer anders… Ik ben heel benieuwd, heel nieuwsgierig, ik kijk er naar uit…maar geniet ook van alles wat er nu al is…. Hoe kan ik ouder worden erg vinden als al deze mooie dingen daar ook allemaal bij horen.

Zelfverzekerder
Laatst schreef ik al een artikel over ‘van mega onzeker tot blij met mezelf…’ Wat een verademing. Natuurijk ben ik nog wel eens onzeker, natuurlijk blijft die eeuwige twijfelaar, wikker en weger, eeuwige bevestiging zoeker in mij zitten. Het geeft echter zoveel meer rust om over het algemeen blij met mezelf te zijn.

Zoveel mooie plannen
We hebben zoveel mooie en gave plannen voor de toekomst. De toekomst die nog niet eens zo heel ver weg is. Zoveel moois…maar daar binnenkort meer over. Hoe kan ik nu niet ouder willen worden en dit soort avonturen beleven samen met mijn mannen..

Ik voel me nog 22
Ik ben dan misschien ouder, met de nodige voordelen die ik hierboven al benoemde, maar ik voel me vaak nog steeds 22. Dus als je nog geen 30 bent… ik kan je gerust stellen, want het voelt echt niet anders. Ik schrik alleen soms als ik merk dat ik echt uit een andere ‘generatie’ kom dan iemand van 22. Dat ik andere programma’s keek, dat andere dingen normaal waren op school…

Verjaardag leuk
Ik hou van verjaardagen. Ik zei al even dat ik net een klein kind ben op verjaardagen en dat ik er ook echt naartoe kan leven. Ik vind het gewoon heel gezellig als alle mensen die ik belangrijk en heel gezellig vind aanwezig zijn om met mij een feestje te vieren. Dus die dag ouder… who cares, er is taart gezelligheid, lieve mensen en leuke kinderen… Het kan niet mooier.

Rimpeltje hier en daar
Rimpeltje hier of daar…tja dat is dan toch wel jammer. Daar ben ik heel eerlijk in. Ik mag echt nog niet klagen, maar het zal de komende jaren vast een keer erger worden. We shall seee…. We nemen het voor lief en mocht het echt erg worden, dan zien we dan wel weer wat ik er aan ga doen…of hoe we daar mee om gaan.

Dus graag heel veel meer zoals het afgelopen jaar graag… Want dat bevalt me wel.
Lieve lezers, drink er een op mij vandaag, dan proost ik op jullie… Hoze Roze…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *