Kinder kleding musthaves voor de winter

Het gesprek wat zich de afgelopen jaren in de herfst en winter iedere keer voor doet, start met de vraag; ‘Heb jij al schoenen voor ze…’ Met ‘ze’ verwijzend naar de kinderen. Heb jij al winter schoenen voor de kinderen ? En winterjassen? Wat een opgave en wat een uitgave. Zoveel sites om af te zoeken, zoveel plekken en dan nog maar afwachten of alles mooi staat en combineert of past…. Voor een klein stukje is dat verleden tijd, want Omoda heeft tegenwoordig ook kindermode…

Naast schoenen, laarzen, jeans, truien enz enz voor volwassenen, kun je nu ook bijna je volledige garderobe shoppen op Omoda. Van rugzakken tot schoenen, tot slippers, pyjama’s, jassen, truien enz enz… teveel om op te noemen en bijna teveel om te bekijken, vandaar dat ik dat even voor je heb gedaan…

Mijn favorieten

Een van mijn favoriete merkjes voor zowel Lua als de mannen, verkopen ze, namelijk Your Wishes. Betaalbaar, prachtige kleuren, mooie stoffen en super hippe ontwerpen. (TIP: type in de zoekbalk Your wishes in)
Zoals deze trui… IDEAAL vind ik. Staat namelijk altijd mooi dat gebreide, voor chiquere gelegenheden met een zwarte broek en voor lekker casual op een jeans. Ik vind het de mannen altijd prachtig staan

De volgende combinatie vind ik fantastisch en is helemaal mijn stijl. De jurk hebben we al voor Lua an een soortgelijk Giletje ook, alleen weigert ze die aan te doen. Voor de feestdagen kun je deze jurk ook helemaal stylen. De styling optie op Omoda (shop de look) vind ik ook fantastisch, want ze stylen de look helemaal voor je en je klikt makkelijk door naar de pagina met alle artikelen.

Lil Atelier

Nog zo’n favoriet merkje van mij. Ik shop (budgettechnisch) niet alles van dit merk, maar vind de combinatie tussen Lil’ Atelier en items van andere merken dan juist fantastisch.
Het is dat ik al een jas had, maar deze jas voor Lua vind ik echt fantastisch. De kleur is prachtig en het tikje vintage, love it… We zoeken alleen helaas niet nog een stoffen jas.

Ook voor jongens is dit merk heel leuk. De volgende jas heb ik voor Pip overwogen, maar ik match de jassen van de mannen graag en aangezien Raf Lil’ Atelier net niet meer past, ging deze optie voorbij, maar hoe gaaf de combi van stof en teddy.

Het volgende shirt met de maan, ligt daarentegen nu in mijn winkelmandje, deze kan prima voor jongens en meisjes vind ik. Dus wellicht shop ik er twee.

Mijn mannen zijn heef hoofden, zweten snel en hebben het niet snel koud, daarbij hoef ik dus niet met dit Alwero giletje aan te komen, maar voor Lua vind ik dit fantastisch. Daar denkt ze zelf echter anders over, want ik had er een en die hangt nu nutteloos in de kast want ze WEIGERT het aan te houden. Haar eerste kleding item wat ze echt weigert…

In de zomervakantie ging ik op zoek naar nieuwe rugzakken voor de mannen en kwam ik onder andere deze tegen. Niet geshopt, maar hij blijft me toch iedere keer weer aanspreken. De sticky Lemon tassen zijn makkelijk schoon te maken en erg groot (wat voor bieb boeken en werkjes heel handig is)

Mutsen en sjaals hebben we al, maar ik kon deze je niet onthouden. Ze verkopen echt heel veel items. Zoals deze mutsen. Weer dat heerlijke breisel waar ik het over had drie mooie kleuren. De vorm, de kleur, het breisel… Helemaal leuk.

En laten we dan afsluiten met schoenen. De mannen hebben sneakers, maar ik wil er eigenlijk nog boots bij en deze vind ik helemaal stoer. Ook als ze beetje afgetrapt zijn zijn ze leuk, want echt, binnen 2 dagen zijn ze niet meer zo mooi, maar dat mag bij deze vind ik. Het zijn de enkelboots van HIP.

Ik kan oneindig door klikken en blijf favorieten zien, maar heb gekozen om voor deze (in mijn ogen) nog redelijk betaalbare items te gaan. Het hangt natuurlijk volledig van je budget af, maar wellicht zit er iets tussen.

#liefthuisad

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *