De kou is zo slecht nog niet…toch? + WIN Sans-Online shoptegoed

winter lief thuisDe koude dagen zijn nu dan toch echt aangebroken. Het weer is grauw, we zitten binnen en steken kaarsjes aan. De shirtjes en de slippers zijn nu toch echt onder in de la verdwenen. Het is weer de tijd van de warme en de leuke .

Nu we een beetje gewend zijn aan de herfst en december in aantocht is zijn er leuke dingen om naar uit te kijken. De lootjes voor ons heerlijk avondje zijn alweer getrokken en ook de aantocht staat in de agenda. Zelfs over kerstcadeautjes is al nagedacht. Een van de beste remedies voor mijn herfstdip is om met de leuke dingen van de komende maanden bezig te zijn. Waar kijk ik nu naar uit?

De eerste keer naar de intocht van Sinterklaas met onze spruit
Ooow wat heb ik hier zin in. Zijn tweede Sinterklaas en hij krijgt steeds meer door van wat er om hem heen gaande is. Ik weet echt wel dat hij Sinterklaas nog niet bewust mee zal maken, maar ik ben benieuwd naar zijn reactie op de sfeer en gezelligheid. Daarnaast is het voor papa en mama ook heel leuk.

Zou de kerststal dit jaar ook kunnen staan??? Met onze kleine spruit???

Zou de kerststal dit jaar ook kunnen staan??? Met onze kleine spruit???

De kerstboom en ons kerstdorpje neerzetten
Na Sinterklaas mag de Kerstboom natuurlijk weer opgezet worden, nu al zin in. Ook de versiering van het huis komt dan te voorschijn en vorig jaar hebben we 3 van die lelijke fantastische kitsch huisjes met lichtjes er in gekocht. Ik kijk er nu al naar uit alles weer helemaal kerstig te maken.

Spruit gaat leren lopen
Ons ventje is een hele relaxte kleine spruit. Hij vermaakt zich prima spelend op zijn knieën en zittend op de grond of in de buggy. Hij loopt dan ook nog niet, maar is nu toch wel flink aan het oefenen. Hij heeft een paar keer los gestaan en al een keer aan 1 hand gelopen. Hij vindt tot nu toe vooral onze enthousiaste kreten leuk, maar hij gaat het vast echt leren de komende maanden. Ook raar hoor lijkt me als dat minimensje ineens kan lopen, we zullen zien.

Ons huis winter klaar maken
Dit heeft niks met de kerst te maken, maar met andere nieuwe dingen in huis. Zo verfden we de muur in de woonkamer en slaapkamer al in Early Dew. Verder wil ik graag een nieuw lekker dekentje voor op de bank, een schapen vachtje vind ik altijd leuk voor over een stoel, maar ook nieuwe kussentjes voor op de bank word ik altijd blij van.

Kerstinkopen
Naast de surprises die we met Sinterklaas doen. Doen we bij mijn ouders thuis ook altijd cadeautjes met kert. Iedereen koopt cadeautjes voor elkaar en op kerstavond pakken we alles samen uit. We zijn dan heel de vond bezig en het is altijd heel gezellig. Ik vind de cadeautjes altijd super leuk onder de kerstboom staan. Ook het bedenken en kopen van kerstcadeautjes vind ik altijd heel leuk en ben ik al flink wat tijd mee bezig.

Kerst muziek
Nog 1 kerstding dan…Yep I love kerstliedjes. Zodra ik de eerste kerstbellen hoor, kom ik helemaal in kerststemming en een kriebel in mijn buik. Ik hoorde vandeweek het eerste kerstliedje….JIHAAAA!!!

Warme winter deken
De lekkere dikke warme winterdeken op ons bed. HEERLIJK!!! Ik vind het zo fijn als die weer op ons bed ligt, zo’n dikke zware deken om lekker onder te kruipen.

holle bolle gijsWinteractiviteiten met onze spruit
De Winter Efteling kijk ik echt al naar uit. Lekker met ons gezinnetje door de Efteling lopen en van de mooie winterse sferen genieten. Ik vind dat ze dat altijd heel mooi doen. Weten jullie nog meer leuke winteruitjes met kleine spruiten? Alle ideeën zijn welkom, ik heb er zoveel zin in. Lekker dik ingepakt leuke dingen ondernemen.

Bloggen onder een nieuw dekentje
Als ik dan dat nieuwe dekentje op de bank heb liggen, dan kijk ik er ook naar uit om lekker op de bank te bloggen. Heerlijk met een wijntje en kaarsjes aan en een leuk (fout) tv programma op de achtergrond. Ook het lezen van andere blogs of volgen van mijn favoriete vloggers onder mijn dekentje op de bank met een kopje koffie is natuurlijk heerlijk.

Wintergarderobe uitbreiden
Super cliché en ook wat materialistisch, maar ik hou er van. Als ik voor mijn kast sta, heb ik niks meer voor de winter. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar ik kan oprecht nog nieuwe broeken gebruiken en een warme trui en nieuwe basics zijn welkom en schoenen. Oow en dan is het natuurlijk ook leuk als ik dan wat extras vind…..je snapt me…ECHT nodig…

WIN WIN WIN
Om jullie wintergarderobe compleet te maken mag ik van Sans Online 35 euro shoptegoed weggeven. Ze verkopen daar super leuke items van onder andere Vila, Mango, DEPT, Mamalicious en zo kan ik nog wel even doorgaan. Genoeg keuze dus…

Hoe maak je kans? Super simpel…

 • Laat hieronder een leuke reactie achter
 • Like dit bericht op de Facebook pagina van Lief thuis (delen vind ik lief)

Over twee weken maak ik via de Facebookpagina van Lief thuis de winnaar bekend, dus zorg dat je die ook volgt.

Volg:
Share:

30 Reacties

 1. 31 oktober 2016 / 08:05

  Wat een gave webshop. Vooral omdat er uit zoveel merken te kiezen is. Ik maak hier graag een kansje op.

 2. Marit
  31 oktober 2016 / 08:20

  Leuk jodi!
  Ik ken de site helemaal niet maar wat hebben ze een leuke dingen!vooral de jurkjes van sandwich vind ik super leuk!
  Het huis winter klaar maken! Heerlijk he!!ik kijk er ook al naar uit en helemaal naar de kerstboom!!

 3. Kim
  31 oktober 2016 / 08:53

  Hele leuke actie! Ik ga altijd naar de winkel zelf en slaag daar altijd goed! Ik doe dus graag mee…

 4. Nancy van der kamp
  31 oktober 2016 / 08:56

  Superleuke actie! Dat wil ik wel winnen Shoppen helpt vast wel tegen mijn winterdip haha

 5. Carine
  31 oktober 2016 / 10:02

  Leuke actie! Ik maak graag kans!

 6. Isa
  31 oktober 2016 / 11:11

  Fijne webshop en leuk dat je hier shoptegoed van weggeeft! Geen betere therapie tegen het bekende winterdipje dan lekker shoppen, haha. Ik waag een gokje 🙂

 7. Anke
  31 oktober 2016 / 11:37

  Oeh shoptegoed…wie wil dat niet…ik ga een een gokje wagen! Liefs vanuit dit huisje

 8. Marian
  31 oktober 2016 / 12:28

  Fijne prijs die je gaat weggeven en een leuke webshop! Ik zag een mooi vest wat je precies van dit shoptegoed kan kopen, ik maak dus graag een kasje!

 9. Annelies
  31 oktober 2016 / 18:39

  Lekker lange blog! ik vind december ook erg gezellig en ben benieuwd hoeveel ballen er overblijven in de boom!
  Ik heb ook echt NIKS meer in mn kast hangen dus ik doe mee!

  • Liefthuis
   Auteur
   31 oktober 2016 / 22:31

   Hahaha ik geloof je meteen dat er NIKS meer in je kast hangt

 10. 31 oktober 2016 / 18:55

  Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie kleintje reageert met de intocht van sinterklaas.

  Ik doe heel graag mee om shoptegoed te winnen van sans-online. Ik heb je geliked op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht gedeeld.

  • Liefthuis
   Auteur
   31 oktober 2016 / 20:30

   Leuk dat je meedoet Lieke. Ik ben ook heel benieuwd.

 11. 31 oktober 2016 / 21:02

  De kou is zeker zo slecht nog niet! Al moet ik er soms wel even aan wennen nog hoor!

 12. Anita H.
  31 oktober 2016 / 21:48

  Inderdaad: heel veel leuke items bij Sans Online. Wordt nog moeilijk kiezen, mocht ik in de prijzen vallen.

 13. 31 oktober 2016 / 21:50

  Leuk! Ik maak graag kans. Altijd leuk om wat nieuwe kleding te kunnen kopen.

 14. 31 oktober 2016 / 22:37

  Wat leuk, ik doe mee! Nu ik zwanger ben weet ik niet goed wat ik moet aantrekken, dus wat extra kleding komt wel heel goed van pas 🙂

 15. 31 oktober 2016 / 22:39

  I would love to!
  Ik weet wel raad met 35€ shoptegoed hoor.

 16. 1 november 2016 / 17:28

  Jaaa wat leuk! Ik kan wel wat extra’s gebruiken in mijn kast, want die is leeg… hahaha

 17. Alyt
  2 november 2016 / 23:12

  Doe heel graag mee voor mijzelf. Koop vaak kinderkleding en dan denk ik, ach ik doe nog wel weer een jaartje mijn huidige garderobe aan. Maar ja, is ook weleens leuk om weer iets nieuws te kopen toch?

  • Liefthuis
   Auteur
   3 november 2016 / 13:12

   Heel herkenbaar 🙂

 18. Natasja
  5 november 2016 / 07:36

  Wat een leuke actie. Ik kan nog wel een winterjurk gebruiken (en vast nog meer als ik op de site rondkijk) wacht in spanning af

 19. 5 november 2016 / 08:08

  Toch wel heerlijk die winter tijd die eraan komt. Wij kijken ook erg uit naar de komende maand. Zijn eerste sinterklaas, zijn eerste kerst en eerste oud&nieuw, voelt super speciaal!
  En een gave actie, komt zeker goed van pas zo na de zwangerschap, dan zijn nieuwe kleren echt nodig en zeker als we wisselen naar dit oude seizoen!

  • Liefthuis
   Auteur
   5 november 2016 / 11:18

   bijzonder hoor de eerste keer. ik vond het vorig jaar heel leuk, ondanks dat onze spruit er natuurlijk nog niks van snapte hebben we gewoon zijn schoen gezet.

 20. Christel
  5 november 2016 / 08:45

  Oeehhh nice!!
  Kan ik wel gebruiken;)

 21. Mariska van lochem / mariska giulianojazzlyna
  5 november 2016 / 11:45

  Oooo wat een leuke blog weer!!@
  Ik doe graag mee. Heb ik weer zin in de sint en kerst!!

 22. Marian zw.
  5 november 2016 / 15:38

  Leuk, ik zag ook al lekkere warme truien of vesten, iets zomaar uitzoeken is echt een feestje!

 23. Leila
  7 november 2016 / 22:18

  Wintertijd is trui-tijd! Shoptegoed is erg welkom voor een lekkerwarme trui.

 24. tine van aken
  9 november 2016 / 17:56

  Vast overtuigd om eens iets voor mezelf te scoren als ik win, kies ik vast iets adorable uit voor de kindjes, wedden? ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *