Lees snel…. Last minute kerstshop inspiratie…

Cadeautjes onder de boom

Cadeautjes onder de boom

Het is 24 december, dus je moet opschieten. Als je nog een kerst cadeautje wil kopen tenminste. Je bent erg laat maar het is niet onmogelijk. Wil je iemand verrassen vanavond of morgen ochtend, maar geen idee waarmee? Het is ook nog eens bomvol in alle winkels vandaag, maar laat je niet ontmoedigen, hier heb ik en aantal tips voor leuke niet te dure cadeautjes, zodat je gericht de winkels in en uit kan. Ideaal! Zo ben je snel klaar en heb je toch iets leuks onder de boom liggen.

Mannen:
Boxershorts zijn altijd handig en bij Hema heb je nu hele leuke doosjes met daarin 2 leuke boxers voor maar 6 euro. Koopje en super leuk. Mijn lief (en alle mannen?)  houdt van handige cadeaus, dus bingo.
Rituals douchefoam is niet alleen voor vrouwen heerlijk, je hebt ook een mannenlijn en mijn lief vindt hem heerlijk. 8 euro geloof ik en je doet er super lang mee.
kerstcadeautjesIets lekkers. Liefde van de man gaat door de maag, dus ga naar Jamin en haal een snoeppot (mijn lief zou hier super blij mee zijn) maar een pakket met bier, kaasjes en worstjes is ook een super lekker idee.
– Een netflix abonnement. Hier heb je als vrouw ook nog eens iets aan.
– Niks zo gezellig als een spelletje spelen bij dat eerdere biertje en kaasje. Dus koop een spelletje. Boonanza of Perudo zijn aanraders, oa te koop bij Jolie spellenwinkel in Eindhoven. Of google even op spellenwinkel bij je in de buurt.

Vrouwen:
Rituals is altijd goed. De geuren zijn verrukkelijk. Ga voor een douchefoam, de bodybutter, badschuim, of misschien wel de geurstokjes voor thuis. Alles is even heerlijk.
Cosy socks, van die lekkere, warme, fluffy sokken. Primark heeft hele leuke, maar ook bij Hunkemoller zijn ze te vinden.
Netflix abonnement, ook voor vrouwen ideaal.
Parfum is een super leuk cadeau, voor altijd zal ze aan jou denken als zij die geur op doet. Parfum is alleen erg duur, maar bij Ici paris en Douglas kun je een Travalo of Reload kopen. Dat is een mini flesje wat ze vullen met de parfum naar keuze (later ook hervulbaar). Super handig om mee te nemen en om een geur uit te proberen. De geur Love by Chloe is trouwens een aanrader.
Macarons. Moet ik nog meer zeggen? Deze mooie, maar vooral overheerlijke, speciale koekjes zijn een super leuk cadeau. Ze zijn overigens onder andere te koop bij La Place in de V&D.
– Een boek om even heerlijk mee op de bank te kruipen (met die cosy socks aan). Lieveling van Kim van Kooten en Pauline Barendregt of Neem een geit van Claudia de Breij schijnen aanraders te zijn.

Bandit warmie

Bandit warmie

Voor onze spruit heb ik een paar weken geleden al een Sinterklaas verlanglijstje gemaakt. Dus daar kun je nog even kijken, maar ik kreeg toen ook nog een aantal andere tips:
– vingerverf

– badspeelgoed
– slabbertjes
– Voor onze spruit hebben wij deze awesome Bandit warmie gekocht. (don’t worry, hij kijkt nooit op mijn blog) Hij kan in de magnetron en dan als lekkere kruik dienen, maar er zit ook een lavendel geur aan, waar kleine spruiten heerlijk van gaan slapen. Te koop op dutch-lifestyle.nl

Cadeautjes hoeven natuurlijk niet, maar het soms wel heel leuk. Nu snel opschieten, voordat het te laat is. Je hebt vandaag nog tot 17:00, dan gaan de winkels dicht.
Go, Go, Go… Succes!

Oow en laat me even weten wat je gehaald hebt.

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *