Let’s do this…Weekendvlog #1: kippen fobie, efteling en familie tijd

Ok Let’s do this…Vanaf de laatste verhuisvlog gaat het regelmatig door mijn hoofd dat ik weer iets wilde gaan vloggen. Jullie reacties waren super tof en ik vond het heel erg leuk om te doen. Afgelopen donderdag pakte ik eindelijk weer mijn camera om te vloggen. Ik nam jullie mee in een weekend bij ons thuis. Mijn eerste weekend vlog…

De spruit heeft ook helemaal de smaak te pakken. Ik zou een vlog kunnen vullen met alle keren dat hij ook op de foto wil, dat hij ging vertellen wat hij aan het doen was en tegen de camera vertelde dat zijn broertje een kleine baby is en dat het kleine Pip is. Heerlijk…

Het was een rustig thuis weekend, zonder wilde plannen, maar uiteindelijk was het een mega fijn en leuk weekend waarin we veel hebben ondernomen. Met zijn vieren lekker thuis aanrommelen, maar ook naar de Efteling, een paastak versieren en liedjes zingen. Dus sit back and relax en bekijk onze weekendvlog.

Alle suggesties zijn welkom, ik ben nog lerende en zoekende in wat ik vlog en hoe ik het bewerk, dus kom maar door met die feedback.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *