Lief thuis’ 1e verjaardag….+ WIN een handmade flexfolie shirt naar keuze

Lief thuis verjaardagHET IS FEEEEESST!!! Vandaag wordt Lief thuis 1 jaar. Het is precies een jaar geleden dat ik mijn hersenspinsels de wereld in ben gaan sturen. Na lang wikken en wegen, verscheen precies een jaar geleden, op 25 oktober 2015 mijn eerste echte artikel. Dit was het startsein, waar ik mega zenuwachtig over was, want wat gaan mensen er van vinden? Ik heb er nog  geen seconde spijt van gehad.

Ik begon in het geheim
11 oktober 2015 kocht ik een domein. Waarop ik twee weken lang ging uitvogelen hoe het allemaal werkte. Ik ontwierp met WordPress, mijn eigen pagina en begon vast wat ideetjes op te schrijven. Nog bijna niemand wist er vanaf en op de 25ste raapte ik al mijn moed bij elkaar. Eerst stuurde ik de link van Lief thuis alleen naar familie en een paar vrienden. Want ik durfde het niet op Facebook te gooien. Nadat zij heel enthousiast waren (logisch ook want ze zijn mijn lieve bekenden) moedigden ze me aan het toch te doen. Wat had ik te verliezen? True…dus dat deed ik met m’n hart in mijn keel.

Verwachtingen
Ik had totaal geen idee wat ik kon verwachten, was nieuw in de blog wereld en moest nog alles leren kennen. Ik dacht; ik probeer het een half jaar en als er 30 mensen zijn die mijn hersenspinsels willen lezen, dan ben ik blij. We zullen zien…
Na het plaatsen van dat eerste artikel bedacht ik me ineens dat er dan ook een volgende moest komen. Ik had wat in concept staan, maar met welke regelmaat wilde ik gaan bloggen? Ik besloot om om de dag een artikel te willen plaatsen. Geen verplichtingen, maar meer een houvast.

Succes?
Jullie zijn natuurlijk benieuwd of het een succes is? Mijn antwoord lijkt me duidelijk. JAAAA!!! Voor mij persoonlijk is het een groot succes, want wat vind ik het gaaf om te doen. Dat eerste half jaar vloog voorbij en het tweede net zo goed. Bijna altijd is het me gelukt om om de dag te bloggen. En nu bestaat mijn blog gewoon alweer een jaar en voorlopig wil ik nog niet stoppen.

Lief thuisMijn Lief thuis…
Wat ben ik mega trots op wat Lief thuis nu is. Ik had nooit durven dromen dat zoveel mensen mijn blog zouden lezen. Ik had nooit durven dromen dat ik het na een jaar nog steeds zo leuk zou vinden. Ik kan hier al mijn creativiteit en ideeën in kwijt en wat word ik blij van iedere reactie en like, zowel op mijn blog, facebook als in real life. Ik vind het super leuk om steeds meer te leren over het bloggen en het hele internet wereldje. Mijn Lief zal beamen dat ik regelmatig stuiterend achter mijn Macbook zit omdat ik zo blij ben met hoe het gaat.

En nu?
De afgelopen tijd heb ik een paar kleine wijzigingen aangebracht. De oplettende volger heeft het misschien al gezien, maar ten eerste heb ik een nieuw logo. Simpel, maar perfect passend bij mij en Lief thuis. Daarnaast heb ik mijn side bar wat aangepast (menu aan de zijkant) en heb ik sinds kort af en toe wat samenwerkingen met bedrijven, wat ik overigens bizar, maar ook mega gaaf vind.

Verder is en blijft Lief thuis vooral gewoon mijn Lief thuis. Zo moet het zijn, dit ben ik en hier ben ik trots op.

Oow en nu? Als in, letterlijk vandaag? Ik ga het natuurlijk vieren. Ik ga iets lekkers halen. Ik denk lekkere macarons (nieuw tentje ontdekt) en een lekker drankje voor vanavond met mijn Lief. Misschien geef ik mezelf wel een cadeautje. Genoeg reden om het te vieren toch?

Bedankt + Winacties
Vandeweek kondigde ik de feestelijke winacties al aan. Waarom? Omdat ik mijn lezers en volgers in het zonnetje wil zetten en wil bedanken voor het afgelopen jaar. Ik doe het echt niet alleen voor de volgers, dan zou ik het namelijk niet volhouden, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat het helemaal niet belangrijk is.

Daarom: Komende week verschillende winacties in samenwerking met de leukste webshops en bedrijven, maar eerst eentje, helemaal van Lief thuis.

Lief thuis original
Mijn artikel over mijn DIY flexfolie shirts, is super goed gelezen en er werd positief op gereageerd. Het leek me dan ook super leuk om een soort gelijk shirt weg te geven. Dus, wat kun je winnen;

 • Shirt voor je spruit in een kleur naar keuze (wit, donker blauw, grijs, roze, ik gebruik altijd HEMA shirts)
 • Met opdruk naar keuze (dit zal in overleg gaan, niet alles is mogelijk of blijft evengoed zitten)
 • Met Flex of Flock folie maak ik (met de hulp van mijn lief) de opdruk op het shirt

Hier een paar voorbeelden van shirts die ik en mijn lief voor onze eigen spruit hebben gemaakt.

diy flexfolie

Hoe maak je kans?

 • Laat een reactie achter, met voor wie jij wil winnen en wat voor opdruk jij leuk zou vinden.
 • Like dit bericht op Facebook

Over een week maak ik op de Facebook van Lief thuis bekend wie er gewonnen heeft, dus zorg dat je die ook volgt.

Ik stap nu snel naar buiten, op weg naar mijn lekkere mini gebakjes (macarons) en ga genieten van deze dag. Ik ben super benieuwd naar jullie reacties, heel veel succes met winnen.
En nogmaals super bedankt voor het afgelopen jaar.

Volg:
Share:

34 Reacties

 1. Marit
  25 oktober 2016 / 07:12

  Ooow zo’n shirt wil ik zo graag!! Met deze actie doe ik zeker weten mee!!

 2. 25 oktober 2016 / 07:16

  Jaah dit wil ik heel graag winnen voor max! Welke opdruk weet je al!

 3. 25 oktober 2016 / 07:23

  Wat leuk, ik doe mee voor mijn baby´tje, Lijkt me erg leuk als hij straks zo´n shirtje aan kan doen! Misschien iets met letters of wolkjes 🙂

 4. Rianne
  25 oktober 2016 / 07:50

  Gefeliciteerd! Super leuk! En ik doe graag mee aan deze winactie want die shirtjes die je maakt zijn zo gaaf! Shirtje met een leuk pietje erop of zo? Leuk leuk leuk!

 5. 25 oktober 2016 / 07:59

  Proficiat 🙂 wat een mooie mijlpaal.
  Leuk idee zo’n leuk t-shirt in sinterklaas thema met de naam van dochter Noor erbij 🙂

 6. 25 oktober 2016 / 08:00

  Gefeliciteerd! Geniet van je gebakjes en ga zo door 🙂

 7. Mariska giulianojazzlyna
  25 oktober 2016 / 09:01

  Leuk voor mijn jongste zoon olivièro . Een witte in maat 74.
  En dan de tekst ‘oma was hier’ in het zwart met allemaal rode kusjes eromheen!!!

 8. 25 oktober 2016 / 09:29

  Jaaaaaaaaaaa lieverd! Gefeliciteerd, bizar he gewoon een jaar bloggen we al. Benieuwd waar we volgend jaar staan. Ik doe natuurlijk mee met de winactie, want het shirtje dat jij mij eerder gaf is nog steeds na 100x wassen goed. Een top opdruk was het. Maat 80 graag 🙂

 9. elisabeth maria martina
  25 oktober 2016 / 09:29

  gefeliciteerd
  leuke actie voor mijn kleinzoon

 10. Marian Zw
  25 oktober 2016 / 09:53

  Ik zou graag een shirt met een opdruk van een olifant willen hebben voor onze zoon. Maat 116. Super mijlpaal 1 jaar.

 11. Jos
  25 oktober 2016 / 10:03

  Proficiat met je pagina,Ik wens je [jullie] heel veel plezier en het Tshirt hoef ik niet maak er maar iemand anders blij mee. [ik geniet wel van de verhaaltjes]

  • Liefthuis
   Auteur
   25 oktober 2016 / 16:07

   Dank je 🙂 Leuk dat je het leest

 12. 25 oktober 2016 / 10:56

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. En nog vele jaren blogplezier gewenst natuurlijk.

 13. 25 oktober 2016 / 11:57

  Hieperdepiep Hoera!! Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van liefthuis!

 14. Mariska
  25 oktober 2016 / 12:19

  Leuk!! En nogmaals gefeliciteerd!!
  Ik doe graag mee voor onze Lexi en voor onze kleine spruit die in februari verwacht wordt!

 15. 25 oktober 2016 / 12:26

  Gefeliciteerd! Leuke winactie ook, gepersonaliseerde kleding is echt super! Ik doe graag mee voor mijn meisje, een opdruk met een diertje zou denk ik wel heel leuk zijn voor haar.

 16. 25 oktober 2016 / 13:22

  Gefeliciteerd, zeg!!!!
  Ik had jouw artikel ivm de flex folie een tijd terug inderdaad ook gelezen en vond het een mega idee! Het is iets dat nog altijd in mijn achterhoofd aan het sluimeren is om eens te proberen (bij al die andere creatieve uitspattingen 😀 ) Alhoewel ik moet zeggen dat het mij waarschijnlijk nooit zo mooi gaat lukken als bij jullie! Ze lijken zo uit een winkel te komen, echt mooi!
  Ik doe ook graag mee! Voor zoonlief 🙂 Ik vind dat Batman masker wel mega! Zoonlief is namelijk mega gek op superhelden 😉
  Veel succes aan iedereen!

  • Liefthuis
   Auteur
   25 oktober 2016 / 16:06

   Aaah wat lief, maar je kan het vast zelf ook. Leuk dat je mee doet

 17. 25 oktober 2016 / 20:55

  Leuk! Ik doe mee voor de zwarte met dat mannetje ☺️

 18. Diana Smulders
  25 oktober 2016 / 21:59

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe graag mee voor onze kleine/grote Noa die op 5 december alweer een jaar wordt. De opdruk laat ik aan jou over want zo te zien ben je creatief genoeg. Niet te zoet met roze, beetje stoer maar toch meisjes achtig 🙂

 19. 26 oktober 2016 / 00:15

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor onze dochter die begin volgend jaar geboren wordt 🙂 Sowieso een zwart shirt…. de opdruk moet ik even over nadenken 😉

 20. 26 oktober 2016 / 22:14

  Ik kom even langs om je te feliciteren!! Hiep hiep hoera!

 21. Marian
  27 oktober 2016 / 09:54

  Alweer een jaar gefeliciteerd! Ik zou voor de baby die zeer binnenkort wordt verwacht graag een shirtje willen met een schattige giraf erop.

  • Liefthuis
   Auteur
   27 oktober 2016 / 12:34

   Gefeliciteerd alvast, leuk dat je meedoet

 22. Janine
  27 oktober 2016 / 16:07

  Super leuke shirts, dat ga ik ook proberen. De Batman print is super tof dus lijkt me helemaal leuk voor mijn zoontje! En gefeliciteerd met je 1-jarig blog verjaardag!

 23. Nelly
  28 oktober 2016 / 22:33

  Gefeliciteerd. Voor mijn dochtertje een leuk shirt met haar naam

  • Liefthuis
   Auteur
   28 oktober 2016 / 23:50

   Dank je 🙂 super leuk dat je meedoet

 24. Anita H.
  29 oktober 2016 / 02:34

  Ik wil graag winnen voor Leonie, dochter van een goede vriendin.

 25. Femke Dekker
  29 oktober 2016 / 08:19

  Leuk, ik kom net voor het eerst op je blog terecht en ga je nu volgen! Een shirtje zou leuk zijn voor Teun. Opa Snor is zijn beste vriend, dus de opdruk met de snor vinden wij erg leuk!

 26. 5 november 2016 / 07:53

  Leuk! Ik volg je nog niet zo lang maar was meteen enthousiast!
  Ik ben altijd mega gek op naam shirtjes voor onze kleine man dus dat zou leuk zijn 😀

 27. Leila
  7 november 2016 / 22:10

  Gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag! 😀
  Op een blauw shirt voor mijn klein monstertje het liefst:

  Superman symbol, i.p.v. ‘S’ en ‘Y’.

 28. Claudia Diependaal
  9 november 2016 / 07:32

  Een hele stoere afdruk voor n lief prinsesje.

 29. tine van aken
  9 november 2016 / 17:24

  Ontzettend graag, achternaam is Mollet, dus de Molletjes afbeelding van een grappige mol, of een boefje… maat 116 (of 122) aub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *