Lief thuis DIARY: Nieuwe aanwinst, kraammand en lente leven.

Diary tijd… Ik laat jullie onze afgelopen week zien in foto’s. Het was zo’n fijne week, doordat het weer zo heerlijk was. Ook hebben we heel veel muziek geluisterd op onze nieuwe platenspeler. Kijk mee…

Kleine tip van flip. Normaal heeft de spruit altijd hemden en boxershorts van Hema, maar nu vond ik laatst hele leuke en fijne bij Zeeman. Dino’s en schatkaarten. Super stoer, rekbaar en lekker zacht. (ow en dus een leuke prijs.

Dit vind ik zo mega gaaf…. Mega trots nadat ik deze foto kreeg van de eigenaresse van (On)gewoon baby en kids uit Weert. Hoe leuk staan al onze spulletjes hier. Zij verkoopt via wholesale onze producten.

Mijn lief bracht de mannen naar het kinderdagverblijf, zoals altijd op woensdag. De Pipster wordt zo groot. Hij wilde zijn rugzakje zelf op… Smelt…

Ik ben mega geinfluenced door twee vriendinnen met een platenspeler. Via marktplaats kocht ik er een om te proberen en ik ben nu al fan. Deze plaat kocht ik bij de kringloop en heeft nu al heel de week gespeeld voor de mannen.

Zo blij dat de mannen naar een agrarisch kinderdagverblijf gaan. Kijk hem stoer staan kijken bij de koeien in de stal.

Wij aten wraps, maar voor de spruit noemden we dat altijd pannenkoeken. De inhoud van de wrap wordt los opgegeten en dan de pannenkoek. De Pipster doet zijn broer uiteraard na.

Op woensdagavond ging ik het cadeau voor een vriendin en haar newborn inpakken. Ik had een kraammand gemaakt, met allerlei verschillende spulletjes voor het kleine meisje en de papa en mama. Dit blikje vond ik toevallig ook via marktplaats in ons dorp. Ik wist dat zij ook van vintage houdt en vond dit wel een heel mooi bijzonder cadeuatje, voor haar kleine meisje. Het was een schot in de roos…

Met een mand vol cadeaus kwam ik binnen, ze wilde er graag nog een foto van, dus even later poseerde ik natuurlijk gewoon weer.

Donderdagmiddag moest ik voor Feestje van Hout werken, aangezien ik in de ochtend op kraamvisite was. Ik wilde aan he einde van de middag graag iets met de mannen doen en aangezien het heel warm was, besloten we naar de ijssalon te fietsen.

Heerlijk toch… Hoe vaak zouden we er nog komen, komende zomer???

Zoals ik al zei, de spruit is fan. We hebben er een stoel bij gezet en hij vond het heerlijk om daar een appeltje te eten en te luisteren naar Bert en Ernie.

Op vrijdag ging ik in de middag met de mannen de deur uit. Het kabouterpad in Eersel is echt een aanrader. Het was echt mega leuk, dus dat smaakt naar meer.

De Pipster liep zelf en wat is hij dan ineens zelfstandig. Grote kleine vent met zijn voeten in een konijnenhol, gefascineerd kijkend naar een grassprietje.

Mama maak je een foto als ik boven ben??? Tuurlijk schat…

Waar ze naar wezen geen idee, maar ze zaten zo lief samen op het kabouterbankje.

Op zaterdag had ik een dag zonder de mannen. Ik moest namelijk helemaal naar Heerenveen afreizen voor de livedag van Mompoint. Ik wilde m’n outfit laten zien, maar is nog niet zo’n succes haha. Wel een heel leuk spijkerjurkje met borduursels bovenaan.

Het was een mega fijne dag. Helemaal gemotiveerd om komende maanden met Marije en de andere vrouwen aan de slag te gaan.

Zondag was dus een dag om wat Feestje werk in te halen van zaterdag, maar vooral ook lekker met de mannen te knuffelen en spelen. Het was buitenspeel weer en mijn lief werkte in de tuin.

Die tuinbroek… Zo lief. Hij hielp mijn lief met het opruimen van het mos dat tussen het gras uit kwam. 1 seconde later nam hij overigens een hap van het mos.

Wat een top weekend was dit. Het mooie weer is nu toch echt hier, dus ik heb zoveel zin in komende week.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *