Lief thuis 3 jaar ♡ Meest bijzonder, meest gelezen + Ik trakteer…

Ik probeer het een half jaar. Om de dag een artikel met mijn hersenspinsels. Daarna kijk ik wel of ik het nog steeds leuk vind. Zo startte ik drie jaar geleden met mijn blog. Met Lief thuis, met mijn plekje internet. Nooit gedacht dat ik het zo ontzettend leuk zou vinden, dat ik er zoveel ontspanning uit zou halen en dat ik ook nog eens iedere keer een nieuw onderwerp weet te verzinnen… Vandaag 3 jaar geleden ging mijn eerste blog online…‘Vrouwen vertrouwen geven en gerust stellen, inspireren en soms ook aan het lachen maken’. Dat is Lief thuis, dat ben ik en dat wil ik. Tijdens mijn workation werd me de vraag gesteld eens goed na te denken over wat Lief thuis is. Na brainstormen kwam ik er achter dat dit is wat ik wilde… Deze zin zoals hij hier staat, dat is wat Lief thuis is.

Ik ben fucking trots op wat Lief thuis nu is (excuse my language). Lief thuis is helemaal zoals ik wil dat het is, precies zoals ik vind dat het moet zijn en ik ben daar dus echt trots op. Persoonlijke verhalen, tips, mijn leven, inspiratie, interieur een mengeling van alles wat zich hier thuis afspeelt. De leuke momenten en mijn onzekerheden.

Jullie…zijn TOF!!!
Jullie, jij, u, degene die dit leest. Jullie zijn voor mij zo belangrijk en ik ben jullie zo dankbaar dat ik al drie jaar lang steeds meer bezoekers mag verwelkomen. Dat ik via via hoor dat mensen me volgen, dat jullie reageren op mijn blog, facebook of instagram…wauw wat zijn jullie lief en behulpzaam. Jullie zijn TOF!! Voor iedereen die dit leest doe ik een dansje, voor iedere reactie maakt mijn hart een sprongetje. Zo gaaf dat jullie me weten te vinden…

Kleine terugblik
Dit jaar was er meer van het bekende Lief thuis, maar ook nieuwe dingen…Een nieuwe site, nieuwe foto’s…maar vooral veel van wat er al was, alleen dan nog meer. 
Als ik mezelf niet serieus neem??? Waarom zou iemand anders het dan doen???
Deze zin was voor mij echt een eye-opener dit jaar. Ik heb zo hard aan Lief thuis gebouwd en toch bleef ik het vaak wegwuiven en af doen als iets kleins. Terwijl het dat echt niet meer is. Ik heb al zoveel uur en liefde in Lief thuis gestoken….dat mag best gezien worden. Het is echt een ontspanning voor mij, een uitlaatklep. Ik vind het heerlijk om vanaf de bank, mijn hersenspinsels zwart op wit te gooien, jullie reacties daarop zijn altijd super en juist dat vind ik zo gaaf. Ik doe het voor mezelf, zo ben ik begonnen, mijn uitlaatklep…maar jullie maken het zo leuk…dus stiekem ook een beetje voor jullie.

Mijn bedrijf
Lief thuis werd mijn bedrijf. Mijn onderneming. Er veranderd niet veel, alleen ben ik nog iets gemotiveerder dit tot een nog groter succes te maken. Ik ben erg lerende in de wereld van de kleine ondernemer en ik ben ambitieus en leergierig dus dat komt goed uit. Ik geef mezelf de tijd, heb geen haast. We kochten per slot van rekening ook even een webshop die we aan het opbouwen zijn…. maar leren wil ik….en groeien… Om nog meer van jullie te bereiken.

Meest trots…
Waar ben ik het meest trots op het afgelopen jaar??? Naast het feit dat Lief thuis nu mijn bedrijf is, zijn het ook een paar van mijn blogs.
Het zijn er twee…beide volledig uit het hart. Beide waar ik ontzettend veel aandacht aan besteed heb, omdat ik zo graag wil dat het precies op papier staat zoals ik het voel. Dat ik wil dat mensen me bij wijze van horen praten wanneer ze mijn blog lezen. Nog steeds krijg ik over beide artikelen reacties…mensen die me bedanken, me vertellen dat het herkenbaar is, dat het klopt…. Daar word ik intens blij van… daarvoor doe ik het.  Kwetsbare onderwerpen, bespreekbaar maken.

 • Vruchtbaarheidsproblemen…Een onderwerp dat aandacht verdient…
  Een blog die ik zo spannend vond om te plaatsen, maar wat ik wel echt belangrijk vond. Mega veel lieve reacties gehad, juist van vrouwen die in dit traject zitten of zaten…het blijft heftig.
 • Lieve nieuwe mama…voor alle new moms…
  Iedereen hoopt op een roze wolk, maar die is er niet altijd en wat is het dan lastig om tussen de hormonen de huilbuien en het slaaptekort ook nog blij te zijn… Vooral het feit dat hier niet over gesproken wordt vind ik lastig. Het is normaal, dit mag. Er is iets mega heftig’s gebeurt en je bent geen slechte moeder…

Meest gelezen…
Verbazingwekkend genoeg zijn dit artikelen die al wat ouder zijn. Beide artikelen zijn op Pinterest heel goed opgepikt en krijgen van daaruit veel verkeer. Namelijk mijn artikel over ons babynestje (topding) en over onze DIY betonnen tuintafel.
Als ik die even achterwege laat, dan is het TJA hoe kan het ook anders.
De bevalling deel 2 – in een sneltreinvaart
Mijn Bevallingsvideo – geen dirty stuff

En nu door…mijn wensen…
Ik denk dat ik in die eerste zin meteen een wens heb uitgesproken. Dat ik dat voor vrouwen kan zijn. Natuurlijk zijn er dan ook nog ondernemers/ bloggers wensen. Een groeiend aantal bezoekers, meer insta volgers en als ik er op een gepaste manier geld mee kan verdienen, dan ben ik helemaal in mijn nopjes. Ik ga Lief thuis en Feestje van hout nog groter maken. We shall see… Niks moet…alles mag… Lief thuis is van mij…

Dus raad iedereen Lief thuis aan… Vertel iedereen die dit leuk zou vinden wie ik ben en wat Lief thuis is… deel mijn facebook pagina of artikelen….Grapje….Niks moet

Wie jarig is trakteert…
Dat doe ik door de komende week een groot aantal winacties te organiseren. Winacties met de leukste merken (al zeg ik het zelf) een aantal echt grote favorieten van mij. Dus hou Lief thuis goed in de gaten zodat je niks mist….
Kleine spoiler…. Iets met sokken, kussens en volg ook zeker Feestje van Hout… Want ook daar vieren we het feestje mee en komt vandaag een mega gaaf nieuw product online…

Om jullie alvast een beetje te trakteren…
Krijg je tot en met zondag 15% korting op alles van Feestje van Hout met de code ‘Lief thuis’… Uitgezonderd van ons AWESOME  nieuwe product, de Stekkels …daarop ontvang je 5% korting met de code ‘Stekkels’… Dus neem snel een kijkje en sla je slag, voor de kerst of sint collectie of wellicht alvast wat December cadeaus.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 25 oktober 2018 / 14:50

  Ik lees je blog altijd met heel veel plezier! Van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog! Geweldig!

  • Liefthuis
   Auteur
   25 oktober 2018 / 16:23

   Super leuk om te horen, dank je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *