Lief thuis weekoverzicht: Muur verven, strandliefde en carnaval.

Op Instagram vroeg ik of jullie een weekoverzicht in foto’s leuk zouden vinden en jullie zeiden massaal ja. Ik vind het super leuk om mijn avonturen, maar ook mijn alledaagse dingen en blunders te delen. Dus bij deze een weekoverzicht… en wie weet komt hij vaker. Kijk mee naar afgelopen week.

Maandag, dinsdag en woensdag sta ik voor de klas, dus maak ik minder foto’s. Ik deel ze dus ook niet op dag, maar gewoon op volgorde van de week.

Hoe tof…Elisejoanne.nl noemde onze mijlpaalkaarten van Feestje van Hout als kraamcadeau tip. Ik ben het daar uiteraard mee eens, maar echt tof als anderen er ook zo blij mee zijn.

Onze slaapkamermuur was diep donker blauw. Ondanks dat ik het een mooie kleur vond, was het geen gezellige en warme kamer en kreeg ik het niet sfeervol. Ik had iets moois bedacht, maar het bordeaux rood was zo heftig. Dat ik er vandaag (zondag) alweer overheen ben gegaan met een andere kleur.

Een vriendin van mij is zwanger en ze verwachten een jongetje. Daar hoort een cadeautje bij dus deze gooide ik in de bus.

Afgelopen zaterdag hadden mijn lief en ik 11 jaar een relatie en als verrassing had ik een mega gave barbecue voor hem gekocht. Mijn vader wilde me helpen en terwijl ik mijn lief het huis uit had gesmokkeld, ging mijn vader een buitenkeuken bouwen.

Mijn lief wist van niks en ik was een beetje zenuwachtig wat hij er van zou vinden en hoe het zou worden. Ik werd tussendoor iedere keer op de hoogte gehouden door mijn moeder.

Wij waren ondertussen een dagje naar het strand in Zoutelande. Een van onze favoriete plekjes, ook wanneer de zon niet schijnt. Warm aankleden en lekker spelen op het strand. Deze man al 11 jaar van mij…

De vorige keer dat we op het strand waren lag hij nog in mijn armen en kon niet lopen, nu rende hij zelf rond (en mijn lief er achteraan) Hij vond het zo leuk.

Rode wangen en wilde haren… Zand overal, wij hadden echt een topdag.

Toen ik Yvette vertelde dat wij een dagje naar het strand gingen, besloten zij en hun mini’s mee te gaan. Wat een topidee, want wat was het fijn. Zo leuk dat onze kinders zo goed samen gaan

Kijk mama een hele grote boot…. Lekker ding. Tijd van zijn leven.

Samen met zijn beste maat. Uren plezier, ze hebben ons dan echt niet nodig. Gaan samen op pad… Hier was er 1 schepje in de zee

Dit was trouwens het eindresultaat van de buitenkeuken. zo zo zo gaaf. Ik kan niet wachten op mooi weer. Mijn lief was helemaal flabergasten toen we thuis kwamen. Vrijdag in de vlog de beelden.

Het was dit weekend natuurlijk ook carnaval. We gingen naar de optocht in Eersel. Ik verkleedde me als oma en de spruit was een dinosaurus en hij vond het echt super leuk. Ik ben nooit zo van het lang voorbereiden, maar als het eenmaal zover is, vind ik het wel heel erg leuk.

De Pipster was een aardbei. De spruit vond het echt heel erg leuk bij de optocht, de Pipster vond vooral alles wel best.

Een vriendin met haar meiden gingen ook mee, maar behalve deze foto ben ik ze vergeten te maken…

Komende week heb ik vakantie en daarnaast zal ik me nu bewuster zijn van mijn weekoverzicht dus bewuster foto’s maken. Laat je weten wat je er van vond?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *