Lief thuis weekoverzicht: Vakantie vieren…

Processed with VSCO with au5 preset

Het was deze week carnavalsvakantie en voor mij betekende dat, uitslapen, heel veel tijd om voor Lief thuis en Feestje van Hout te werken en oneindig veel met de mannen knuffelen… Heerlijk…

De spruit hielp me mee met een foto maken voor Feestje van Hout. Dit item staat nieuw op Feestje van hout. Hoe gaaf, je kindertekening op hout laten graveren. Ik ben heel blij met dit product en de reacties op Instagram waren ook mega leuk.

Op maandag gingen de mannen bij mijn ouders logeren. Voor mij fijn dat ik lekker kon werken voor de mannen vooral ook heel erg leuk. Mijn ouders hebben jonge vlaamse reuzen en de mannen zijn er helemaal dol op, dus iedere keer kijken hoeveel ze gegroeid zijn.

Ik vind in de tijd om te werken voor mijn bedrijven altijd heel fijn, maar ik let wel op dat ik ook een beetje vakantie houdt. Dus ik lunchte eerst met de serie Soof. Heerlijke serie vind ik dat.

De spruit bakte dino koekjes bij mijn ouders. Tijd van zijn leven daar altijd.

Dan springen we een paar dagen verder. Ik vroeg mijn lief hoe het met de mannen was thuis en ik kreeg deze foto terug. Dat bekkie van de Pipster…smelt

De spruit plantte een appelboom. Ik had hem de dag daarvoor verteld dat in een appel zaadjes zaten en dat daaruit appelbomen groeien. Hij had het dus goed onthouden en ging de dag daarna met papa aan de slag.

Ik was even in de stad voo reen cadeautje en om een derde gaatje te laten schieten in mijn oor. Wilde ik al een tijdje en nu eindelijk laten doen bij Minitials.

Die avond aten we een van mijn favoriete maaltijden, naar een recept van Elise Joanne. Spinazie pannenkoeken met kruidenkaas, ui, gerookte zalm en rucola. Zo lekker… dit moet je zeker eens proberen.

Dat gezicht van mijn lief, hahahaha. Ik wilde graag een andere oorbel in mijn kraak been (had ik al eerder langer) maar het lukte mij zelf niet, dus ging mijn lief aan de slag. Van alle markten thuis die man van mij…

Op vrijdag ging ik even met mijn mannen naar de stad om mijn verjaardagsgeld in te wisselen voor mooie sieraden (ik was 1 juni jarig) en daarnaast zocht ik pyjama’s voor de mannen en een plant voor onze slaapkamer. Dus we gingen met zijn drieeën op pad.

Ik vind het zo leuk om met de mannen dit soort dingen te doen. Vooral als ze zich dan zo mega goed gedragen en ook nog eens heel gezellig zijn. Hier had de spruit een ‘pet’ gevonden zoals hij zelf zegt.

Op zaterdag gingen we voor het eerst sinds heel lang een dagje naar de Efteling. Mijn zusje vierde haar verjaardag daar, dus we gingen met mijn zussen en ouders en aanhang. Mijn moeder wilde graag een foto van mij met mijn zussen, dat kan geregeld worden.

Met zijn alle op de foto is niet zo heel makkelijk, maar zo staat toch iedereen er op. Tijdens ons wandelingetje door het sprookjesbos. Zelfs de Pipster liep hier een stuk.

Zijn ze knap of zijn ze knap. Hier smelt je toch van? Die bekkies beide kijkend naar de nieuwe kleren van de keizer.

Ach kijk nou, zonder dat we het door hadden werd ik betrapt toen ik mijn lief voor zijn kont wilde slaan. Toch leuk dit soort foto’s af en toe te krijgen.

Bij die kermiskramen in de efteling won ik een dino voor de spruit. Je snapt, die was door het dolle heen. Die dino is niet meer van zijn zijde geweken en daar slaapt hij sindsdien mee.

We hadden dit weekend ook een logeerhond. Ik hoop dat mijn lief het zo gezellig vond dat hij nu ook een hond wil haha. Luka is zo’n rustige en lieve hond voor de kinderen. De Pipster en de spruit vonden het beide fantastisch.

En op een mega winderige regenachtige zondag worden er oneindig veel boekjes gelezen. Hier zitten de mannen samen in de leeshoek, echt zo’n fijn plekje.

Ik wilde zo graag in de carnavals vakantie onze slaapkamer ‘af’ maken. We hebben hem een make over gegeven en hier zie je een klein hoekje. De plant die ik kocht in de stad en een nieuwe lamp en nieuwe posters. Binnenkort alle foto’s van onze make over.

Super leuk dat je weer even meegekeken hebt in onze week.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *