Lief thuis weekoverzicht: Voor het eerst naar het theater en vooral veel met de mannen…

Wat worden ze leuk ontvangen. Laten jullie ook weten wat je leuk vindt om te zien? Dan hou ik daar rekening mee gedurende de week. Ik merk wel dat ik het begin van de week wel wat minder foto’s maak, maar dat komt echt doordat ik dan werk. Het weekoverzicht is vol zat… Super leuk dat je even komt kijken.

Ik had bedacht om af en toe ook eens outfit foto’s te delen. Niet omdat ik mezelf een fashion wonder vind, maar wel omdat ik het altijd heel leuk vind om te zien bij anderen. Ik was alleen mijn telefoon beneden vergeten en beneden hebben we alleen deze vintage spiegel hangen… Hij is niet vies, hij is echt oud… Vandaar…

Kijk dit lieve plaatje… Hij hoefde het van mij niet te doen, maar hij wilde zelf perse beide tassen tillen. Zo duidelijk een anders kind dan zijn broer.

Dit is typisch de spruit, maar ook typisch zijn moeder. Hij was dino trux aan het kijken en ineens dook hij weg onder de deken. Hahahaha hij zit hier onder te wachten totdat ik zeg dat de knal weg is.

We gingen donderdag het regenachtige weer trotseren om even te shoppen voor de mannen. Ik vind dit altijd een gezellig uitje haha. Verwachtingen laag en kijken wat gaat. Uiteindelijk valt het dan altijd heel erg mee.

En daarbij hoort ook altijd een lekker hapje. We liepen langs Dunk’n donuts en ik had zin in iets lekkers… de spruit ook altijd šŸ™‚

Hij ging vervolgens zelf drinken bestellen en betalen. Jeetje wat wordt hij groot. Hij is zo netjes en lief en durft dit gewoon…. Trotse mama.

Als je mij langer kent dan weet je dat ik van tosti’s hou. Als lunch op zaterdag maakte mijn lief tosti’s voor ons en dit was de eerste keer dat de pipster een tosti at. Ook hij is om… Hier waren ze samen aan het blazen. De pipster kopieert alles.

Hou op met me hoor. Ik had zaterdag een blegh dagje. Er gebeurt veel momenteel en als ik dan ook nog eens ongesteld moet worden, dan merk ik dat meteen. Ik voel me dan opgejaagd en een onbestemd vervelend gevoel…. Maar deze mannen daar smelt je toch voor. Alleen maar trots… Ik heb deze twee gemaakt.

Ik kreeg zaterdag wel een heel leuk pakketje binnen. Vorige week kocht ik voor mijn verjaardagsgeld dit armbandje. Ik hou van de maan en dit is een gouden cube van Just Franky. Ik ben er zo blij mee.

Ik wilde perse een foto van de mannen in hun nieuwe outfits. Hoe knap zijn ze. je kan wel zien dat ik een slechte fotograaf ben met het licht van achter.

We hadden vrijdag een pizza party bij Koen en Natalie (schoonzus en broer) Ze hebben voor hun bruiloft een pizzarette gehad en deze gingen wij testen. Zo leuk.

De spruit kan zo lekker spelen. Uren vermaakt hij zich alleen. De grootste wildste verhalen. Ik vind het vaak ook wel prima dat hij de boel verbouwd in huis. Hij is heel voorzichtig daarmee.

Ik wilde eigenlijk een foto maken van de kast, maar er stond een knap kind in de weg. (valt het op dat ik een trotse mama ben?)

De spruit ging daarna mijn lief helpen in de tuin en hij trok in zijn eentje gewoon even de groenbak naar achter. Hij vond het de normaalste zaak van de wereld.

In de middag gingen we naar het theater. Ik was uitgenodigd om naar Rupsje nooit genoeg te gaan. Kijk hoeveel zin hij er in heeft, al had hij nog geen idee wat het theater is, want dit was de eerste keer.

We besloten de Pipster ook mee te nemen. De voorstelling duurt een uur, dus wanneer hij het niet vol zou houden, zou hij gewoon naar de gang gaan met mijn lief.

Hier smelt je toch van. Van de spruit had ik wel verwacht dat hij het mooi zou vinden, maar zelfs de Pipster zat vol spanning te kijken. Het was echt een hele mooie voorstelling en ook echt al voor kleine kindjes.

De voorstelling is voor kindjes vanaf 2 jaar (maar de pipster is nog geen 1,5) en er worden 4 verschillende verhalen van Eric Carle gespeeld. Ik vond dit verhaal van de zeepaardjes heel erg leuk. De spruit was weg van het vuurvliegje en uiteraard van Rupsje Nooitgenoeg.

Dit zegt genoeg toch…. Het is echt een dikke aanrader. De voorstelling reist door het land, dus komt vast ook bij je in de buurt.

Na de voorstelling gingen we lekker naar huis. Koken, wat opruimen, spelen met de mannen en nog even genieten van de zondag middag…. Deze gekke kleine man kroop in de kast…. Dat bekkie…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *