8x de liefste, leukste en grappigste filmpjes van kinderen…

youtubeOp facebook zie je ze vaak voorbij komen. Van die heerlijke, grappig filmpjes van kinderen en baby’s. Om op te eten vaak zo lief, of zo grappig. Ik wil ze vaak met iedereen delen, maar wil niet iedereen lastig vallen met allerlei tags in dat bericht. Daarom hier een aantal van de liefste, leukste en grappigste filmpjes, in ieder geval een aantal van mijn favorieten, die ik de afgelopen tijd heb gezien.

Door onderstaand ontroerende en te grappige filmpje kwam ik op het idee een aantal van mijn favoriete filmpjes te delen. Echt waar, Barbie vroeg er zelf om.

Ieder jaar doet Jimmy Kimmel het weer en ieder jaar is het weer hilarisch. Hij vraagt ouders om de dag na halloween tegen hun kinderen te vertellen dat ze hun halloween snoep op hebben gegeten. De reacties gaan van super boos en verdrietig, tot zo lief en schattig. Must see!

Hier kan ik om blijven lachen, vooral als je langer kijkt. Dat bekkie en dat lichaampje heerlijk. Hij is zo trots dat hij ook kan hoepelen.

Naast dat ik smelt van een man die zo goed muziek kan maken. Smelt ik van het effect wat deze papa’s muziek op zijn baby heeft. Op facebook is deze veel voorbij gekomen.

Dit is echt een van mijn lievelings, al een hele tijd. Dit komt misschien ook omdat ik fan ben van The Shaytards. Een amerikaans gezin dat al jaren vlogt en wat ik al jaren volg. Hun 3 jaar oude zoontje maakt een te grappige verspreking…

Misschien omdat ik stiekem toch een beetje een paardenmeisje ben en nu ook een baby heb, maar dit is gewoon heel lief.

Een gouwe ouwe….Lieve Sadie is zo dol op haar baby broertje dat ze niet wil dat hij opgroeit. In tranen is ze.

Dit jongetje staat z’n mannetje tegenover deze tweeling. Ze hebben een discussie over of het wel of niet regent, maar dan doet een van de meisjes iets bij hem….. TE SCHATTIG

Naast dat ik dit ook een prachtig liedje vind, vind ik dit mannetje zo aandoenlijk. Hij geniet echt van dit verdrietige liedje. Die piloten muts en bril maken het af. Ook een hele lieve papa trouwens.

Dit waren ze voor nu. Misschien over een tijdje weer een nieuwe lading, ik ga ze nu in ieder geval bewaren als ik ze tegen kom, want vaak zijn ze te grappig en mooi om niet te delen.

Welke was je favoriet? En hebben jullie nog leuke aanraders voor dit soort filmpjes?

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

8 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   28 mei 2016 / 19:11

   Heerlijk he, ik lig iedere keer dubbel als ik hem weer zie

 1. 28 mei 2016 / 11:21

  Haha! Heb je onlangs de pampers reclame gezien met de gezichten van baby’s die poepen? Was echt heel geestig ook

 2. 28 mei 2016 / 12:44

  Hahaha – thanks for making me laugh!

  Ik kan zelfs bijna niet kiezen welke ik de leukste vind!

  • Liefthuis
   Auteur
   28 mei 2016 / 19:10

   Hahaha graag gedaan šŸ™‚

 3. Amy Daris
  29 mei 2016 / 09:29

  Je mist het filmpje; I’m a zebra (zebwa šŸ˜‰

  • Liefthuis
   Auteur
   29 mei 2016 / 15:16

   Jaaaa, voor volgende keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *