Life of lief thuis augustus: Strand, babyshower en vooral heel zwanger

Even twijfelde ik of ik wel of geen Life of Lief thuis van augustus zou maken. Ik kan niet veel en waggel momenteel door het leven dus voor mijn gevoel ben ik niet erg productief. Toen ik foto’s terug keek, bleek ik toch flink wat mooie momenten hebben gehad. Ik vind het zo fijn om te zien, dat ondanks dat mijn lichaam niet meewerkt, dat we toch zoveel mogelijk maken van wat wel kan….Waar heb ik het over? Kijk mee naar augustus…

 

 

 

 

 

 

 

 

Augustus startte we met een vakantie. We gingen nog een weekje kamperen, waarvan jullie al een plog en mogelijk al een vlog hebben gezien. (zo niet, ga zeker even kijken, vind ik tof) Na onze vakantie werd ik helaas ziek en stond alles even on hold…maar daarna kwam ik weer langzaam op gang.

Toen ik nog niet helemaal beter was, maar ook niet meer hele dagen in bed lag, ben ik eindelijk begonnen met de babyspullen uitzoeken en de eerste babywasjes.

Op donderdag is mijn lief altijd vrij en dit is wat we dan samen doen…..Grapje uiteraard, dit was tijdens het slaapje van onze spruit. Ondanks dat het ongezellig lijkt, vind ik het toch fijn dat we samen zijn, ipv dat ik alleen op de bank zit. Hier keek ik trouwens Frankie & Grace…hele leuke serie, maar ik ben alweer klaar.

Na het slaapje gingen waggelden we even de stad in om schoenen te halen voor onze spruit. Daarna gingen we eten bij Rpel…tafelfrieten. Echt mega lekker, dus ben je in Eindhoven, ga daar dan zeker heen.

Ooow wat fijn als mijn lief mijn schoenen aan kan doen. Ik loop meestal op slippers, maar soms moet je toch schoenen aan. Onze spruit kwam ook even helpen.

Die schoenen moesten aan voor een heerlijk dagje strand. Na een aantal dagen ziek zijn, was ik blij dat we eindelijk even de deur uit waren. Ik hou van het strand en blijkbaar heeft onze spruit mijn genen want hij vond het fantastisch.

Deze foto’s ben ik zo blij mee. Die van mij uiteraard een paar keer geprobeerd, maar die van mijn lief was echt een gelukje. Ze kwamen zo aanlopen toen ik op het strand zat en ik maakte precies op het goede moment de goede foto. Ik word er al gelukkig van als ik er naar kijk.

Hoe lief is deze foto? Onze spruit leert zijn neefje kennen en wat vond hij hem interessant en lief. Hij wilde hem zelfs op schoot en gaf hem dikke knuffels. Ik kan niet wachten tot kleine broer er is als ik dit zie.

Lekker ding met je mooie ogen en je goede ideeën. Hij zag in onze peren boom ineens in de perenboom. Het is een kleine boom en er zijn er maar 3, maar hij wilde er perse een eten. Hij was nog kei hard en hij kan niet lekker zijn geweest, maar onze spruit bleef maar zeggen mmmmm lekker.

Af en toe even een belly shot…Wanneer ik me even geen walrus voel. Alhoewel de houding en de hoek scheelt natuurlijk ook een hoop.

Na die vorige foto werd ik ontvoerd voor mijn Baby-que. Zo mega leuk was het….Onze spruit was die dag ook bij mijn ouders en hij heeft het daar fantastisch. Hij kwam zo op een gegeven moment aanlopen met mijn zusje op haar paard.

Ik kreeg dus een babyshower bij mijn ouders achter de boerderij. Fikkie stoken, bbq, cadeautjes, maar vooral heel veel lieve mensen, wat was het fijn en wat heb ik genoten. Echt ik word er weer helemaal gelukkig van als ik er aan denk. Ze deden ook allemaal een gokje voor de naam en de datum, zou de goede erbij zitten???

Blijkbaar voelde ik me toch nog niet helemaal fit, of is dit gewoon de zwangerschap? Ik bracht dus ook flink wat uren door op de bank…maar wel met dit heerlijke uitzicht, want de zon scheen. LOVE IT…overigens is dat hoekje nu alweer anders want de box staat nu daar…te wachten op kleine broer.

En met de hete dagen speelde onze spruit het liefste buiten. De tipi die hij voor zijn verjaardag kreeg vindt hij fantastisch. Hij gaat er graag in spelen, maar ook heel graag iets in drinken of koekjes eten. Het allerliefste wil hij dat we er allebei bij komen. Mij gaat het niet meer lukken, maar mijn lief gaat gelukkig lekker wat drinken met hem in de tent. Hij kan niet gelukkiger zijn, die kleine man.

Zal volgende maand weer zo zijn? Of nog bijzonderder? Raar idee dat bij de volgende life of lief thuis kleine broer misschien al geboren is.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 2 september 2017 / 20:55

  Oh, wat een leuke foto’s. Ik maakte onlangs ook nog een plog over de laatste twee weken van augustus, toch vreemd hoeveel je eigenlijk onderneemt terwijl je je achteraf het gevoel hebt dat je zo weinig gedaan hebt.
  Wat lief dat jullie spruit zo goed is met zijn neefje. Dat gaat met kleine broer helemaal goed komen!

  • Liefthuis
   Auteur
   3 september 2017 / 11:56

   Ja inderdaad want ik had echt niet door dat we nog zoveel leuke dingen hadden gedaan. Wel leuk om het zo terug te zien, dus die plogs blijven fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.