Life of Lief thuis Juli; blauw oog, draaimolen en knuffelen

Life of lief thuisLieve Juli, je begon zo regenachtig, maar bracht ons zon, vakantie, 2 keer date night met mijn lief, heel veel dames met lieve vriendinnen en nog veel meer. Een maand van veel eerste woordjes, van eerste keer in de draaimolen en eerste keer op een paard, eerste blauwe oog en een hachelijk avontuur. Kijk snel mee naar onze hoogtepunten van Juli…

juli 1Meteen de eerste dag van juli hadden mijn lief en ik een bruiloft. Beide op een andere, dat dan weer wel, maar allebei feest. Dat betekende voor onze spruit dat hij ging logeren bij opa en oma. En logeren bij opa en oma betekent knuffelen met de paardjes. Eerst vond hij het nog spannend, maar nu werden ze zelfs geaaid. Na dit nachtje logeren kende hij het woord aai ook ineens heel goed.

juli 2

Een goede vriendin van mij woont in Eersel en heeft altijd leuke ideeën. Zo gingen we nu de kermis onveilig maken met de twee families. Ik ken haar al vanaf de peuterspeelzaal en onze twee kleinen schelen 6 weken, hoe leuk is dat. Hier gingen ze voor het eerst in de draaimolen en ik dacht dat ze vast niet goed bleven zitten, maar ze vonden het beide fantastisch en bleven echt goed zitten.
juli 3

Na de kermis was het tijd voor een bbq. Onze spruit is nogal aanhankelijk en houdt van knuffelen en kussen. Niet alle kindjes zijn blij als ze 13 kilo in hun nek hebben hangen dus had hij een nieuwe tactiek bedacht. Hij sloeg een arm om zijn vriendin heen. Om op te eten zo lief toch? Smelt…

juli 4

Mijn lief haalde gewoon in 1 keer zijn masterproef voor zijn opleiding. Zo goed, ik ben echt heel erg trots op hem en dat moest gevierd worden. We gingen uit eten bij Boca op de Kleine berg in Eindhoven. Echt zo’n lekkere tapas, heerlijk.

juli 5

Een vriendin was zo lief op onze spruit te passen tijdens onze date night. Van haar kreeg ik deze foto toegestuurd, twee lekkere krullenkoppies en gewoon weer dat armpje. De nieuwe tactiek werkt, gek kind.
Helaas heeft hij heel de avond daar niet geslapen en wij vermoedde al dat hij weer last van zijn oren had. Dus de volgende ochtend zaten we bij de spoedpost na een drama nacht. Arm manneke gewoon weer oorontsteking, maar goed dat hebben jullie al kunnen lezen.

juli 6

Ziek zijn betekent Nijntje filmpjes kijken. Boris beer is een van de favorieten. Ziek zijn betekent echter ook gaan huilen als mama uit beeld is dus haar overal volgen. In dit geval tot op de wc…
juli 7

Gelukkig sloeg de antibiotica snel aan en hopelijk is het nu snel over. We hadden nog een poolparty bij een van zijn maten. Oren bovenwater houden natuurlijk, maar verder hebben we heerlijk genoten. Lekker eten, zandbakken en zwembadjes zijn onze spruit zijn favorieten. Geef hem eens ongelijk.

juli 8

Vooraf aan ons drama in de auto, stuurde ik een vriendin deze foto om aan te geven dat we onderweg waren voor de speeldate van onze spruiten. Raf vond me echter vooral hysterisch denk ik haha.
Juli was trouwens ook de maand van zijn eerste blauwe oog en zijn eerste tand door de lip. Het hoort er allemaal bij, maar stiekem wel zielig.
juli 9

Het mooie weer is natuurlijk de uitgelezen kans om de kozijnen eens onder handen te nemen. De achterkant van het huis kan er weer even tegen aan. Hier is mijn lief met het schuurtje bezig, die was er wat erger aan toe.
Ook werd er voor vertrek naar Amerika nog even gelogeerd bij opa en oma, omdat onze spruit die anders te lang moet missen. Of is het andersom? Hij ging met opa en oma naar de treintjes kijken, helaas heeft hij niks van de treintjes gezien, want hij sliep allen maar. Groot succes dus.

Naast al deze dingen had ik nog een super leuke date met de meiden van het kippenhok, maar ivm privacy kan ik niet alle foto’s online zetten. Ik sloot het schooljaar af, nam afscheid van collega’s en leerlingen en genoot van het mooie weer.

Wat is jullie favoriete foto?

Tot snel,

Liefs Jodi

 

 

 

 

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 2 augustus 2016 / 10:24

  Wauw de paarden bij opa en oma… I love them, wat mooi!

 2. 2 augustus 2016 / 20:55

  Wauw Raf op een paard, wat gaaf 🙂 En die arm om dat meisje heen, zo schattig!
  Heb jij ook de Nuna Rebl? Gebruik je hem voorwaarts?

 3. 3 augustus 2016 / 20:06

  Die foto’s van de pool party zijn echt heerlijk! En dat armpje en met de paardjes.
  Ik ben ook zo benieuwd naar jullie vakantie foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *