Life of lief thuis Juni: Verjaardagen, kleine gangster en de zon….

De mooiste maand van het jaar is alweer voorbij. Wat een bijzondere maand. Ik weet nog niet wat de komende maand gaat brengen, maar de eerste verjaardag van mijn spruit, mijn eerste verjaardag als mama en gelukkig toch ook wat mooie dagen zorgt voor een top maand. We vierden feest, gingen bij de rugby kijken, speelden in de zon en in de nieuwe schommel.
Bereid je voor op veel baby dreumes spam.

 

life of lief thuis

1 juni werd ik door mijn twee mannen wakker gemaakt met een kroon, een mega cadeau (een gave koffer voor ons Amerika avontuur) , een kaart en een taartje. Ik moest gewoon werken, maar vind het toch altijd super leuk dat we het op de dag zelf ook vieren. Mijn lief had zelfs slingers opgehangen en ’s avonds aten we sushi mmmm.

Life of lief thuis

We kunnen het nu niet zeggen, maar wat was het in het begin van de maand lekker weer. We gingen bij de rugby van mijn lief kijken. Hier zit hij langs de kant te kijken, maar hij kroop het liefst het veld op. Bij kruidvat kocht ik een zwembadje. Super leuk zag het eruit, maar ik kreeg hem niet goed opgeblazen dus de eend en de boog stortte compleet in. Onze spruit had er gelukkig niet minder plezier om, hij vindt dit zo leuk. Hopelijk snel weer lekker weer.

Life of lief thuis

12 juni vierden we de verjaardag van onze spruit en van mij. Hiervan konden jullie al een foto verslag zien. Op het kinderdagverblijf moest er natuurlijk ook gefeest worden en dit was de traktatie die we maakten om uit te delen.

Life of lief thuis

Kijk eens aan wie we daar hebben. Wij maakten een wereldreis van 1 uur en drie kwartier om met Angela en lieve Naomi te lunchen en vooral te spelen. Wij kletsten een eind weg en onze spruiten vermaakten zich heerlijk samen. Top dag!

Life of lief thuis

19 juni was het vaderdag. Dat moest gevierd worden, dus cadeaus in bed. Dat prachtige schilderij maakte onze spruit op het kinderdagverblijf. Een echte kunstenaar, dat zie ik wel weer. Dat voetje is in de vorm van een rugbybal voor de stoere rugby papa en verder liet ik een sleutelhanger maken met daarop, mijn papa, mijn held en natuurlijk de Hema romper.
Voor opa maakten we ook een foto, op de kist die opa voor spruits verjaardag maakte, met een overall en een helm. Als hij geen kunstenaar wordt, dan wel klusser.

Life of lief thuis

Alle cadeaus voor zijn verjaardag werden in elkaar gezet. Wat een plezier in ons eigen speelpaleis. Schommelen vind hij heerlijk, maar ook de zandbak is een groot succes.Life of lief thuis

Deze moest ik gewoon maken en delen om te bewaren. Wat een heerlijk krullenkoppie heeft onze spruit toch. Dit was nadat hij geslapen had. Vooral na het bad of als hij het warm heeft krult het helemaal op. Zou dat blijven? Ik hoop het

 

 

Life of lief thuisKleine spruit wat hou ik toch van jou…

Life of lief thuis

Met deze kleine gangster baby dreumes gingen we naar Ikea. We gingen voor een stoel en kwamen thuis met een auto die net dicht kon. Het was echt tetris om alle meubels in onze auto te proppen, maar het is gelukt.

Ikea kleding

We hebben trouwens de grootste lol gehad in Ikea. Ze hebben daar allerlei stoffen pruiken en kostuums. Mensen keken ons een beetje vreemd aan, maar we hebben van alles geprobeerd en super hard gelachen. Ga er zeker eens kijken, vooral die hersenen vonden we echt grappig, maar die waren nog veel te groot voor onze spruit.

Dat was onze maand weer. Hopelijk vond je het leuk om een paar hoogtepunten te zien. De komende maand is nog een gewone maand, maar daarna gaan we naar AMERIKA WAAAAAA. Zo spannend en zoveel zin in.

Tot snel,

Liefs Jodi

 

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 2 juli 2016 / 10:24

  Die foto’s bij Ikea te grappig. Ook die pruik. Ik ben benieuwd wat juli ons gaat brengen, kom maar door met de zon. Ohh en jullie vakantie!! Gaaf!

 2. 2 juli 2016 / 11:46

  Wat een hoop leuks is er voorbij gekomen de afgelopen maand! Leuk om te zien zo 🙂

 3. 3 juli 2016 / 10:42

  Hahaha, die foto’s van bij de Ikea… Geweldig!! Spannend, nog even en dan naar Amerika!

 4. 4 juli 2016 / 09:29

  Leuke traktatie had je gemaakt! En die Ikea foto’s haha, geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *