Life of Lief thuis….Maart in foto’s

lief thuisHeel cliche, maar de tijd vliegt, pasgeleden stonden we nog met een glas champagne te proosten op het nieuwe jaar en nu is het alweer lente en april (wat een fijn weekend zondag he) en er is al een kwartaal voorbij. ONGELOFELIJK…. Af en toe plog ik een speciale dag, zoals een dagje dierentuin of efteling, maar we doen zoveel meer leuke dingen gedurende de maand en ik maak zoteveel foto’s. Daarom heb ik een nieuwe rubriek in het leven geroepen. Life of Lief thuis…

Waarin ik in het begin van de nieuwe maand, foto’s van de vorige maand zal delen. De hoogtepunten van de maand, of gewoon omdat ik het een lieve of mooie foto vind. Deze maand zijn het wel heel veel foto’s van onze spruit, hij is gewoon mooi foto materiaal natuurlijk, maar daarnaast kan ik niet zomaar foto’s van anderen online plaatsen ivm privacy, komende maand zal ik eens goed letten op de foto’s die ik maak en ook meteen vragen of ik ze voor Life of Lief thuis mag gebruiken. Kijk je mee naar maart?

lief thuisBegin maart was het nog best koud en voelde het echt nog wel als winter. Deze foto ziet er ook zo schemerig, maar wel heel gezellig uit. ’s Avonds nog even lekker een boekje lezen met papa. Smelt…

lief thuisIk volgde al langer wat mensen op snapchat, maar ik ben zelf niet echt actief. Toen ik allerlei leuke filters bij anderen voorbij zag komen, wilde ik dat natuurlijk ook proberen. Kijk die freaky face swap met mijn spruit. Daarnaast vroeg ik me bij de rechter foto af op wie hij meer zou lijken, mama of toch papa?

lief thuisHalf maart werd onze kleine spruit een klein kacheltje. Hij had koorts en was flink ziek. Hangerig, huilerig, slecht slapen, je kent het wel, zo zielig. Hij speelde nauwelijks, lachte weinig, maar at en dronk gelukkig wel goed. Hij viel iedere keer bij ons in slaap. Ondanks dat het zo sneu is, is dat dan toch ook wel weer lekker. Gelukkig knapte hij na 5 dagen weer op.


lief thuis14 maart, toen onze spruit precies 9 maanden was, moesten we naar het consultatiebureau en mijn lief kon een keer mee. Onze spruit was nog steeds ziek en kijk nou hoe lief hij zijn papa vast houdt. Hij kon een blokje over pakken, ogen waren goed, 11,5 kilo en 78,5 cm schoon aan de haak, dus hij is weer helemaal goedgekeurd. Ik vind die bezoekjes eigenlijk nooit zo erg. Verder zetten we de paastak neer. Volgend jaar wil ik nieuwe hangers en meer versieren in huis, paas tradities maken.

lief thuisNa een super leuke babyshower van een vriendin bij ons thuis, lagen er nog wat ballonnen in de woonkamer. Onze spruit vindt ze fantastisch, zijn nieuwe favoriete speelgoed. Ook maakten we een 9 maanden foto, alhoewel dat probeerden we, maar meneer de kleine spruit trok de slinger van de stoel af.

lief thuisDit was zo leuk om te doen. Oma (de moeder van mijn lief) was jarig. Dus we gingen een cadeautje maken. Op een klein vierkant doekje plakte ik met plakband de tekst, lieve oma. De kinderstoel en de grond bekleedden we met vuilniszakken en onze spruit mocht in zijn luier lekker verven. Hij ging meteen heel serieus te werk, haha. Oma, die zelf ook schildert, was helemaal trots, kleine kunstenaar.
lief thuis

En toen was het pasen. We zouden eigenlijk een weekendje weg gaan, maar dat liep in de soep. We zijn wel naar de dierentuin geweest in het paasweekend, maar hier hebben jullie al een plog van kunnen zien. Op 1e paasdag heb ik nog even in de tuin gekeken, maar geen paashaas te vinden en geen ei verstopt, helaas. We gingen bij mijn ouders gourmetten, altijd goed. Deze foto maakte ik in de spiegel bij mijn ouders.

lief thuisOnze spruit heeft in de maand maart zoveel geleerd. Hij kan ineens echt goed tijgeren, dus is nu het hele huis aan het ontdekken en moet nogal eens ergens weg gehaald worden. Onder de tafel komt hij nogal eens vast te liggen. Ook spelen in de doos was een groot succes.

Niet een mega bijzondere maand, maar wel gewoon lekker van alles gedaan. Komende maand hopelijk een stuk meer zon, echt lente en lekker buiten genieten. We zijn april in ieder geval al goed begonnen.

Geniet ervan….

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 5 april 2016 / 06:12

  Haha die foto´s met filter! Ik heb hier ook een ,kacheltje 🙁

  • Liefthuis
   Auteur
   5 april 2016 / 15:46

   ooow neee, beterschap

  • Liefthuis
   Auteur
   5 april 2016 / 15:48

   Hou op! Hou op!

 2. 5 april 2016 / 07:27

  Ik vind die foto van je kind in de doos zo leuk. Kinderen kunnen echt pret hebben met de simpelste dingen : )

  • Liefthuis
   Auteur
   5 april 2016 / 15:47

   Heerlijk he, het hoeft soms echt niet zo bijzonder te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *