Life of Lief thuismei: moederdag, terug in de tijd en zandhappen

Het is alweer even juni….Wait WHAT??? waar blijft de tijd? Voor m’n gevoel hebben we net Happy new year gezongen en nu is er al weer een half jaar voorbij. In mei gingen we naar het heerlijke exotische Domburg, dus vandaar vandaag een Life of Lief thuis vanaf 8 mei. Kijk mee wat wij nog meer deden in mei.

Life of lief thuis

Op 8 mei was het moederdag. Mijn eerste moederdag en wat was het heerlijk. Ik kreeg ontbijt op bed, een roos, een knutsel boeket van handjes van mijn spruit en een leeuw gemaakt van handjes van mijn spruit als tegoedbon voor kaartjes voor The Lion King. Kijk onze gare hoofden in bed, wat is het fijn met z’n alle in het grote bed rustig wakker te worden.

Life of lief thuis

Het was die dag ook nog eens super lekker weer. Dus toen we de vouwwagen weg gingen brengen naar mijn ouders (daar staat hij te wachten tot we weer gaan) heeft mijn moeder het badje gemaakt voor onze spruit en wat geniet hij daarvan. Samen met tante Senna spelen in het water. Onze spruit speelt sowieso erg graag en is alles aan het ontdekken in huis.

Life of lief thuis

Het weekend van pinksteren ging mijn lief HEEL het weekend op trip met zijn rugby team (en hij was de enige papa dus vandaar El Padre). Super leuk voor hem, maar zoooooo saai voor mij. Wat zag ik er tegenop zeg, gossiemikkie. Gelukkig belde een vriendin met een heel goed idee. We gingen last minute naar Beauty and the Beast en haar man paste op onze kinders. Laten we maar niet meerekenen dat we drie kwartier te laat waren, woops. Het was in ieder geval een gezellige avond.

Life of lief thuis

Ik hou zo van slapende kindjes, smelt. Achterin ons kastje zit een spiegel en dat is maar al te interessant voor onze spruit. Hij kruipt er soms helemaal in. Hij had overigens geen broek aan omdat hij die flink nat had gemaakt met drinken en hij toch bijna naar bed ging.

Life of lief thuis

De maandfoto ziet er altijd zo leuk uit. Al is die rechter foto ook het vermelden waard, boze baby.

Life of lief thuis

TIP: de boekjes van Kruidvat Ik hoor…. en dan heb je verschillende soorten die allemaal geluidjes maken. Dit is de muzikantjes variant en onze spruit vindt het super. Hij eet overigens ook met vork tegenwoordig, als ik het er aan prik. Mocht hij later toch nog honger hebben, dan pakt hij gewoon wat papier wat hij tegen kwam.

Life of Lief thuis

Op de verjaardag van de spruit van een vriendin was het heerlijk weer en konden onze mannen heerlijk in de zandbak spelen en zand eten. Als ik onze spruiten zo samen zie zitten in de zandbak dan kan ik soms niet geloven dat ze van ons zijn. Van mij en de vriendinnen die ik al zo lang ken en al zoveel mee meegemaakt heb. Nu zitten onze spruit in de zandbak….

Life of lief thuis

Na een lange dag werken is het altijd fijn als papa thuis is. Helemaal als hij dan ook nog eens zo lekker voor me kookt. Zelf gemaakte pizza met ham en rucola. Die Desperados verde is trouwens een echte aanrader.

Life of lief thuis

Familiedag in Eindhoven betekent een bezoek aan het prehistorisch dorp. Blijft toch een leuk park en het was ook erg gezellig alle familie weer te zien.

Life of lief thuis

Als afsluiting van het laatste weekend in mei gingen we naar Foodstock, een foodtruck festival. Het regende erg die dag wat voor het festival niet leuk was, maar daardoor konden wij wel lekker snel alles bestellen. Wat was het weer heerlijk. Die chimney links onder is met kokos en chocolade en MOET je proberen, goddelijk. Ook de springroll, champignons in bierbeslag en onze all time favorite madame cocos waren erg lekker. Wij houden van lekker eten en van veel verschillende dingen dus dan is dit ideaal.

Dit was het weer, ik dacht dat ik niet zo veel zou hebben, maar toch nog een aantal leuke dingen om te delen, wat is je favoriet?

Wat hebben jullie gedaan in mei?

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 7 juni 2016 / 13:10

    Dat ziet er heel gezellig uit allemaal 🙂 Heerlijk in badje he, Yarah heeft er ook lekker in gezeten buiten de laatste twee dagen.

  2. Rosalie
    7 juni 2016 / 14:55

    Mei, 3 verjaardagen, veel oppasuurtjes gemaakt en met onze jongste spruit weggeweest voor ASS onderzoek, niet leuk, maar ja tis nodig. Ook weer veel voorbereiding voor Nijmegen gedaan samen met je zus. Op naar juni en juli. Onze pubert wordt 13 en ik hoop zelf ook jaartje ouder te worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *