Life of Lief thuis….April: rugby, vrienden, kraamvisite en veel genieten…

Ligt het aan mij of heb ik een heel knap kind?

Ligt het aan mij of heb ik een heel knap kind?

April, de maand van de eerste echte zonnestralen, de maand waarin veel gebeurde, koningsdag was en we voor het eerst gingen fietsen. De maand waarin we veel ondernamen en waarin onze spruit ineens veel leerde. Kijken jullie mee naar de hoogtepunten van april in foto’s?

rugbyHet eerste weekend van april was het mooi weer dus we konden eindelijk een keer bij de rugby gaan kijken van mijn lief. Samen met een (toen nog hoogzwangere) vriendin en haar spruit nummer 1 (kijk hoe lief ze samen zitten) gingen we de ruige rugbyers aanmoedigen. En het heeft geholpen want ze wonnen eindelijk een wedstrijd. Spruit kn lekker rondtijgeren langs de zijlijn.

vriendjes
Een vriendin van mij moest een dagje extra werken dus haar kleine meid (6 weken ouder dan onze spruit) kwam een dagje bij ons spelen. Zo leuk om ze langere tijd samen te zien. Super op elkaar gericht, maar ook boos worden als de een speeltjes afpakt. Van deze twee foto’s smelt ik echt.

vriendinnenDeze foto vind ik zo leuk en bijzonder. Een paar van mijn lieve vriendinnen met een deel van onze kinderen. Al zo lang bevriend en nu kunnen onze spruiten ook met elkaar opgroeien. Jullie zijn lief!

geocachenWij gingen geocachen. Spruit voor het eerst in de Tula op de rug en wij gingen schatzoeken. Het is echt super leuk, ook voor kinderen. Google het maar eens.

feel good marketIk zei al dat we veel hadden ondernomen deze maand. We gingen naar de feelgood market. Het viel wel een beetje tegen, maar we komen altijd met lekker eten thuis.
april 5

Halverwege de maand was onze spruit weer een maand ouder, dus tijd voor de maandfoto.Wat gaat het hard…

trekpaardWe gingen op kraamvisite bij het veulentje van het paard van mijn zusje (snap je hem nog). Wat een joekel veulen komt er uit zo’n groot paard, maar zo lief. En ook bizar dat een veulen gewoon meteen aanloopt. Onze spruit werd erg enthousiast van de paarden, maar vond het wel spannend als hij te dichtbij kwam (kijk die oogjes.)

spruitIk zei toch dat onze spruit veel geleerd had? Ineens kon hij zich optrekken aan de box, vond ik hem zittend in bed, trekt hij kastjes open die hij eerst niet open kreeg, kan hij echt kruipen ipv tijgeren en kan hij zelf gaan zitten. Oow en die brandweer auto had hij ook omgegooid.

autoWij wilden graag een nieuwe auto en hadden besloten voor die links boven te gaan. De autostoel kon er helaas net niet in, dus toch maar voor een andere gegaan. Niet de meest mooie foto van ons, maar we zijn wel heel blij met onze nieuwe bolide.

spruitHij is toch om op te eten….Voor het eerst in een karretje en hij hield zich stevig vast.

uitnodigingO jee, de uitnodigingen voor zijn verjaardag zijn de deur uit (of nou ja via app verstuurd). We vieren samen onze verjaardag en hebben vrienden en familie uitgenodigd. Het komt nu toch wel heel dichtbij dat hij geen baby meer is. Slik!

Er gebeurde nog zoveel meer, ik had een awesome bruiloft, onze spruit ging logeren en een vriendin kreeg op de valreep van april nog een prachtige zoon. Ik kan natuurlijk niet overal zomaar foto’s van delen, maar wat was het een mooie maand.

We vieren deze week nog even vakantie in Domburg, of er zondag een blog online komt weet ik dus nog niet.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien,

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Rosalie
  6 mei 2016 / 07:56

  Wat een leuke blog weer!! Geniet er volop van.

  Ene Ligt niet aan jou hoor, Raf is idd een knap en mooi mannetje.

 2. 6 mei 2016 / 08:40

  Ik vind die foto van het geocoaching zo leuk. Wat bijzonder om als kind met je ouders te gaan schatzoeken!

  • Liefthuis
   Auteur
   9 mei 2016 / 08:58

   Ja het is echt een aanrader. Mensen hebben door heel nederland allerlei ‘schatten’ verstopt en dan krijg je een route met coordinaten en dan moet je zoeken naar de schat. Echt heel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *