PLOG: Life of lief thuis januari: Spelen, Efteling, koffie en genieten….

Januari is voorbij, februari is van start en we gaan richting de lente. Tenminste dat wil ik zelf graag geloven. Januari viel me alles mee….de eerste maand van het jaar is voor mij altijd een beetje niets zeggend. Back to reality, er gebeurd niks speciaals, alles z’n gangetje. Ook heel lekker hoor, maar stiekem verlang ik in januari altijd al naar zon en warmere dagen. 

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie. Mijn dag kan niet beter starten dan met een kopje koffie. Toen ik met een vriendin een kopje koffie ging drinken in Eindhoven, kwam ik deze tekst tegen. Te grappig vind ik hem en helemaal waar. WAAROM decafe???

Hoe heerlijk is dit. Dat knappe kind naast mijn spruit is het zoontje van een goede vriendin. Ze schelen 4 maanden en kunnen zo heerlijk samen spelen. We waren in de Brandevoortse Hoeve. Ze speelden zelf, maar hielden elkaar iedere keer in de gaten. Kijk die foto rechts. Mijn spruit kwam niet omhoog en werd gewoon geholpen door hem. Je kon me opvegen zo lief.

Wat smelt ik als ik naar deze foto kijk. Altijd als ik onze spruit uit bed haal dan kijk ik even met hem naar buiten. We kijken of we auto’s of vrachtauto’s zien en vooral…..of we vogels zien. Hij roept heel de tijd kaka (hier bedoelt hij voegel mee) en als hij er een ziet is hij door het dolle. Heerlijk moment.

Nog meer smelten….Onze spruit heeft het duplo ontdekt, of kan ik beter zeggen, mijn lief heeft de duplo ontdekt. De dieren die hierbij zitten en de stal die mijn lief heeft gemaakt, vindt hij fantastisch. Zo blij dat we dit gekocht hebben voor hem.

Als kerstcadeau hadden we de broer van mijn lief en zijn vriendin efteling kaartjes gegeven. Ons favo dagje uit en nu gezellig met anderen. Heerlijk was het. Super koud, maar met een lekker zonnetje en heel erg gezellig.

En wat doe je in de Efteling naast de attracties bezoeken???….Lekker eten. Die aardappel op stok had ik voor het eerst en als ik de foto nu zie heb ik er weer zin in. Alhoewel de zout zuur het lekkerste was (en die had ik natuurlijk niet) Ook dronken we chocomelk bij het kampvuur samen met een stroopwafel. MMMM heerlijke dag hadden we.

Lief he deze foto. Als familie naar de grote boze wolf in het huisje van de grootmoeder van roodkapje kijken.

Onze kleine spruit houdt zo van lekker eten en ik hou er van als hij er van geniet. Helemaal vol met stroop, heerlijk.


Onze spruit helpt graag in de keuken. Althans, hij denkt dat hij helpt. Dit waren de krieltjes die we over hadden en hij heeft ze van het bakje in het vergiet gelegd en weer terug.

IK HOU VAN DEZE MANNEN…

We hadden een heerlijke zondag vorige week. Lekker thuis met z’n drieën van alles en niks doen. Spelen met de spruit en hij wilde graan mijntjes (mandarijntjes) eten.

En daarna nog even lekker samen wandelen. Zo konden we de nieuwe Tula even uitproberen en onze spruit vond het heerlijk. Hij heeft de hele weg zelf verzonnen liedjes gezongen.

Dat was hem weer, hopelijk was jullie maand ook lekker en allemaal een fijne februari.

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *