Life of lief thuis Maart; Jubileum, taartjes, buitenspelen en lopen lopen lopen…

Wat een bijzondere maand. Pas toen ik de foto’s terugkeek, besefte ik me hoeveel er in deze maand gebeurt is en hoe bijzonder het was. De bekendmaking, pretecho in 3D, buitenspeelweer, mijn lief en ik die ons 9 jarig jubileum vieren en onze grootste mijlpaal. Onze spruit kan sinds deze maand lopen.

 

 

 

2 Maart…Onze dag. De dag dat wij ‘iets’ kregen. Aangezien ik altijd wel een reden vindt voor een taartje en een feestje, vond ik ook dat dit gevierd moest worden. Zoals ieder jaar. We eten standaard eierkoek met slagroom en aardbeien op deze dag, ons taartje. Daarnaast gingen we die dag uiteten bij Mood in Eindhoven. Sushiboot en een virgin cocktail. Heerlijk was het.

In de carnavals vakantie hadden we ook een heerlijke High Tea bij een vriendin voor haar verjaardag. Met onze vriendinnengroep allemaal bij elkaar en alle kinders die rondrende was het een heerlijke gezellige middag. Toen ik aan kwam rijden, dacht ik nog….wat staat die auto raar geparkeerd. Blijkbaar was dit ook niet de bedoeling want toen ik uitstapte zag ik dit….Daar moest ik natuurlijk een foto van maken.

 

Na een maand niet, nu weer Efteling tijd. Onze spruit is echt fan van de draaimolen. Hij is dan ook altijd boos als hij van het paard moet. Op de linker foto zie je trouwens het gezicht dat hij trekt als wij zeggen ‘Lachen’ en rechts zie je hoe hij geniet van de autootjes. Dit was overigens ook de dag dat hij zijn eerste stapjes zette, volledig onverwacht.

Het buitenspeel seizoen is geopend….Oude kleren aan en gaan. Heerlijk in de zandbak, mama een cappuccino in de zon, zo kom ik de dagen wel door. Ondanks dat hij al een beetje kon lopen, verkoos hij nog steeds zijn knieen en dat is te zien op de foto rechts onder.

Met het mooie weer kwam ook de het eerste Ijsje van het jaar. Alhoewel, wij eten regelmatig een ijsje, namelijk knijpijsjes en Winnter Taco’s, maar echt bolletjes ijs minder vaak. Bij Intelligencia op Strijp S in Eindhoven heb je mega bijzondere smaken en echt mega lekker. Zou je wel rode wijn ijs mogen als je zwanger bent?

Ondanks dat we stiekem op huizenjacht waren, omdat we graag meer ruimte willen achter ons huis. Hebben we eigenlij kal een mega lekkere tuin. Deuren open en genieten in het zonnetje. Ik merk dat ik door onze spruit nog vaker buiten ga zitten, omdat hij zo graag buiten wil spelen.

 

Deze foto kreeg ik van het kinderdagverblijf. Ik spatte bijna uit elkaar van trots, ik kon wel janken, of zijn dat de hormonen?. Wat een kleine stoere vent is het en wat is hij al groooot. Hij liep tot dit moment buiten wel eens, maar vond het nog wat spannend en binnen verkoos hij toch nog meestal zijn knieën. Toen ik deze foto kreeg, met in beide handen iets, want dat maakt lopen makkelijker blijkbaar, was ik dan ook een mega trotse mama.

Onze spruit houdt van eten en vooral op stoofpotje, toen ik even de andere kant op keek had hij blijkbaar jeuk aan zijn oog gehad.

De laatste week van maart leek onze spruit het lopen ineens echt onder de knie te hebben. Hij kon steeds beter zelf opstaan en kreeg meer vertrouwen. Met het warmte record afgelopen donderdag hier in Eindhoven, gingen wij na het eten nog even een rondje lopen. Onze spruit vond het fantastisch….De put was och ook wel erg interessant.

Hebben jullie ook zo’n lekkere maand gehad? Ik hoop dat het lekkere weer een beetje doorzet.

Volg:
Share:

3 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   1 april 2017 / 12:26

   Jaaa echt doen, heerlijk…

 1. 1 april 2017 / 13:38

  Wat een heerlijke maand en een mega bijzondere maand met alle ontwikkelingen van de beeb en Raf! Genieten meis. En ik wil ook dat het mooie weer doorzet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *