Life of lief thuis September: Sloerie’s, Poolparty en de Efteling

lief thuisSeptember wat was je fijn. Wat een mega fijne nazomer hebben we gehad. Poolparty’s, BBQ’s en Efteling bezoeken. Het schooljaar startte weer en wat heeft onze spruit ineens veel geleerd. Het artikel vakantie foto’s vs reality, werd super leuk ontvangen, dus ik wil meer foto vs reality artikelen maken in de toekomst, om naast de leuke foto’s te laten zien wat er naast de mooie plaatjes gebeurt. Maar eerst; Kijk mee naar een fotoverslag van onze september.

lief thuisPoolparty nr 1 en 2. Wat was het lekker om in een badje te poedelen. Onze spruit vond het in ieder geval fantastisch en als ik niet oplette dook hij er met kleren en al in. Ik vind het super leuk dat hij steeds meer samenspeelt en andere kindjes nadoet.

lief thuis

Klein mannetje… arm mannetje. Hij had een jetlag van de vakantie en dit hield best een tijdje aan. Ook vond het even lastig om weer alleen te slapen in zijn kamertje. Dan maar af en toe lekker bij mama slapen

lief thuisIn de avond lekker bbqen. Kijk hoe heerlijk dit is. Allebei een maiskolf afkluiven Hier smelt je toch van?

lief thuisOnze kleine bouwvakker. Iedere keer ging hij in de tuin met de overgebleven tuintegels spelen en bouwen.

lief thuisHoe verschrikkelijk lelijk is deze faceswap hahaha. Die grote mond met tanden bij mij en dat kleine bekkie bij mijn lief.

lief thuisLaatst plaatste ik de shoplog van Amerika online en zoals altijd deelde ik dat ook op Facebook. Alleen had ik blijkbaar een typefout gemaakt. & other sloeries….Woops. Pas aan het einde van de dag kreeg ik dit screenshot doorgestuurd.

lief thuisOp 16 september moest ik naar de reumatoloog, maar was ook mijn lief jarig. We besloten na het ziekenhuis (foto in de wachtkamer) ook nog even Nijmegen in te gaan. Een heel gezellig dagje en wat een leuk straatje is dit in Nijmegen.

lief thuisDit was de buit. Een reserve Apie (een van zijn lievelings) het boek Platvoetje, een vest voor mijn lief en mijn spruit, schoenen voor mijn spruit een wasmand en boxershorts. Goed geslaagd.

lief thuisEen dag later vierde mijn lief zijn verjaardag voor familie en dan vind hij het heel leuk om lekker te koken. Hij had allerlei lekker vlees gemaakt op de BBQ en dit aten we op aan een mooi gedekte tafel. Super gezellig altijd.

lief thuisEen druk weekend was het want de volgende dag hadden we een huifkartocht op de planning staan met familie. Onze spruit vond de paarden super leuk (Horse Power), maar werd in de huifkar al snel in slaap gehobbeld.

lief thuisNa heeeeeel lang twijfelen hebben wij een Efteling abonnement genomen, want Stef kreeg hem voor zijn verjaardag. Super leuk…. In het sprookjesbos hadden we Pinokkio nog nooit gezien, wat een gaaf sprookje is dat. Onze spruit vond het allemaal super leuk. Keek echt zijn ogen uit.

lief thuisDe sprookjesboom blijft ook zo mooi en de carrousel konden we niet overslaan. Of onze spruit dat paardrijden leuk vond? Hij ging van leuk, naar bang en toen weer terug naar blij haha.

De zomer is voorbij, de herfstdip is begonnen. Ik moet er nog even aan wennen hoor. De verkleurende bladeren en de zonnige herfst dagen zijn super lekker (vooral in de Efteling :P) maar de kortere dagen vind ik toch even wennen.

Hebben jullie nog genoten van de warme dagen? en mooie plannen voor de komende maand? Ik ben benieuwd.

Tot snel,

Liefs Jodi

 

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. Rosalie
  1 oktober 2016 / 06:30

  Leuk blog weer Jodi. En wat groeit Raf snel!! Had natuurlijk al wat via je moeder gehoord maar de foto’s erbij maakt het nog leuker. Kijk uit naar je volgende blog.

  Groetjres Rosalie

  • Liefthuis
   Auteur
   1 oktober 2016 / 09:37

   Hou op Hou op, zo hard als hij groeit

 2. Maartje
  1 oktober 2016 / 06:55

  Leuke en gezellige foto’s! Moest zo lachen om dat ‘& other sloeries’ Wat een geweldige foto van je zoontje met z’n vriendinnetje aan de maiskolf, heerlijk!

  • Liefthuis
   Auteur
   1 oktober 2016 / 09:37

   ja he hahaha ik heb ook dubbel gelegen toen ik het zag. Was pas aan het einde van de dag dat iemand dat screenshot stuurde dus heel de dag heeft het zo online gestaan.

 3. 2 oktober 2016 / 08:54

  Haha sloeries? Welke 😛
  Ik ga je shoplog ook nog even terugkijken!

 4. Jos
  2 oktober 2016 / 16:51

  Leuke foto’s Jodi en leuk geschreven ik hoor de verhalen wel van jouw lief als hij hier is maar als jij het schrijft blijft het op de een of andere manier beter hangen.Ik kijk alweer uit naar het volgend berichtje.

  • Liefthuis
   Auteur
   2 oktober 2016 / 18:02

   Super leuk om te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *