I’m gonna love you, like I’m gonna lose you…

I'm gonna love you

I’m gonna love you

I’m gonna love you, like I’m gonna lose you….Wauw, wat een geniale tekst en een nog mooiere betekenis, bedacht ik me toen ik eens goed naar dit liedje luisterde. Voor mijn lief, maar vooral ook voor mijn spruit is deze tekst zo waar.
Het is vandaag valentijns dag en of het nu commercieel is of niet, ik vind het toch een mooi moment om mijn lief te laten weten hoe gek ik op hem ben.
Hoe gek ik ben op zijn blauwe ogen, zijn blik, zijn dansjes, zijn lach, zijn geduld, zijn schouders, zijn armen, zijn onvoorwaardelijke vertrouwen, zijn rust, zijn geloof in mij, zijn humor, zijn liefde onze spruit en voor mij….hij is mijn liefde.

Naast dat het liedje van Megan Trainor en John Legend (smelt van zijn stem) een ontzettend lekker nummer is, wat je heerlijk in de auto (of thuis) kei hard mee kan zingen. Is de tekst ook zo waar. Als ik dat lees, besef ik ineens hoe intens veel ik eigenlijk van mijn lief hou.
Echt waar, lees hem eens goed en vertel je lief hoe lief je hem of haar hebt.

Mijn lief

Mijn lief

Ik zal van je houden, alsof ik je elk moment kan verliezen
Ik zal je vasthouden, alsof ik voorgoed afscheid neem
Waar we ook gaan, ik neem je nooit voor lief
Want we weten niet, hoeveel tijd we samen nog hebben.

We weten niet, hoeveel tijd wij samen nog zo gelukkig mogen zijn, dus laten we intens genieten.

Ik hou van jou mijn Lief x

Like I’m gonna lose you

I found myself dreaming
In silver and gold
Like a scene from a movie
That every broken heart knows

We were walking on moonlight
And you pulled me close
Split second and you disappeared
And then I was all alone

I woke up in tears
With you by my side
Breath of relief
And I realized
No, we’re not promised tomorrow

So I’m gonna love you like I’m gonna lose you
I’m gonna hold you like I’m saying goodbye
Wherever we’re standing
I won’t take you for granted
‘Cause we’ll never know when, when we’ll run out of time

So I’m gonna love you like I’m gonna lose you
So I’m gonna love you like I’m gonna lose you

Dikke kus,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 14 februari 2016 / 08:34

  Wat lief! Ben het helemaal met je eens, hoe commercieel het misschien ook is, elkaar laten weten wat de ander voor je betent is toch gewoon fijn?!

  • Liefthuis
   Auteur
   15 februari 2016 / 15:08

   Precies!

 2. 14 februari 2016 / 08:59

  Het is commercieel, maar een keertje extra in de verf zetten moet toch kunnen hè.

  Mooie song en leuke foto’s!

 3. Bibsie
  14 februari 2016 / 11:06

  Zeker een mooi liedje en ik begrijp helemaal hoe jij hem voelt. Het zit hem denk ik in het nu leven en het intens genieten. Ik interpreteer zo’n tekst helaas anders. Natuurlijk weet ik dat niets oneindig is maar als ik er nu al vanuit ga dat ik mijn grote liefde een keer ga verliezen wordt ik zo intens verdrietig dat ik eerder afstand probeer te nemen uit zelfbescherming. Ik zou mijn verstand laten pedalen wat goed voor me is zodat mijn hart misschien in iets minder dan 1000 stukjes zou breken. Stom hè! Gelukkig is liefde op zichzelf wel oneindig, en op die heerlijke wolk wil ik oneindig verblijven!

 4. 14 februari 2016 / 13:56

  Das zo’mooie liedje. Ik hou echt van John Legend, je zult maar met die man getrouwd zijn en dat ie zo’n nummers voor je schijf pfoe.

  • Liefthuis
   Auteur
   15 februari 2016 / 15:09

   Hahaha ik denk dat ik dan niet zou slapen en alleen maar naar hem zou staren in bed. Zwijmel zwijmel, vooral als hij dan ook nog liedjes voor me gaat maken

 5. 15 februari 2016 / 12:42

  Wauw, wat een mooie tekst! Ontzettend mooi… kippenvel

  • Liefthuis
   Auteur
   15 februari 2016 / 15:10

   Mooi he 🙂 zet hem maar op repeat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *