De beste deals en de leukste acties, voor baby’s, mama’s en papa’s

limangoGoede deals, korting, afprijzing, prijsknallers, noem het maar op, ik hou er van. Als echte Nederlander betaal ik niet graag teveel voor iets, maar ik wil wel graag mooie spullen hebben. Voor mij, voor mijn spruit, voor ons huis, eigenlijk voor alle aankopen die ik doe controleer of ik het ergens anders goedkoper kan krijgen. Ben je net als ik? En hou je van goede aanbiedingen? limango is dan ook echt iets voor jou.Wat is het?
Een online shop voor alle moeders, met de leukste en de beste acties op 1 plek. Alles voor het hele gezin wordt er verkocht. Van houten speelgoed, tot positiekleding. Alles voor baby’s, kleding voor papa, bikini’s, sieraden, sportkleding en zo kan ik nog wel even door gaan.

Dagelijks nieuwe deals
Als je nu naar de site gaat vind je al mega veel aanbiedingen, mooie kortingen en kun je meteen je slag slaan. Daarnaast zijn er iedere dag nog acties met soms wel kortingen tot 75%. Echt goede deals dus.

Online rond neuzen
Toen ik werd gemaild door limango met de vraag of ik eens een kijkje wilde nemen, heb ik dat meteen gedaan. De site is overzichtelijk en je kan snel alles vinden wat je zoekt. Het aanbod is al heel groot, maar die acties zijn wel echt leuk. Zo is er nu een actie van Noeser. Allerlei babykleding voor super prijzen. Ook kun je meteen zien welke acties er aan gaan komen komen, zodat je weet wanneer je weer terug moet komen voor de beste deal.
Ik laat je een paar van mijn favorieten zien, die verkocht worden op de site.
limango collage

limango
limango is in 2007 opgericht in Duitsland en ondertussen de grootste online shop voor de hele familie. Sinds 2011 kunnen wij ze ook in Nederland vinden. Verschillende Nederlandse en internationale merken zijn terug te vinden in hun assortiment. Wat ik juist ook leuk vind, is dat er ook veel onbekendere kleine merken te vinden zijn, zo zie je weer eens iets nieuws voorbij komen.

Ga je dus zeker aanmelden bij limango als je op zoek bent naar de beste acties van grote Nederlandse of internationale topmerken, of juist pareltjes wilt vinden die je nergens anders tegenkomt! Het is echt de moeite waard!

Laat je me weten wat je er hebt aangeschaft?

Tot snel,

Liefs Jodi

 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met limango

Volg:
Share:

2 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   3 september 2016 / 11:32

   Dat is zeker jammer. Raar dat het niet kan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *