Maandplog: Life of Lief thuis JUNI: Alleen maar feest en mooie momenten, vaderdag, Efteling en veel meer…

Juni was voor ons echt een feest maand. Mijn verjaardag, de verjaardag van onze spruit, ons bbq feestje en vaderdag. Daarnaast was het ook nog eens mega mooi weer, waardoor dingen als bbq-en, ijsjes eten en buiten spelen natuurlijk ook een groot feest is. Kijk dan ook mee naar deze bomvolle Life of Lief thuis van de maand Juni.

Onze juni feest maand begint altijd meteen goed, want op 1 juni ben ik jarig. Ik noemde het altijd de mooiste dag van het jaar, totdat onze spruit werd geboren. Nog steeds vind ik het heel leuk om een feestje te vieren en verwend te worden met leuke cadeaus. Onze spruit die me ’s ochtends wakker komt maken vind ik extra leuk.

Als verrassing kreeg ik op mijn verjaardag een dagje uit naar de Beekse Bergen. Ik was daar nog nooit geweest en vond het super tof. Ook onze spruit was natuurlijk helemaal door het dolle. Doordat hij het zo leuk vindt, maakt het alles extra leuk. We hebben niet alles kunnen zien, want dat hield ik niet vol, maar we gaan zeker nog eens terug.

Zie je die tijger liggen? Die lag heerlijk in de schaduw en daardoor super dichtbij. De leeuwen lagen heel ver weg, die hebben we niet echt kunnen zien.

Als afwisseling voor het lopen (en dus rust voor mijn lichaam) was de auto safari ideaal. Ik had niet verwacht zo dichtbij de jacht luipaarden te komen. Of zijn dit cheetahs??? Geen idee eigenlijk, maar het was wel heel vet.

In het weekend ging mijn lief weer hard verder met de zolder. Eerst alle Ytong blokken naar boven en dan nog een muur bouwen. Doet hij even, die man van mij. Echt super knap.

Onverwachts kon ik naar Guus Meeuwis. Om 7 uur vroeg iemand of ik zin had….Natuurlijk. Ik woon op loopafstand, dus we waren er zo. We hadden er super veel zin in, onverwachts en gratis naar Guus. Toen we echter de trappen zagen die we op moesten…pffffff ellende. Ter plekke zouden we bijna bevallen (Yvette was toen 35 weken in verwachting)

Mijn craving….crushed Ice. Laat de Mac Donalds nou net een super lekkere Iced frappé mocca hebben. Echt een aanrader. Ooooow ik wil nu weer nu ik deze foto zie.

Met onze spruit bij zijn stoere papa kijken op het rugbyveld. Hij heeft zich fantastisch vermaakt met de bal en keek soms vol verwondering naar die mannen op het veld. Hij zei; Bal, rennen, vallen…. hij heeft het dus al best goed begrepen.

Deze foto vind ik zo gaaf. Hij liep zo trots met al die stoere rugby mannen mee. Ik smelt….

Lees ook: Plog: 2e verjaardag van onze spruit…

Het was natuurlijk ook vaderdag in juni. Dat moest gevierd worden en in de ochtend besloot onze spruit zijn papa te verwennen met een echte dikke knuffel. Heerlijk zo’n knuffelkind. Onze spruit had een hamer geverfd, waarop ik schreef ‘Als papa het niet kan maken, kan niemand het..’ 

Op vaderdag gingen wij ook een ijsje eten en maakten we het vlees op wat we over hadden van ons bbq feestje de dag ervoor. Heerlijke dag en wat was ik blij met mijn alcohol vrije Hugo.

Wij hadden een feestje en een weekend klussen voor de boeg, dus onze spruit ging lekker bij opa en oma slapen. Kijk deze kleine boeren jongen eens. Echt heerlijk zo leuk als hij het bij opa en oma paardje heeft.

Mijn lief ging speciaal voor mij op weg naar de ijsblokjestaxi die bij de ijssalon zit. Mijn craving is crushed ice en die was op….first world pregnancy problem….mijn lief was zo lief om voor mij ijs te gaan halen….totdat ik deze foto kreeg. Neeeeeeee…Uiteindelijk was hij toch de held, want hij is voor mij langs de appie gereden.

Door het vele klussen op ieder vrij moment, kwam het er iedere keer niet van gebruik te maken van ons abonnement. Eindelijk zijn we weer geweest. Wel maar een paar uurtjes en ik ging van bankje naar bankje, maar dat is het voordeel van een abonnement, dan is dat niet erg. Het was weer heerlijk, al vond onze spruit de sprookjes nu ineens toch wel heel erg eng.

Deze foto is zo typisch. Al heel mijn leven krijg ik te horen dat ik vroeger bang was voor de slapende ridder en er met geen mogelijkheid langs wilde. Onze spruit dook ook hier volledig weg in de wagen…familie kwaaltje. Het doolhof was voor het eerst een optie, aangezien hij pas voor het eerst echt liep deze keer in de Efteling. Mijn lief was heel blij, want wilde er al heel lang in en onze spruit vond dit gelukkig wel fantastisch.

Zou Juli weer zo’n feest worden. De zomervakantie begint en hopelijk wordt het weer mooi weer.

Volg:
Share:

2 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   3 juli 2017 / 20:05

   Ja hahaha, ik vind het ook heerlijk om te maken. Iedere keer dnek ik O jaa o jaa ojaaa heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.