Magisch Marrakech- waanzinnig fotoverslag van de workation

Yaira @studiophylicia, Marjolein @privalegal, Dyonne @weddingmusthave.nl, Malou @yogamusthaves, Naomi @naoomevents, Claimy @thesoukdepartment, Raisa, @theconfetticollective, Natalie @natalievermorken.photography

Dik twee maanden geleden vloog ik vol verwachting, spanning en onwijs veel energie naar Marrakech. Ik ging op Workation met Claimy van The Souk Department. Ik wilde meer leren over het ondernemen en vond de combi met een trip door Marrakech fantastisch. Ik neem jullie mee in een waanzinnig fotoverslag van die dagen.

Samen met 8 andere vrouwen verbleven we op een fantastische plek, om veel te leren, te ervaren en te genieten. Om mijn ‘ik doe maar wat’ ondernemers instelling te veranderen en om te leren hoe ik bewust kon ondernemen en kon groeien. 

De foto’s zijn gemaakt door Yaira van Studio Phylicia en ik heb besloten dat ik haar voortaan altijd mee neem op vakantie, want wauw wat een gave herinnering aan deze trip zijn deze foto’s. Neem zeker een kijkje op haar site, vooral als je gaat trouwen.

Ben je klaar voor een MEGA foto verslag.

Ik deel sfeer foto’s, beelden om te laten zien hoe prachtig Marrakech is, maar ook om te laten zin wat we allemaal beleefden en hoe bijzonder het was.

Marrakech is zo mooi, indrukwekkend en in het begin misschien zelfs een beetje overweldigend.

Waanzinnig lekker eten hebben ze trouwens in Marrakech. De eerste plek waar we kennis maakte met elkaar. Aan het einde blik ik nog even terug op deze foto.

Dit wil je… dit was trouwens bij La Famille

Mijn eerste kennismaking met yoga, waarmee we de dag startte. Er was een mega fijne en lieve Yoga docente mee. Malou van The yoga musthaves (ook nog eens mega mooie leggings die ze verkoopt) 

Hier liepen wij gewoon, ik vind het nu zo onwerkelijk om de foto’s te zien. Het was zo heerlijk.

Naast dat we veel leerden rondom ons bedrijf, maar ook onszelf, zaten er ook een aantal bijzondere activiteiten in het programma. Zo gingen we zelf boodschappen doen in de Souks en gingen we daarna Marokkaans koken.

Boodschappentas om mijn arm, portemonnee en mijn boodschappenlijstje mee. Ik vind deze foto zo gaaf. Ik ben ook zo blij met mijn Marrakech vlog, het is zo gaaf om te doen en zo herinneringen te bewaren.

Vriendschappen werden gesloten. Wij waren een team met de boodschappen en moesten hier iets kopen. Natalie (rechts) kennen jullie natuurlijk al, wij zijn schoonzusjes en wij waren de enige twee die elkaar al kende.

We moesten ook kruiden halen en hier kregen we een hele uitleg over allerlei Marokkaanse kruiden, zo tof.

We werden steeds meer 1 groep. Terwijl we boodschappen deden kletsten we 100 uit, omdat we een gemene deler hadden. De liefde voor onze ondernemingen.

Heel eerlijk…het boodschappen doen was meer voor mij weggelegd dan het koken, maar het was wel een prachtige plek.

Ik moest zo lachen om deze foto. Hij lijkt mega geposeerd, maar we zaten hier serieus zo te kletsen omdat mijn lichaam op was na al het lopen. 

Dit hebben wij gemaakt… Ok ik beken, ik heb duidelijk minder gedaan dan de rest, maar lekker was het wel.

Ben je al overtuigd van hoe mooi Marrakech is?

Dit was ons plekje waar we in de ochtend ontbeten. Het dakterras van onze heerlijke Riad. Het zonnetje scheen er lekker en we konden er heerlijk wakker worden. Daarna gingen we vaak door met een mastermind sessie in de zon.

Als de zon te heftig werd verhuisden we naar beneden om het af te maken. Claimy leidde deze Mastermind sessies zelf en ze waren zo waardevol. 

Natuurlijk werd er ook geshopt in Marrakech. Je ziet me hier al lopen met een heerlijke plaid en ondertussen waren we op zoek naar een poefje.

Als je rondkijkt in de souks zie je overal poefjes en kleden. Ze lijken op elkaar, maar veel zijn er toch net anders en het was dan ook een zoektocht om de perfecte te vinden. Onderop deze stapel lag mijn poef. Zo mega blij mee, hij is perfect in ons huis.

Claimy nam ons mee naar de meest bijzondere plekken. Dit restaurant was echt uit een 1001 nachten sprookje. Zo zo gaaf.

Hier zaten wij gewoon te eten, aan het zwembad.

Proost lieve vrouwen.

Ons steegje. Deze kleuren en dit soort straatjes zie je heel veel in Marrakech. Echt zo sfeervol.

Dit was zo waanzinnig gaaf. Midden op het grote plein werden we door allerlei mannen naar hun eettent toe getrokken, maar dit was de plek waar we wilden eten. We werden al zingend ontvangen, zo gaaf.

Ik zou nog even terug verwijzen naar een foto eerder.

Dit moment was op de laatste avond. Wat een verschil in hoe we hier met zijn alle aan tafel zitten. In zo’n korte tijd zo’n waanzinnig hechte en gezellige groep geworden. Het was zo bijzonder.

Is het te zien dat we het intens fijn hadden???

We hebben nog veel meer gedaan en gezien, maar Yaira was uiteraard niet overal bij en bovenstaande foto’s geven voor mijn gevoel een heel duidelijk beeld van hoe waanzinnig het was. Ik schreef er eerder al over, dus ga lezen wat mijn ervaring is, maar als je twijfelt. 

NIET DOEN… GA…. The souk department

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *