Mannen cadeautjes ellende….dit kocht ik voor mijn liefs verjaardag

cadeautjesIn bijna al mijn berichten komt hij wel voor. Hij is zelfs al een paar keer achter mijn macbook gekropen om jullie van een verhaaltje te voorzien vanuit het papa oogpunt. Hij is de lekkerste man van Nederland en waarschijnlijk van de wereld. De liefste en grappigste vriend die ik me maar kan wensen. De liefste, zorgzaamste en gekste papa voor mijn zoon. Oké, zijn jullie mijn gekwijl al beu? Ik moet hem even in het zonnetje zetten want…..HIJ IS JAAAARIIIIGGGGG!!!!

Gefeliciteerd lieve schat
Vandaag 29 jaar geleden werd mijn lief geboren. Net zo groot als onze spruit was (dus die heeft het niet van een vreemde) en al snel groeide hij uit tot het lekkere ding dat hij nu is. Alhoewel van je foto’s toen je 13 was, begint mijn hart niet echt sneller te kloppen. Waarom ik zo blij was met een zoon? Hoe leuk is het dat ik dan mijn lief heb en een mini lief….Hopelijk wordt onze zoon net zo’n goede vent als jij nu bent.
Mijn lief viert zijn verjaardag nooit mega groot en toch wil ik hem verrassen. Dus vandaar deze blog en natuurlijk mooie cadeaus.

Mannen cadeautjes ELLENDE
Ik vind het heel erg leuk om cadeautjes te geven aan mensen. Ik maak er echt werk van en wil graag dat die ander heel erg blij is. Voor mijn lief vind ik het echter altijd de moeilijkste taak van de wereld (lekker overdreven Jodi). Hoe ik het ieder jaar weer voor elkaar krijg om cadeautjes te verzinnen ik heb geen idee, want die jongen wil nooit wat hebben. Of hij weet in ieder geval nooit wat.

Parfum, tas, horloge, boxershorts
Dit zijn veel genoemde mannen cadeaus. Maar mijn lief draagt GEEN sieraden. Hij heeft ooit een horloge van mij gekregen (ik had goede hoop), maar hij heeft die nooit omgehad. Armbanden ringen enz zijn dus geen optie. Hij gebruikt nooit een tas….dus zonde van het geld. Parfum heeft hij al vaak gekregen en aangezien hij altijd hetzelfde draagt is dat ook meer een handig dan een leuk cadeau geworden. Oow ja die boxershorts, ook super handig, maar meer voor erbij.

Ik lieg
Oké ik lieg, er is een ding wat hij altijd wil hebben. Spelletjes…. Hij houdt van bordspellen en pluist heel internet uit op zoek naar de nieuwste en vetste spellen. Ik vind het alleen zo saai om altijd met een spel aan te komen. Dus ik ga altijd op zoek naar iets anders, hou al maanden van te voren signalen in de gaten. Als hij aangeeft dat hij iets leuk vindt, probeer ik het te onthouden. Dit zijn een paar van de (succesvolle) cadeaus van de afgelopen jaren.

 • Weber bbq (ook fijn voor mij)
 • Playstation (samen met mijn ouders)
 • Schooltas, voor toen hij weer ging studeren. Studie is nu voorbij en de tas ligt op zolder.
 • Samen naar Londen. Dit was een top cadeau, was voor onze verjaardagen samen

Cadeautjes voor mannen
Wat kocht ik dit jaar? Inspiratie

Na lang nadenken heb ik een aantal zeer geslaagde cadeaus bedacht en gekocht voor mijn lief. Althans dat vind ik zelf, het moet nog maar blijken of hij er uiteindelijk ook blij mee is. Ik deel ze graag met jullie, want misschien heb je er nog iets aan.

bluetooth speaker

Fresh ’n Rebel Rockbox Brick bluetooth speaker (in verpakking, want uitpakken moet hij zelf doen)
Mijn lief heeft sinds een tijdje spotify ontdekt. Sindsdien hoor ik regelmatig jaren 90 klassiekers door het huis. Van Rap tot Christina Aguilera. Laten we het maar niet over zijn muziek smaak hebben.
Hij luistert dit echter iedere keer vanaf zijn telefoon en daar kwam mijn idee om de hoek. Om de muziek wat beter te laten klinken heb ik een bluetooth speaker gekocht. (ik heb tussen neus en lippen door kunnen checken of hij het wel een leuk idee vond)
Een Sonos was natuurlijk gaaf geweest, maar ook erg duur. Eerst maar eens kijken of hij hem echt veel gaat gebruiken.
De Rockbox was op bol.com heel goed beoordeeld en hij ziet er ook nog mega leuk uit.

Super nintendo

Super Nintendo
Mijn lief heeft een Playstation 4, een Xbox, een original Nintendo (nes) en toch bleef hij het hebben over een bepaald spel dat je alleen kon spelen op de Super nintendo. Hij wilde dat spel toch wel weer heel graag hebben en ook de andere spellen van de super nintendo waren heel gaaf. Mijn idee was geboren, ik ging op zoek naar een super nintendo. Op de een of andere bizarre manier werd deze me in de schoot geworpen. Hopelijk is hij er blij mee.

Super NintendoSpellen Super Nintendo
Bij een spelcomputer horen ook spellen, anders heb je er natuurlijk niks aan. Bij de Super Nintendo zaten deze twee spellen, die ik allebei ingepakt heb. Donkey Kong en Super Mario. Vooral Mario wil ik zelf ook eens proberen. I love the original Mario.
Hét spel dat mijn lief zo graag wilde hebben vond ik via een retro spellen winkel. Goof Troop, het spel dat hij vroeger altijd speelde en wat schijnbaar zo leuk was. Hier ging het dus om en natuurlijk krijgt hij die ook.

Rituals Samurai

Rituals Samurai shower foam 
In de winactie van vorige week, konden jullie al lezen dat ik fan ben van de showen faom van Rituals. Mijn lief heb ik daar ook mee aangestoken en de Samurai lijn speciaal voor mannen is ook erg lekker. Al een tijdje was die van hem op en dit leek me een leuk extra cadeautje.

Hebben jullie nog goede ideeën voor mannen cadeaues? Voor volgend jaar? Of kerst? of ons jubileum? Kom maar op met de inspiratie

Een dikke kus krijgt hij natuurlijk ook en een knuffel van onze kleine spruit.

Fijne verjaardag lieve, knappe liefste,

Tot snel,

Liefs Jodi

 

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 16 september 2016 / 16:42

  Gefeliciteerd met je lief! Leuke cadeaus heb je hem gegeven.

  • Liefthuis
   Auteur
   16 september 2016 / 19:09

   Dank je, hij was er ook dolgelukkig mee. Zit nu te nintendoen 🙂

 2. 16 september 2016 / 18:16

  Gefeliciteerd met je lief! Ik vind dat je leuke cadeautjes hebt gekocht. Ik koop dit jaar een fiets tenue voor mijn lief en hij krijgt een tattoo.

  • Liefthuis
   Auteur
   16 september 2016 / 19:09

   Super handig en goed cadeau zo’n fiets tenue. En een tatoeage dat is zoo gaaf. Mijn lief wil dat niet 🙁

 3. 28 februari 2017 / 13:16

  Leuke cadeau’s! Ik heb mijn man dit jaar een foto van ons samen gegeven op aluminium afgesrukt! Niet heel duur en misschien niet zo origineel maar hij was er heel blij mee.

  • Liefthuis
   Auteur
   28 februari 2017 / 15:37

   Het hoeft ook niet altijd bijzonder te zijn om toch leuk of goed te zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.