MEGA DIARY: TOP week, lichtjesroute, feest en veel liefde…

MEGA DIARY TIJD…Gisteren zagen jullie al ons heerlijke verjaardagsfeest van mijn kleinste en grootste man, met de mooiste foto’s. Een dagje later dan normaal mijn oude vertrouwde DIARY… Een hele leuke week, een hele volle week, maar het was zo leuk en fijn met alle mannen… Kijk mee naar deze mega Diary.

Noem me een loedermoeder, maar op maandag picknicken wij op de bank. Ik vind dat zo gezellig met de mannen en een kleedje. Soms eten we leftovers, iets uit de vriezer of iets simpels en deze keer waren het worstenbroodjes met een beetje kaas…. simpel, maar goed.

Ons hoekje in de woonkamer eindelijk goed ingericht. Zo blij mee…

Tijdens het avondeten vertelde de spruit vol enthousiasme dat hij een nieuw spelletje had geleerd op school. Tik tik wie ben ik… Ik geniet zo van zijn enthousiasme dat ik dat natuurlijk meteen wil spelen.

De Pipster wilde ook mee doen…

Op instagram las ik dit…. Zo mooi, zo verdrietig. Het doet me denken aan de film The Notebook. Janken…

Via instagram kreeg ik een berichtje dat een van onze producten in de vriendin was gespot. HOE TOF… Bij een interview met de knappe vrouwen van Ik vrouw van jou…

Ik zocht iets van Takkie (een peuterdekbedje wat ik me kon herinneren dat HEMA ooit had gehad… onvindbaar) en toen kwam ik deze advertentie tegen. Ik heb echt heel hard gelachen om Walkie TAKKIE…
De kracht van Instagram werd wel duidelijk, toen ik dit deelde, vroeg iemand; wat zoek je dan? Dus ik vertelde het en zij zei… Die heb ik gewoon liggen en die mag je wel hebben…

Donderdag avond verrasten we de mannen… In pyjama met dikke sokken en dekentjes in de auto om de lichtjesroute in Eindhoven te gaan rijden. Echt nostalgie en zo gaaf dit met mijn kinderen te doen.

Het was echt magisch. Ze vonden het beide zo mooi en leuk…

maar het was ook vermoeiend…

Dit is altijd heet hoogtepunt… De eendjes vijver…

Vrijdag middag ging ik met de mannen even naar Leen Bakker om iets te halen, maar de spruit was blijkbaar erg moe van de lichtjesroute…. Even bijslapen in de auto en in de avond vroeg naar bed.

Mijn mannen hadden mannendag. Ze gingen samen naar Dinoland in Zwolle en daarna een peuterbedje ophalen wat ik kocht via marktplaats en het was zo gaaf… Ik kreeg allemaal van dit soort heerlijke foto’s.

Ik kon niet mee, want ik ging naar de Los en Lippig netwerkborrel samen met Natalie. Inspirerende talk en leuk om andere ondernemers te leren kennen.

De knappe meiden die Los en Lippig organisereen. Heel leuk was het…

By elenora was er ook om portretjes te tekenen van alle vrouwen.

Hoe gaaf is dit. Ik vind het zo tof…

In de avond gingen wij het huis versieren en de Pipster werd ineens wakker. Dat gebeurt echt zelden, maar hij wilde heeeerlijk bij me knuffelen, dus je hoort mij niet klagen.

Zingend de slaapkamer in en daarna cadeautjes uitpakken op de kamer… Zo’n heerlijke traditie…

Een mega gave puzzel…Ik kocht hem via Ali express en ben er zo blij mee. Ik wilde hem eigenlijk gewoon in NL kopen, maar hij was nergens origineel te vinden dus ik waagde een gokje en dat was in dit geval een succes.

De Pipster kreeg ook een vintage kegelspel en een koksmuts, omdat hij zo graag in zijn keukentje speelt.

Beneden stonden nog twee grote cadeau’s. Namelijk zijn nieuwe peuterbedje en een step. Hij was overal zo blij mee.

Na het slapen in de middag deed ik hem zijn verjaardagsoutfit aan. De broek is van prenatal (officieel meisjes collectie maar kan makkelijk) en de trui is van Zara. Hij ging echt staan poseren… knap kind.

Gisteren hebben jullie het feestje natuurlijk al gezien. Ik vind dit geen, mooie maar wel een heerlijke foto. We hebben ook een woonkamer maar iedereen bleef heel gezellig in en om de keuken hangen. Heerlijke plek.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *