Shoplog voor de baby…Jollein, Noppies, Name It, Lodger en meer…

Afgelopen zaterdag gingen mijn lief en ik eindelijk weer eens rondkijken bij een grote babywinkel (van Asten in Tilburg). We wilden eigenlijk graag gaan kijken voor een mogelijke duo wagen. Daarnaast leek het me leuk, aangezien kleine broer bij de 20 weken echo nog steeds een kleine broer was, wat eerste aankoopjes te doen voor hem. Het duowagen plan liep in de mist, want ze hadden veel minder bij de winkel dan we dachten, maar we hebben wel wat andere leuke dingen geshopt. Kijk mee…

Dit is echt toevallig dat het zo goed matched. Geloof het of niet, maar pas toen ik deze foto maakte zag ik dat het perfect bij elkaar past. De badcape is van Luma en was in de aanbieding. Ik vond hem ook nog eens mooi (alleen in de aanbieding en niet mooi werkt niet voor mij, ik moet het nog wel leuk vinden) dus die namen we mee. De swaddler van Lodger ben ik mega blij mee. Voor onze spruit hadden we een Swaddler van Lodger en die doek hebben we voor zoveel dingen gebruikt. De stof is mega fijn en de prints van Lodger zijn ook nog eens leuk. Voor kleine broer wilden we dan ook heel graag weer wat van Lodger. (en misschien komt er nog wel meer)

Als je mij volgt weet je dat wij een paar weken geleden op Ibiza waren. In een super schattig winkeltje vond ik deze varkens knuffel van Jellycat en ik was er meteen weg van. De eerste echte knuffel voor kleine broer. Onze spruit heeft van hetzelfde merk een Giraffe en was ook meteen weg van dit varken. Lief hè. De hydrofieldoeken zijn van Jollein. We hebben de hydrofieldoeken bij onze spruit heel veel gebruikt en voor kleine broer wilde ik graag wat frisse, nieuwe. Deze print vonden we super leuk, tipi’s en pijlen, simpel maar leuk.

Ik ven verliefd op deze romper. Nog voordat ik zwanger was van onze spruit kwam ik deze spreuk ergens tegen en stuurde hem naar een zwangere vriendin. Toen ik zwanger was, kwam ik er achter hoe ‘waar’ deze spreuk is. Deze romper is van Kidooz en ik vind hem fantastisch. Daarnaast nog meer hydrofieldoeken…Je kan er niet genoeg hebben. Dit was de eerste aankoop die we deden nadat we wisten dat kleine broer een broertje is. Het zijn de xxl doeken van Done by Dear, ik vind de kleuren echt top.

Eigenlijk hou ik helemaal niet van Disney op kleding. Zolang ik het kan voorkomen, omdat onze spruit nog niet schreeuwt om Cars op zijn shirt, doe ik het lekker niet. Dit boxpakje van Name it kon ik echter echt niet laten liggen. Op deze manier is het niet zo schreeuwerig Disney, maar een stoer boxpakje.

Toen ik deze foto had gemaakt, kwam ik er achter dat ik het shirtje en het linkse broekje al eerder had laten zien. Het is een cadeautje van mijn moeder en aangezien ik van Noppies hou is dit top. Het rechtse broekje is ook van Noppies en kochten we zaterdag in de aanbieding. Het is maatje 50 dus dit zal een van zijn eerste pakjes worden.

Nog een Noppies aankoop. De kleur van dit shirt vonden we zo mooi, dat we besloten er ook een mutsje bij te kopen. Misschien wel het eerste pakje?? Al ben ik nogal wispelturig en kan het zomaar zijn dat ik nog iets anders vind.

De eerste aankoop voor het kamertje van kleine broer. De meubels gaan we hergebruiken, maar ik wil voor kleine broer toch graag een eigen plekje maken. Via Etsy kocht ik deze muurstickers. Ik heb 22 van deze vliegtuigjes van ongeveer 10 cm, die ik in een bepaald patroon op de muur wil plakken.

Wat is het stiekem heerlijk om voor een baby te shoppen. We zullen spullen van onze spruit zeker hergebruiken, maar wat eigen spulletjes voor kleine broer vind ik ook heel erg leuk. Over een tijdje vast meer…

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 20 mei 2017 / 07:18

  Oh lodger is echt fijn spul ja! Wij hebben er de aankleedkussenhoezen van. Die blijven echt mooi. Schattig dat varkentje, dat rompertje en die piepkleine kleertjes!

  • Liefthuis
   Auteur
   20 mei 2017 / 13:18

   Wij hebben ook twee aankleedkussen hoezen en een hoeslaken. Al bij Raf gekocht en nog steeds mega mooi.

 2. 20 mei 2017 / 08:14

  Ik was vorige week bij kinder compagnie in Lithoijen. Ook zulke mooie dingen van lodger. Super mooie omslag dekens enzo.. alleen voor mijn zusje dus, niet voor mij. Ik heb al een wensen lijstje. Die collectie van noppies is fantastisch.

  Off topic- in de video van Kelly Caresse zag je er super uit. Zo’n mooie buik! Wauw.

  • Liefthuis
   Auteur
   20 mei 2017 / 13:19

   Ik hoop dat jij ook zo snel voor jezelf mag shoppen. Ik duim voor je. Wat lief 🙂 was blij dat ik geen ‘domme’ dingen deed in beeld hahaha

 3. 21 mei 2017 / 12:44

  Super leuk die muurstickers. Ik twijfel nog, vind t lastig hoe ze dan te plakken!

  • Liefthuis
   Auteur
   21 mei 2017 / 13:21

   Ik had een voorbeeldje gevonden op pinterest met een soort patroon dat ze vliegen, heel tof, dus daarvan heb ik het nagemaakt. Moest alleen nog even de goede stickers vinden, maar Etsy was mijn uitkomst. Jullie kamertje is toch bijna af denk ik?

 4. 16 april 2018 / 13:15

  Leuke blog en leuke artikelen voor dat varkentje heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *