Mega shoplog voor mij en een beetje voor de mannen…

Twee weken geleden stond ik voor mijn kleding kast en was ik op zoek naar zomerkleding. WAAR is alles??? Waarom is alles wat ik heb liggen niet mooi meer, niet meer mijn stijl of ouder dan 4 jaar?? Ik bedacht me ineens dat ik van de afgelopen 3 jaar, 2 jaar zwanger of net bevallen was….dus het was tijd om te gaan shoppen…

Vorige week ging ik met mijn moeder de stad in en ben heel goed geslaagd. Mega veel shirts voor mezelf en ook een paar dingen voor de mannen.

Deze jurk is van Only. Heel blij mee. Hij is wat gekreukt op de foto, maar valt erg mooi. Hij zit een beetje los, maar heeft wel genoeg model om geen losse zak te zijn. De kleur en het witte randje op de schouder maakt het echt stoer.

Een simpel shirtje met een mooi bewerkte bovenkant. Het shirt komt van Stradivarius. Een winkel waarvan ik niet heel goed weet wat ik er van moet vinden, maar dit shirt was heel leuk.

I love dit shirt van ONLY. Precies het soort kleding waar ik naar op zoek was, nieuwe leuke shirts die je iedere dag kan dragen, maar ook leuk zijn. Het rode streepje maar ook de positive vibes zijn helemaal mijn ding.Ik kocht een toffe nieuwe broek (foto volgt) en ik zocht nog een basic, maar toch leuk shirtje voor er boven. Deze van H&M heeft een hele mooie hals, waardoor het shirtje net wat chiquer staat. Ik hou van zo’n half bij shirts.

Voor 8 euro (yep je leest het goed) kon ik dit leuke shirt niet laten hangen. De kleur vind ik super en de kleine sterretjes zijn gewoon heel leuk. Simpel, maar goed.

I

Ik heb iets met rood en wit en basic shirts die net wat anders zijn. Onderweg naar de kassa kwam ik dit weekend tegen en deze moest mee. Leuk maar net anders en een leuke tekst.

Kant en Jodi zijn twee handen op 1 buik. Helaas niet meer mooie items van kant gevonden (mijn shopping missie gaat door) maar wel deze leuke top. Ook van ONLY en heel tof met een basic zwart of oud roze hemdje er onder.

Ik ben IN LOVE met dit shirt. Nel veerkamp it is. Het stofje is heel fijn en het sportieve randje bij de nek en de armen maak het helemaal gaaf. Ik wil meer net als Nel.

Bij Zara kocht ik deze twee basic shirts. Luchtig stofje los model en met een knoop voorin. Leuk op een spijkerbroek of rokje. Again…Simpel, maar net wat leukers.

De groene broek kocht ik bij Zara en de blauwige bij Stradivarius. Het zijn ongeveer dezelfde modellen maar door het verschil in stof vallen ze toch wat anders. De lichte is echt een zomerse variant en die andere is iets chiquer. 

Dan de spullen voor de kleinste man. Ik ben helemaal weg van deze broek van Zara. Echt ik smelt nu al bij het idee dat hij hem aan heeft. Die bretels er bij en dat stofje. Helemaal top. Het shirtje (ook Zara) vond ik voor de zomer heel erg leuk.

Ook voor de spruit vond ik twee leuke shirts bij Zara. Lichte kleuren staan de spruit erg mooi en geel vind ik momenteel gewoon heel leuk, vandaar de linker. Het rechter stoere shirt heeft een heel leuk patroon in de stof zitten.

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 7 juni 2018 / 13:49

  Super gaaf! Wat een leuke kleren ook voor jezelf. Ik moet echt dringend nog nieuwe shirts voor mezelf.

  • Liefthuis
   Auteur
   7 juni 2018 / 20:22

   Allemaal gekocht, voor ik je tegen kwam haha. Zeker doen hoor, voor jezelf shoppen, voel je je meteen weer meer jezelf.

 2. 8 juni 2018 / 10:44

  Wat een leuke kleding heb je gevonden voor jezelf en de mannen!

  • Liefthuis
   Auteur
   8 juni 2018 / 20:36

   Jaaa zo blij mee

 3. 8 juni 2018 / 11:19

  Dat shirtje met de sterren is erg mooi! Hele leuke aankopen !
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *