Mijn 6 favoriete plekjes in ons huis…

Het heeft even geduurd, maar ons droom droom huis voelt helemaal van ons. Er zijn nog genoeg dingen die we nog willen aanpakken, maar er zijn al zoveel fijne plekjes in ons huis. Ooit schreef ik over mijn favoriete plekjes in ons oude huis en nu is het tijd voor een update…

De gele stoel
In ons huis is de gele stoel van de woonkamer naar de slaapkamer van de spruit verhuisd. De plek voor het lezen van zijn boekjes. Iedere avond en meestal ook in de middag kruipen we in die stoel en met de spruit op schoot om boekjes te lezen. Ik vind het heerlijk om voor te lezen met de mannen dicht bij me, laat staan in zo’n heerlijk hoekje als dit.

Kamertje Pip huisjes
Bijna iedere keer als ik een slaapliedje zing voor de Pipster met dat mannetje warm in mijn armen en ik wandel door zijn kamertje dan geniet ik zo van dit plekje. Ik vind de kleur en de huisjes zo tof samen. Echt een plekje die ik niet snel weg zou halen de komende jaren.

Leeshoekje
Dit is een van de nieuwste aanwinsten in ons huis. Ik had al verteld dat ik graag voorlas toch. Ik hou van knusse hoekjes, dus dit leeshoekje is natuurlijk helemaal de Bom. Zo blij mee.

Onverwachtse me-time
Ik was vroeger zo’n persoon die niet snapte wat mensen nu lekker vonden aan in bad gaan. Liggen weken in dat water en wat doe je dan? Ik verveelde me altijd snel. Nu Netflix bestaat en ik heb gemerkt hoe fijn een warm bad voor mijn lichaam is, ben ik fan. Ik snap eindelijk wat iedereen altijd al bedoelde. Heerlijk vind ik het. Echt even ontspannen, het liefst met

My spot op de bank
De bank is al jaaaaren een favoriete plek van mij. In ons oude huis had ik ook een vaste plek op onze oude bank en in dit huis weer hetzelfde. Met mijn benen omhoog. Wat ik het aller fijnste vind aan onze zithoek nu is de mega grote bank, maar vooral ook de kachel. We hebben hier een gaskachel die met 1 druk op de knop aan gaat en zoveel lekkere warmte geeft en zo sfeervol is. Vooral met de koudere dagen die gaan komen… en schoen zetten bij de kachel is nog veel leuker toch… althans voor mama.

Wonen aan de eettafel
Sinds we hier wonen hebben we een onverwachte favoriete plek. In het oude huis had ik echt een favoriete plek op de bank en daar zat ik ook het meest. In dit huis zitten we bijna net zoveel aan de eettafel als op de bank. Niet alleen eten (wat we in het oude huis ook nog vaak op de bank deden)maar ook werken, wijntjes drinken, ontwerpen, tekenen en spelletjes doen, kleien met de spruiten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik snap het principe woonkeuken ineens en I love it…

Wat een fijn huis… nog steeds geen house tour gehad, maar hier nu toch wel een aantal mooie plekjes. Mijn mooiste, fijnste plekjes van ons droom droom huis.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 6 november 2018 / 11:38

  Leuke plekjes en wat heb jetoch een mooi huis? Ik ben wel benieuwd “met” waarmee je nou het liefst ontspant in bad? (Nu Netflix bestaat en ik heb gemerkt hoe fijn een warm bad voor mijn lichaam is, ben ik fan. Ik snap eindelijk wat iedereen altijd al bedoelde. Heerlijk vind ik het. Echt even ontspannen, het liefst met (?))

  • Liefthuis
   Auteur
   6 november 2018 / 16:40

   Hahahahaha shit wat stom, blijkbaar mn zin niet afgemaakt en niet goed genoeg gecontroleerd. Het liefst met een bruisbal van lush en een serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *