Mijn 9 hoogtepunten van 2018

December…de maand om terug te kijken. Om vooruit te kijken, om stil te staan. Hoe cliche het ook is, ik vind het altijd fijn om in december even bewust terug te kijken. Terugkijken op het afgelopen jaar. Op wat er goed ging, of minder, op waar ik intens blij van werd en dol gelukkig… Mijn Hoogtepunten van 2018…

De winter is niet mijn beste tijd van het jaar. Vanaf januari kijk ik ieder jaar weer uit naar maart…maart wanneer de eerste warmere dagen weer komen. Wanneer de zon gaat schijnen en wanneer het warmer wordt. Naast dat het winter was, startte mijn jaar niet fantastisch. Hormonen, een verhuizing, veel te veel drukte… Ik voelde me niet fijn, was niet happy en zag op tegen de tijd dat ik weer moest gaan werken.

– Coachingssessies Mompoint
Ik vond het een lastige stap. In jezelf investeren, maar een fantastisch aanbod van Marije van Mompoint liet me twijfelen. Ik wilde meer in balans zijn, me weer happy voelen en meer richting geven aan mijn leven. Want wat wilde ik nou… Was dit mijn leven? Wat ik wilde??? Een waanzinnig goede keuze…wat heb ik veel aan haar gehad. Zoveel aan haar inzichten en opmerkingen gehad. Zo waardevol…
Ik werd weer mezelf, ik werd weer positief en vol energie. Ik was weer terug… De Jodi zoals ik Jodi wilde zijn.
– Bye Bye Bekken problemen
 Ruim 3 jaar liep ik al rond met mijn bekken problemen. Ik was er ondertussen aan gewend geraakt. Het zal er voortaan wel bij horen en ik moet hiermee leven… Totdat ik mijn wonderdokter ontdekte. Mijn problemen zijn niet weg en er is nog een herstel gaande, maar ik kan nu zoveel meer dan een half jaar geleden. Echt een wereld van verschil en nu merk ik pas hoeveel het me toen beperkte en hoeveel last ik eigenlijk had.
– De eerste zomer in ons huis
Wat een waanzinnige zomer hebben we gehad en wat heeft die zomer er mede voor gezorgd dat ik extra kon wennen en genieten van ons nieuwe huis. Zwemmen in de zwemvijver, spelende kinderen door de tuin, poolparty’s, uren in de zandbak of trampolinespringen, maar vooral heel vaak buiten eten. Rijkdom….verliefd op onze eigen tuin.


-Ik werd ondernemer
Mede dankzij Marije ging ik kritisch naar Lief thuis kijken. Dit was mijn trots, waar ik zoveel liefde en energie in stopte en toch bleef ik het wegwuiven. Bleef ik het afdoen als zomaar een hobby. Het was ondertussen wel wat meer…. Lief thuis werd mijn bedrijf, ik werd ondernemer en wat was ik f*cking trots toen ik de KVK uit liep.


-Feestje van Hout werd ons feestje
Dit spreekt voor zich denk ik. Begin 2018 nooit kunnen bedenken dat we eind 2018 een goed lopende webshop zouden hebben. Dat we het soms zelfs te druk zouden hebben, maar met iedere bestelling een dansje doen en met ieder pakketje trots de Bruna in lopen om te verzenden. Ook zo fijn en zo gaaf dat we dit samen doen, mijn lief en ik. Zonder hem kon ik dit niet.
– New York met mijn lief
Dit was zo mega gaaf. Een plek waar we zo graag naar terug wilden omdat we er nog meer wilden beleven en genieten. Ik vond het een waanzinnge stad… Niet meer twijfelen…DOEN was ons motto. Dus we gingen. Mega eng, omdat we de mannen bijna een week niet gingen zien… Moeilijk maar een onvergetelijk en mega fijne reis. Weer even echt samen en ontdekken waarom we elkaar ook alweer zo leuk vinden.


– Marrakech Workation
Deze reis hebben jullie al veel over gelezen en gezien.  Wat was het waanzinnig, wat was het mooi en bijzonder. Zonder al mijn mannen op reis. Werken aan mijn bedrijven, leren over groei, maar vooral ook ontzettend dierbare contacten opbouwen. Wat is Marrakech ook een magische plek.
– Mijn tatoeage… mag ik dat een hoogtepunt noemen, of is dat raar? Nou ik ben er gewoon heel blij mee, dus wilde hem delen. Het voelt wel als een soort van nieuwe start. Hij past zo goed bij mij en bij hoe ik in het leven wil staan. Happy me…
– Mijn mannen
De rode draad door mijn jaar. Die bij alle momenten zijn, slecht of goed. Die bij al mijn emoties zijn al zal ik het leven voor hun altijd zo positief mogelijk proberen te leven. Ik kan niet kiezen. De Pipster zijn eerste stapjes, de spruit die zo gegroeid is, die ‘Ik hou van jou’ zei, die zo mooi groot word. De Pipster die van mini baby, naar echte dreumes is gegaan. Zij zijn mijn hoogtepunt…zij laten mij zien hoe mooi het leven is.

Wat een rijkdom. Wat een waanzinnig jaar. Dat dit mijn 2018 werd had ik aan het begin niet kunnen verwachten…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *