Mijn awesome kerstpakket…Swap

kerstpakketHet is deze week wel de tijd van de cadeautjes…zoals ook wel een beetje bij december hoort. Kerstpakketten vond ik vroeger altijd heerlijk om uit te pakken. Als mijn vader thuis kwam met zo’n grote doos, was het groot feest. Om bloggers een beetje te verwennen, werd de kerstpakketten swap bedacht, zodat iedere blogger een andere blogger kon verrassen. En wat kreeg ik een mega gaaf pakket….

Zoals de titel al zegt, ik kreeg echt een awesome kerstpakket…..Wat een feest, wat een verwennerij. Desirée, van de heerlijke feel good lifestyle, beauty en plussize fashion blog Curvacious.nl, mocht voor mij een pakket samenstellen. Ik weet niet hoe ze het gedaan heeft, maar het is net alsof ze me al jaren kent. Het pakket past helemaal bij mij en ik ben dan ook mega verwend.

Kijk snel mee…misschien doe je nog wat leuke cadeau ideeën op.

kerst pakket
Wat een zware doos was het die ik binnen kreeg en toen ik hem open maakte lagen er al meteen een paar verrassingen in. Bovenstaande cadeautjes waren niet ingepakt dus het was meteen feest. Het zijn twee mini’s van L’Occitane, namelijk de body en shower gel en shimmering lotion in de heerlijke geur Cherry Blossom. Verder kreeg ik een handcreme van The body shop. Lippenbalsen van Vaseline, een masker en deze drie gave lakjes van OPI. Vooral de twee rechtse vind ik heel mooi.

kerst pakket

Na alle extra producten bekeken te hebben, konden alle cadeautjes uit de doos. Ik ben iemand die altijd aan cadeautjes voelt en probeert te raden wat er in zou zitten. Ik voelde twee zware boeken, ofzoiets…spannend.

kerst pakket
Ik had dus gelijk, een boek. ‘Je was van mij’ van Abbi Glines. Ik hou van lezen en hiermee kan ik weer heerlijk op de bank kruipen. Samen met deze reep Tony’s chocolonely in de smaak Melk Noga, mmmmmmm. Mama quality time….

kerst pakket

Ik ben een sucker voor gave notitieboekjes en schoolspullen. Wat is het dan ook fijn dat ik als juf nog steeds veel schoolspullen kan kopen. Dit chique notitieboek is zo mooi en komt zeker van pas. In het doosje zitten allerlei handig bureau accessoires. De kleur van het doosje en de pen is natuurlijk ook fantastisch.

kerst pakket

Ik zei toch al dat het lijkt alsof Desirée me echt kent. Naast het gave notitieboek, pen, boek, chocolade en de verwennerij los in de doos, zat er ook nog dit gave make up pallet in van The Make up spot. Mijn liefde voor bloggen begon bij beautyblogs en ik heb dan ook een hele make up collectie ondertussen. Deze kleuren passen echt perfect bij me, naturel bruin en rode tinten, mat en shimmery, dus je kan er alle kanten mee op. Echt als een klein kind zo blij ben ik met dit palette.

kerst pakket

Wat een verwennerij, ik kan er niet over op houden. Een aantal dagen na het uitpakken van de doos ben ik nog steeds heel blij als ik naar het stapeltje cadeautjes kijk. Toevallig ga ik vanavond naar een voorstelling, dus het palette ga ik uitproberen en de nagellak ook. Heerlijk…

Zelf heb ik natuurlijk ook een pakket gemaakt en heel toevallig kreeg ik uit alle bloggers het lootje van Lieve Angela van mamametpassie.nl. Wat een feest om voor iemand die je zo goed kent een mooi pakketjes samen te stellen. Zij is echt een lief vriendinnetje van me geworden en ga zeker even kijken wat voor kerstpakket ik voor haar samenstelde.

Wat vonden jullie het leukste cadeau?

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 18 december 2016 / 18:35

  Ooh wauw! Dat palette is echt gaaf!! Sowieso heb je een heel mooi pakket gekregen!

 2. 18 december 2016 / 20:56

  Oww. waoow wat lekker verwend en mooi spullen

 3. 18 december 2016 / 21:19

  Wat een mooi pakket! Ik kan me voorstellen dat je daar erg blij mee bent. Ik vind de nagelakkleurtjes ook erg mooi

 4. 19 december 2016 / 04:29

  Whoop whoop! Jij ziet er dit jaar met de feestdagen vast mooi uit met je nieuwe make-up. Leuk pakket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *