Mijn dierbaarste sieraden…moederdag inspiratie???

Sieraden ik hou er van. Ik kan echt wegkwijlen bij de mooiste plaatjes van sieraden. Ik bewaar mijn verjaardagsgeld oneindig lang tot ik helemaal zeker weet wat ik wil bestellen. Vaak zijn dit sieraden. Ik hou er gewoon echt heel erg van. Niet altijd goedkoop, maar ik deel vandaag mijn dierbaarste sieraden.

Eeuwige twijfelaar
Mijn liefde voor sieraden is zeker niet altijd goedkoop. Ik zie mooie dingen voorbij komen op menig blog of insta-account die ik volg. Ik laat me heerlijk influencen en kan echt weken met een bepaald sieraad in mijn hoofd blijven zitten. Impuls aankopen doe ik niet snel, ik wil vaak een speciale reden hebben om iets te kopen en daarnaast ben ik een eeuwige twijfelaar. Voor kerst of verjaardagen heb ik regelmatig sieraden gevraagd en gekregen en dit vind ik altijd zo’n leuke

Kettinkjes Minitials
Als jullie me al even volgen dan zal deze je niet verbazen. Ik draag mijn minitials kettinkjes dag en nacht. Ik kocht 2,5 jaar geleden mijn eerste kettinkje met de R er aan van onze spruit. Meteen was deze ketting me mega dierbaar. Het voelde als een soort symbool dat hij altijd bij me was, altijd dichtbij. De P van Pip werd er logischerwijs meteen bijgehangen toen hij werd geboren. Voor kerst kreeg ik afgelopen jaar een mega mooi cadeau van mijn lief. Namelijk de ketting Key to your heart ook van Minitials. Als je goed kijkt zie je ook hier zijn Initiaal in staan. Zo speciaal. Al mijn mannen om mijn nek.

Mooi cadeau…
Al zo lang ik me kan herinneren draag ik ringen. Er waren tijden dat mijn hand vol zat, met grote en minder grote ringen, maar de laatste jaren zijn er 2 ringen die ik continu draag. Ik merk dat ik momenteel langzaam over aan het gaan van zilver op gouden sieraden. Nu meng ik het nog veel en dat vind ik (vaak) ook mooi staan. Een ring die in het bijzonder speciaal is voor mij is deze.
Het is een redelijk simpele zilveren ring van Pandora met steentjes. Ik kreeg deze van mijn lief voor mijn 24ste verjaardag. Ik vond het toen zo lief dat hij zelf op pad was gegaan om een ring voor me uit te zoeken. Het is de goede keuze geweest van 6 jaar later draag ik hem nog steeds.

Mijn nieuwste aanwinst…
Nieuw in mijn sieraden doosje en om mijn vinger is de pinkring van Vedder-vedder. Ik had hem voorbij zien komen op instagram en was meteen verkocht. In het hartje staan de vingerafdrukken van de spruit en de Pipster. Het was overigens nog een hele opgave om de vingerafdrukken te krijgen, maar het is gelukt en was best leuk om te doen. Ik vind de ring in real life nog mooier dan op de foto en deze gaat voorlopig niet meer af. Prachtig verfijnd vind ik hem en ik vind de service van Vedder en Vedder echt mega goed.

Horloge
Dit horloge kocht ik alweer 3,5 jaar geleden. Ik vind hem nog steeds mega mooi en draag hem graag. Het is een Michael Kors horloge en ik had al mijn verjaardagsgeld toen bij elkaar gelegd om hem te kopen. Het voelde als een mega speciaal cadeau toen. Ik heb er zoveel plezier mee gehad en heb laatst de batterij laten vervangen zodat ik hem weer om kan, want ik vind hem nog steeds prachtig.

Naast mijn grovere horloge van Michael Kors wilde ik graag een kleiner horloge. Niet perse de klok, maar wel hoe hij oogt. Subtieler, fijner. De horloges van Cluse vond ik prachtig en voor ons 10 jarig jubileum kreeg ik dit horloge van mijn lief. Hij is goed bezig in deze lijst bedenk ik me nu. Veel dierbare sieraden komen van hem.

Mooie herinneringen, mooie sieraden, wat kan ik er blij van worden.

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.