Mijn favoriete beauty en verzorgingsproducten

Mijn liefde voor blogs begon ooit bij de beauty blogs. Ik volgde ze op de voet en wist precies welke producten je waarvoor moest halen. De budget merken werden leeg gekocht en langzaamaan druppelde ook de duurdere merken ons huis binnen. Ik plamuur me niet helemaal vol, maar word wel heel blij van mooie make up producten. Ik deel vandaag mijn favoriete beauty en verzorgingsproducten met jullie.

Als eerste; twee hele belangrijke favorieten voor mij. De Skin Perfection 2% BHA gel en de nachtcreme van de Resist lijn van Paula’s Choice. Ik heb geen mega egale huid en met vlagen heb ik ook echt puistjes, vooral wanneer ik niet aan de pil ben. Deze twee producten hebben mijn huid wel echt veranderd. Vooral de skin perfection is een mega grote aanrader. Het is een salicylzuur voor je huid. Dus heb je een onzuivere huid, probeer dit. 

Om mijn gezicht te reinigen gebruik ik altijd micellair water. Meestal gebruik ik die van Garnier of L’oreal, maar deze had ik een paar weken geleden in Duitsland gekocht. Ik vind hem minder fijn dan de andere merken, maar wel goed genoeg om op te maken.

Deze droogshampoo gebruik ik vooral wanneer ik een vlecht in doe. Ik vind het dan mooi wat volume te maken boven op mijn haar en ook in mijn vlecht. Ik spuit dit er in en deze werkt echt als een tiet, zo fijn. Ik heb andere merken geprobeerd, maar nog geen gevonden die zo fijn is als de XXL volume variant van Batiste.

Van dit product heb ik er al een opgemaakt. Het is een wenkbrauw poeder van Anastasia Beverly Hills. Het is niet goedkoop en ik gebruik alleen de rechterkant, zoals je kan zien. Toch deed ik met het vorige doosje bijna 2 jaar en dit is een doosje na een jaar gebruiken. Ik kan er dus nog wel even mee vooruit.

Mascara en oogpotlood zijn twee van mijn musthave make up items. Voor oogpotlood gebruik ik het liefste een Kajal potlood, omdat deze flink zwart zijn, lang mee gaan en goed blijven zitten. Deze mascara is momenteel een van mijn favorieten, maar ook Essence heeft een hele fijne.

De make up kwasten van Real techniques gebruik ik al even en zijn daarom favoriet. Net als deze blush van MAC. Het is de kleur Dainty en ik heb hem nu bijna opgemaakt, dat is me nog nooit gebeurd met een blush, maar deze kleur is gewoon mega fijn. Hij kan altijd, staat iedereen en is gewoon heel mooi.

Deze parfum heb ik al een aantal keer opnieuw gekocht en blijft een mega grote favoriet. Marc Jacobs Daisy, echt een top geur. Heel zomers en fris, maar ook zo fijn in de winter. Dit is nu tijdens mijn zwangerschap een van de weinige geuren die ik draag, mijn andere, normaal ook mega lekkere geuren, vind ik nu te heftig. (ik schrijf dit artikel vooruit, dus hopelijk kan ik de geuren weer op als jullie dit lezen.)

Mijn huid en foundation gaan lastig samen. Ik ben heel kritisch en zie het altijd mega snel zitten. Matte foundations werken bij mij niet, want dan blijf je een soort poeder laagje zien. Na een lange zoektocht heb ik uiteindelijk de Bourjois Healthy Mix gevonden en sindsdien is dat mijn favoriet. Ik koop niks anders meer en vaak zijn er ook leuke aanbiedingen, 2 voor 1 bijvoorbeeld. Ik kan niet meer zonder. De concealer wissel ik af, maar deze is momenteel favoriet, ik heb hem alleen gekocht in Amerika en in Europa heb ik deze kleur nog niet kunnen vinden.

Dit waren een aantal van mijn favorieten. Ik heb er stiekem nog veel meer, maar dit waren er al zoveel, dat ik het nu hier bij laat. Wat zijn jouw favorieten? Misschien doe ik nog wat inspiratie op.

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. Lindsy
  14 november 2017 / 06:49

  Wat een leuk artikel! Fijne fsvorieten heb je. 🙂

 2. 14 november 2017 / 10:22

  Mooie producten en goede tip van die droogshampoo. Ik heb toevallig precies zo’n artikel met mijn favorieten in mijn concepten staan 😉

 3. 14 november 2017 / 11:42

  Mijn favoriet is mijn Dove doucheschuim. Maar make-up heb ik eigenlijk niet.

 4. Anouk
  14 november 2017 / 12:10

  Ik had nog nooit een echt fijne foundation gehad tot ik die van Clinique ontdekte. (De foundation+concreter variant). Echt een aanrader.
  Die wenkbrauw poeder ben ik ook fan van.

  • Liefthuis
   Auteur
   14 november 2017 / 13:29

   Die foundation ga ik eens bekijken

   • Anouk
    15 november 2017 / 12:35

    Oh ik bedoelde natuurlijk concealer ipv concreter;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *