Mijn favoriete kinder/ baby merken – Tag

merken-tagBabyverzorging, kinderkleding, luiers, speelgoed, meubels….Vanaf dat ik twaalf weken zwanger was begon mijn zoektocht naar welke spullen ik voor onze spruit wilde aanschaffen. Waar koop je de mooiste en leukste spullen? Ik verslond verschillende mama blogs en leerde de leukste en origineelste merken kennen. Sinds onze spruit er is, konden we eindelijk alles gaan gebruiken. Ik heb daardoor een aantal favorieten ontdekt.

Toen Joyce van Joyfromjoyce.nl mij tagde in The kids brand Tag, wilde ik deze natuurlijk heel graag invullen. Eens goed kijken naar wat nu onze favorieten zijn en waar we ze halen.
Dus lee mee wat mijn favorieten zijn….

 • Shampoo; Zwitsal…Ik weet dat er veel verschillende meningen zijn over Zwitsal producten. Onze spruit heeft een hele makkelijke huid en kan overal goed tegen. Wij vinden Zwitsal dan ook heel prettig. Vooral ook de Slaap zacht massageolie en de Goedemorgen washandjes zijn favoriet.
 • Billenzalf; Bepanthen babyzalf. Gelukkig heeft onze spruit bijna geen luier uitslag gehad, maar als hij wat droge of rode plekjes had smeerden we deze zalf. Soms ook sudo, maar ik vond dit echt veel fijner.
 • Pleisters; Wisselend.
 • Schoenen; Toevallig hebben we vorige week de eerste echte schoenen van onze spruit gekocht. Hele leuke sneakers bij de Zara. Ik hoop ook nog ooit lage All stars of gave andere sneakers voor hem te vinden. Dus mocht je leuke en goed betaalbare opties weten…Let me know…
 • Ondergoed; Mijn favoriete rompers komen van de Hema. Die zitten mooi, leuke print, lekker stofje en betaalbaar.
 • Spijkerbroek; Onze spruit heeft veel stoffen broekjes van overal en nergens, Hema, H&M, Zara, Next Direct enz enz. Spijkerbroekjes van Zara vind ik fantastisch.
 • Lunchtrommel; Voor in de luiertas hebben we een Sandwichbag van Skip Hop. Dat is een zakje met rits in een leuk model, met daarin een plastic binnenkant. Heel fijn om soepstengels of boterhammen in mee te nemen.
 • Kinderstoel; Childwood Evolu 2-in-1, een hele fijne, maar ook een hele mooie stoel.
 • Kinderbed; Een heel mooi zelf geverfd vintage Hegowa ledikantje.
 • Hydrofiele doeken; Kwaliteit van hydrofieldoeken scheelt echt veel. De Hema heeft hele fijne. Ook de XL doeken van daar zijn heel leuk en fijn.
 • Luiers; Kruidvat
 • Babyfoon; Luvion.
 • Wandelwagen / buggy; Wandelwagen Joolz Day via Marktplaats (echt een tip) en voor onze vakantie een fijne buggy gekocht, namelijk de Quinny Zapp xtra2. Beide wagens bevallen super goed.
 • Loopauto / fiets; Wij hebben als cadeaus twee van die gave vintage loopauto’s gekregen. Een brandweerauto en een raceauto. Sinds kort hebben we een Puky loopfietsje overgenomen van een collega. Ik wil over een tijd graag een houten loopfiets, zoals de Wishbone.
 • Fiets; Contrina U5. Dit is dus mijn nieuwe fiets, speciaal om met onze spruit rond te crossen. Geen speciale mama fiets, wel heel fijn.
 • Tablet; Ipad. Deze is op vakantie gebruikt voor tijdens de vlucht, maar verder gebruiken wij die eigenlijk niet voor onze spruit.
 • Luiertas; Eerst had ik bedacht de luiertas die bij de Joolz kwam te gebruiken. Toen ik echter mijn mooie Cowboysbag luiertas zag, was ik verkocht.
 • Drinkfles; Melkfles Difrax en rietjesbeker van de Hema. Vooral die laatste is favoriet.
 • Daagzak; I <3 mijn Tula. Hij is mega fijn, veel gebruikt, maar ook heel erg mooi.
 • Speeltent; We hebben nog geen speeltent. Ik wil heel graag een tipi voor onze spruit en anders hebben we veel dekens en lakens om zelf tenten mee te bouwen.
 • Wagon; Joyce snapte deze laatste vraag niet en ik heel eerlijk gezegd ook niet. Geen idee wat een wagon voor een baby is.

Wil je de Tag overnemen? Doe het vooral, ik ben benieuwd wat je antwoorden zijn.

Dit was mijn lijst met favoriete baby en minder merken. Herkenbaar? Wat zijn jullie favoriete merken?

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 27 september 2016 / 09:33

  Ook niet echt merken, kleren hebben we vooral van Zara, h&m en Hema. Kinderwagen en auto stoel van Maxicosi.

 2. 27 september 2016 / 14:04

  Leuk van die vintage loopauto’s! Die zijn wel echt heel gaaf.

 3. 27 september 2016 / 18:40

  Ik zou ook niet weten wat er met wagon bedoeld wordt? De auto misschien. Ik heb ook een Cortina fiets, heel blij mee. En spijkerbroekjes van Zara zijn echt heel mooi, al zijn ze voor Mirthe tegenwoordig wat smal, maar misschien zijn dat de meisjesmodelletjes.

 4. 27 september 2016 / 19:32

  Ook fan van de Hema rompers hier! En voor Aukje hebben we ook elk jaar nog AllStars gekocht, zo heel af en toe is er ergens een aanbieding mee, maar heel veel korting krijg je bijna nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *