Mijn favorieten… – Sept 2019

Het is ondertussen alweer bijna een jaar geleden dat ik mijn favorieten met jullie deelde. Het afgelopen jaar is er veel gebeurt en er zijn dus ook een hoop nieuwe favorieten bij gekomen… Ik deel ze uiteraard met jullie…

Een groot deel van mijn oude favorieten, is nog steeds favoriet… een Pop socket is onmisbaar op mijn telefoon en ook de flared broek trek ik nu met dit weer weer vaak aan. De Method allesreiniger heb ik net weer nieuw in huis en ook mijn telefoon wijkt nog steeds niet van mijn zijde….Er zijn echter ook nieuwe….

Liefde voor mijn ring
Een aantal weken geleden verraste mijn lief mij met een ring, niet voor een huwelijk (still waiting) maar voor de mijlpaal van het stoppen met mijn werk. We hebben hem samen bedacht en @bobiniroots heeft hem voor mij ontworpen. Iedere ochtend doe ik hem met trots om en noem me raar, maar als ik hem gedurende de dag ineens bewust zie, dan krijg ik weer een kriebel van trots. De betekenis van de maansteen, maakt het extra bijzonder.

Robot stofzuiger – Roomba
Onze nieuwe vriend in huis…. Harry. Wat een held is dat. Ik heb een hekel aan het huishouden, want het kost zoveel tijd en vooral met buitenspelende kinderen (en nu een hondje) sleepte ik onze (overigens ook een fijne stofzuiger) Hetty vaak door het huis. Harry helpt me een handje en wat werkt dat als een tiet. Ik ben fan.

Sam, onze kleine vriendin
Onze kleine lieve Sam hoort ook in dit rijtje. We hebben sinds een paar weken een hondje en hij staat in mijn favorieten lijstje, maar hij is de grootste favoriet van de Pipster. Hij is helemaal dol op Sam en juist dat maakt het voor mij nog leuker. Zo gezellig voor mij ook als ik thuis werk.

Awesome shirt
Nog een nieuwe favoriet, maar zeker een grote favoriet. Ik kreeg van een vriendinnetje dit bijzondere cadeau. Een shirt met Lief thuis er op geborduurd. Het model is top, maar het borduurwerk maakt het zo bijzonder. Echt een topcadeau en zo lief, ik ben fan. (gemaakt door @stitchplease_)

Look at my lips…

Maybelline Superstay Matte Ink
Ik heb een nieuwe favoriete lippenstift. De kleur vind ik top (Lover), maar het gaat me hier denk ik vooral om de soort lippenstift. Deze lippenstift blijft echt zitten als een huis, en slijt niet lelijk van je lippen… dus ik ga nog wat kleurtjes inslaan.

Krultang – Philips Stylecare Prestige autocurler
Sinds ik in mijn studententijd hele zondagen The hills lag te kijken (meestal redelijk brak samen met vriendinnen) droom ik van wavey curls in mijn lange haren. Nog nooit vond ik een krultang die dit voor me deed, maar nu heb ik hem eindelijk gevonden. De Philips Prestige Autocurler en daarnaast is hij ook nog foolproof voor onhandige haarklunzen zoals ik.

Co with the flow – VLOG
Al een hele tijd favoriet en deze vrouw MOET de ring voor aanstormend talent winnen (ze is genomineerd voor een televizierring). Haar kwaliteit van editten ben ik jaloers op, maar ook haar avonturen, het leven als stewardess en daarna brak op de bank. Puur en echt en vooral ook hilarisch. Ik lig dubbel om haar…

Bastogne koekjes
Bastogne koekjes dippen in je koffie… NEED I SAY MORE??? Maar goed dat mijn lief niet altijd bastogne koekjes koopt, want die zijn binnen no time op.

Jumpsuit van Zara…
Liefde voor mijn aanmekarepak, zoals ik dat vroeger altijd noemde. Ik word zo blij van mijn jumpsuit van Zara. De kleur, het model en hij zit heerlijk… alles is fijn. Dus ik ben blij dat ik zondag een verjaardag heb dat ik hem weer aan kan ­čÖé Ik heb even gekeken op de site van Zara en kan hem helaas niet meer vinden, maar hij is van afgelopen seizoen dus wellicht nog in de winkel.

Structuurjunkie planner
Ik was ik fan van de Mascha planner. Nog steeds vind ik die heel fijn, maar voor mijn verjaardag kreeg ik een nieuwe, namelijk de Structuurjunkie planner. Deze planner is mooi, blijft goed open liggen en heeft ‘lange’ dagen wat ik heerlijk vind om mee te werken. Ik gebruik hem als agenda en als planner voor mijn werk voor die week, to do list, notitieblaadjes…alles…. Helemaal zelf in te delen, dus voor ieder wat wils.

Gelnagels
Ik hou van verzorgde nagels, maar sinds we Feestje van Hout hebben is het echt dramatisch gesteld met mijn eigen nagels. Ze breken, scheuren en zien er niet uit. Ik besloot EINDELIJK eens gelnagels te proberen en ik ben groot fan. Niet te gekke design’s maar wel net iets leuks en verder gewoon 3 weken lang verzorgde nagels. Ik vind het echt ideaal…

WW Waterfles
Deze fles kreeg ik van WW en waar ik ga in huis, gaat die fles met me mee. Ik drink normaal veel te weinig water en sinds de vakantie verplicht ik mezelf om twee keer op een dag deze fles leeg te drinken. Doordat deze doorzichtig is (en mijn dopper was dat natuurlijk niet) zie ik veel beter hoeveel ik nog moet en of ik door moet drinken of niet…

Trui
Mijn favoriete trui hebben ze weer bij Stradivarius. Ik kocht deze trui vorig jaar en heb er in gewoond, hij was nu wat pillig dus ik kocht twee nieuwe, want eindelijk was hij er weer. Ik wil nog geen herfst, maar dit maakt het toch minder erg.

Midi en Maxi jurken
oow ik hou er van… Ik heb er ondertussen al best een aantal in mijn kast hangen. Wel jammer dat de panty er nu weer onder moet, maar wat vind ik het leuk staan. En de jurken die ik in de zomer met slippertjes droeg, kunnen nu natuurlijk met mijn biker boots gewoon weer de kast uit. Ik wil altijd meer dus kom maar door…

Weten jullie nog mooie lange jurken of toffe jumpsuits??? Ik ben fan dus wil meer ­čÖé

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 25 september 2019 / 09:40

  Voor lange jurken ben ik echt fan van shoeby. Heb op t moment de halve zomer collectie in de kast hangen

  • Liefthuis
   Auteur
   25 september 2019 / 19:29

   Oooeee goede, ik ga kijken, vooral nu met de sale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *