Mijn favorieten…van sokken tot series, komkommer en mascara…

Mijn favorieten… Rondje Efteling, make- uppen, mijn mannen, de lente en chocoalde horen daar uiteraard altijd bij. Ik heb ook favorieten die nogal eens wisselen of per seizoen verschillend zijn… Wat zijn mijn favorieten van de afgelopen maanden?

Soxs.co
Deze sokken zijn fantastisch, misschien momenteel wel mijn grootste favoriet. Onze spruit heeft een paar sokken gekregen voor kerst 2016 en loopt daar super veel op (ja ze gaan echt zo lang mee) Ik vond ze er altijd leuk uitzien, dus ik vroeg en kreeg ze afgelopen kerst. Sindsdien draag ik thuis niks anders meer en baal ik als ze in de was zitten. Ze vormen naar je voet, zijn heerlijk warm, maar zweten niet, prikken niet en zijn lekker lang. Ik kan deze echt iedereen aanraden. Ik wil nog 3 paar…

Grace & Frankie
Wat een gouden serie. Die vrouwen, die types, die humor…..heerlijk. Ik ben echt fan en kan niet wachten tot er weer een nieuw seizoen is. Iemand nog andere Netflix tips?

Pilot vulpennen zonder vulling
Ik schreef vroeger altijd graag met vulpen, maar ik vind het gedoe met vullingen altijd vervelend. Pilot heeft vulpennen, zonder vulling, waarbij de inkt gewoon in de pen zit, net als bij een balpen. IDEAAL.. Ik kreeg flashbacks naar vroeger en moest even wennen, maar wat schrijft het lekker. (Ik heb deze pennen gekregen, maar ben echt enthousiast)

Gaskachel
Ooit wilden wij een houtkachel…Toch hebben we het niet gedaan, want ik ken ons en de moeite die we moeten doen om de haard aan te steken of hout te sprokkelen, dat is niks voor ons. In ons nieuwe huis zat al een gaskachel en wat is dat een fantastische uitkomst. Met een afstandsbediening zet je hem aan, het staat gezellig en mooi en het is zo lekker warm. Ik kan het iedereen aanraden.

Komkommer met Aromat
Dit is momenteen een van mijn favo snacks. Als je mijn blog over mijn strijd tegen de kilo’s hebt gelezen, weet je dat we aan het weight watcheren zijn. Het moment van de dag dat ik het het lastigste vind, is in de avond. Dan wil ik iets lekkers, iets om te snacken. Komkommer met Aromat is dan mijn guilty pleasure.

Lush/ Bad
Sinds de laatste weken van mijn zwangerschap heb ik eindelijk het fijne van in bad gaan ontdekt. Ik vond daar nooit wat aan, maar het is zo fijn voor mijn lichaam. Daarnaast is het echt even een momentje voor mezelf en kijk ik een aflevering van de serie die ik dan volg. Heerlijk….ik wil nu weer.

De Huismuts
Ik ben fan van Rachel en haar family…en niet zo’n beetje. Ik ben echt blij als er weer een vlog van hun online komt. Haar bruiloft wauw, hoe zij in het leven en in de opvoeding van haar kind staat, mega tof en die reis naar Bali….life goals. Ik weet dat ze natuurlijk niet alles deelt, maar het voelt wel als een heel reëel beeld, met ruzietjes, zonder make up en met de mooiste, raarste, awkward en leukste momenten.

Leather Look legging
Al jaren zie ik vrouwen met leather look leggings en broeken en vind ik het altijd zo tof staan. Stoer en vrouwelijk tegelijk en zo leuk onder lange shirts en jurkjes. Ik kon nooit een goede vinden, maar door een vriendin nu bij Pieces de perfecte gevonden. Ik twijfel zelfs er nog een aan te schaffen.

Quooker
Voordat wij gingen verhuizen besprak ik met wat vriendinnen waarom een Quooker nu eigenlijk zo handig was. In het nieuwe huis zouden we er een krijgen en ik zag het voordeel er nog niet van. Daar ben ik ondertussen van terug gekomen. Eten koken gaat mega snel, kopjes thee zetten is een eitje, maar vooral ook het uitkoken van spenen of iets dergelijks is heel makkelijk. Ik kan het iedereen aanraden.

Verder:
Geen verhaal nodig maar minstens net zo favoriet
Coco mademoiselle van Chanel…In love met die geur.
– L’ oreal Paris Paradise Extatic mascara…Ik heb gehoord dat hij in Amerika goedkoper is, dus je snapt wat ik in ga slaan.
2WMN.nl Nog zo’n blog en vlog die ik met heel veel plezier volg. Echt, oprecht, herkenbaar, grappig en leuke meiden.
Ranonkels….Ik dacht pioenen gekocht te hebben, die al jaren favoriet zijn, blijkbaar waren het ranonkels, maar wat zijn ze mooi.
– Mijn Macbook Pro…Voor Lief thuis gebruik ik hem mega veel, maar ook om lekker rond de snuffelen, of online te shoppen, blogs te lezen en ga zo maar door. Nu al een mega goede koop geweest.
Wake-up light. Nu ik de wekker weer moet zetten omdat ik op tijd op mijn werk moet zijn, merk ik weer hoe fijn mijn wake up light is. Ik ben een eeuwige snoozer, maar door die wekker is het een stuk makkelijker opstaan.
Handzeep Linnen van Hema. Die geur, zooooo lekker. Echt een aanrader.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *