Mijn favorieten: Van series, tot kleding en weer terug…

jarig

Soms heb je gewoon van die dingen waar je heel blij van wordt. Die je ineens iedere keer pakt, of kijkt, of waar je gewoon heel blij van wordt om te hebben. Ik weet het, het is een tikje materialistisch en een tikje kinderlijk… maar ik kan van bepaalde dingen gewoon heel blij worden. Dus hierbij mijn favorieten van de afgelopen tijd…

Efteling, het strand, de kringloop (waar ik al lang niet ben geweest dus snel weer moet) allemaal plekken waar ik heel blij van word, die dikke favorieten zijn, maar die ik ook al 100 keer heb genoemd. Net als mijn Pop sockets op mijn telefoon, flared broeken enz enz… Er zijn gewoon dingen waar ik heel blij van word, iedere keer als ik het ruik zie, hoor of gebruik. Kinderlijk blij soms…

Mom jeans met madeliefjes

Als ik dit type is het geen weer voor deze nieuwe favoriet en ik zou bijna zeggen helaas geen tijd, want ik ben zo zo blij met mijn nieuwe broek. Het is een Slimfit Mom jeans van Stradivarius en de madeliefjes maken hem natuurlijk helemaal gaaf. Daarnaast zit het hoge model heel fijn, heeft hij niet teveel stretch en niet te stug en helemaal perfect voor mijn lichaam nu. Ik ben echt fan en krijg er ook altijd veel reacties op.

Pioenrozen

Ieder jaar kijk ik uit naar het moment dat ze er weer zijn en ze zijn er NU, dus deze kon ik niet overslaan in mijn lijstje. Ik hou sowieso van bloemen, maar pioenrozen zijn echt mijn aller favorietste bloemen. De kleur, de geur, maar vooral hoe ze er uit zien. De ronde knop die iedere dag een beetje verder open gaat, ik kan er foto’s van blijven maken zo mooi al die golvende blaadjes dicht op elkaar. Nu hoorde ik van iemand die ze in de tuin had geplant… dus je snapt wat ik nu wil.

Blouse Lonneke Nooteboom x Shoeby

Nog zo’n topper in mijn kledingkast. Ik ben best wel zoekende geweest naar leuke en fijne outfits voor mijn veranderende lichaam, maar nu heb ik het steeds beter door, wat staat me, wat zit lekker en waar voel ik me goed in. Deze blouse zag ik bij een vriendin en ik MOEST hem hebben. Via marktplaats vond ik hem uiteindelijk en ik ben er mega blij mee. Het is een blouse van Lonneke Nooteboom x Shoeby, helaas niet meer verkrijgbaar in de winkel, maar je kan hem dus nog wel (vaak nieuw met kaartje) vinden via marktplaats en vinted.
Ik moet sowieso bekennen dat ik Shoeby vaak als een degelijke winkel zag, maar wat een gave items hebben ze hangen. Hele toffe blousen, rokken en jurken, dus daar ga ik vaker kijken.

Papasan stoel aka de broedstoel

Deze stoel kocht ik vorig jaar via marktplaats, toen ik zwanger was voor in de tuin en ik ben fan. Toen noemde ik het hem mijn broedstoel, omdat ik natuurlijk zwanger was en daar heerlijk in kon ontspannen/ broeden, maar ook dit jaar is hij niet weg te denken uit onze tuin. Hij is al zoveel gebruikt, alleen voor koffie, maar ook om boekjes te lezen samen met de kinderen of Lua een fles te geven. Hij is niet meer weg te denken… al moet je met bezoek wel even oppassen, want de bovenkant is los en kan dus nog wel eens om kieperen.

Boek: De zeven zussen

Mega bekend, maar ook hier favoriet. Het is heerlijk geschreven. Het stukje geschiedenis er in vind ik fantastisch en iedere keer baal ik als het uit is. BIj begin van een volgend boek, van een volgende zus, dacht ik dat deze vast niet zo goed kon zijn, maar toch is het iedere keer gelukt. Ik ben nu in het zevende boek bezig, van de zevende zus. Nog niet gelezen? Neem deel een dan mee op vakantie… HEERLIJK…

Series

Bridgerton en Firefly lane…(netflix) Deze twee series heb ik afgelopen maanden echt intens van genoten. Bridgerton was ik echt helemaal vol van, heerlijke serie, heerlijk verhaal, prachtige kostuums en muziek. Mijn lief vond deze ook fantastisch (toch fijn om samen een serie te hebben om te kijken). Firefly lane heb ik in mijn eentje gekeken en had ik ook binnen no time uit. HEERLIJKE en goede serie, alleen het einde voelde heel open en zonder zekerheid over seizoen 2 vond ik dat wel een domper, maar toch het kijken waard.
Hollywood vonden wij trouwens ook een waanzinnig goede mini serie op Netflix en De verhulstjes (videoland) heb ik in mijn eentje echtvan zitten genieten en kei hard om zitten lachen. Die humor tussen vader en zoon, top.

Film

Qua films heb ik een aantal all time favorites, waar The Notebook er een van is, naast Hair en stiekem toch ook Dirty Dancing. Er is echter een nieuwe favoriet en dat is The Greatest Showman (via Disney+). Het verhaal is goed, de decors en de sfeer is goud en de muziek maakt het af… Ik krijg gewoon kippenvel als ik de muziek nu hoor en wil hem heel graag snel weer eens kijken. Wat een gouden film… Dus hou je van films met muziek? Dan is dit een must.

Omo wasmiddel

Huisvrouw to the max hiero… maar LOVE OMO. Wij wasten daar jaren geleden altijd mee en ik herinner dat gewoon nog als de geur van de was van onze mannen, maar op de een of andere manier zijn we daar vanaf gestapt. Voor de geboorte van Lua heb ik OMO weer flink ingeslagen en ik ben weer fan. De kleertjes ruiken zo zo lekker.

Michael Kors Carine Studded Extra Small

Deze moet in dit lijstje. Pas 2 weken in mijn bezit, maar ik weet nu al zeker dat dit een mega favoriet is en blijft. Ik had een rottas en mijn lief verraste mij met mijn verjaardag met deze Michael Kors tas, waar hij een heel complot voor had opgezet met mijn vriendinnen om er achter te komen welke ik mooi vind. Ik had geen idee en ben waanzinnig blij met de tas. Naast mooi, namelijk ook heel fijn en ik paradeer er nu trots mee rond.

Biertjes liefde

Ik was altijd een wijn liefhebber. Rose in de zon en rood is altijd goed. Toch drink ik tegenwoordig vaker biertjes en dan geen gewoon biertje, maar een speciaal biertje en het liefst bruin. Grand Prestige vind ik echt heel lekker, maar is wel heftig. Oud Bruin vind ik nu ook heel erg lekker, met een kaasje en chips en een spelletje in de camper is dit de perfecte combi. Daarnaast ook het mega vrouwelijke liefmanns, al moet je het niet na elkaar drinken.

Keer op keer

Om dan nog even terug te komen op spelletjes. Wij doen vaak het spelletje Patchwork in de camper (alleen met z’n tweeën te doen) maar daarnaast is Keer op Keer nu toch wel favoriet. We hebben zowel de original als de tweede variant en vinden ze beiden heel leuk. Ik moet bekennen dat ik altijd baal als ik verlies, want mijn doel is vooral van de mega spelletjes fanaat te winnen. Zoek je nog een leuk spel, check een van deze twee dan even.

Gouden pen

Noem me raar, maar gouden pennen schrijven het fijnste, of zijn het leukste. Daarnaast is het natuurlijk ook veel leuker met een gouden pen te schrijven dan met een saaie blauwe. Wat dat betreft ben ik een echte juf en word ik heel blij van notitieboekjes, pennen en andere schoolspullen. Deze gouden pennen van Hema zijn nu favoriet. Ooit had Bic ook de original pen in de gouden variant, maar die ben ik nooit meer tegen gekomen. Dus ben je bij Hema, sla dan even in 🙂

Hulp in de huishouding

Wat een luxe is dit. Ik denk dat mijn lief en ik het hier al 7 jaar over hebben. In dit nieuwe huis zijn we op peen gegeven moment gaan zoeken naar een geschikte hulp in de huishouding, maar dat bleek nog niet zo makkelijk. Sinds een aantal weken hebben we iemand gevonden en het is zo fijn. Wij houden het netjes bij, maar zij doet het grove werk. Het kost wat, maar ik ben fan. Het levert mij ook zoveel rust op, omdat ik tussen het werk door niet continu een opgejaagd gevoel heb omdat het huishouden nog moet gebeuren.

Dit artikel bevat affiliatie linkjes. Dit doet niks af aan mijn favorieten 🙂

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *