Mijn favorieten – Winter 2018

3 favorieten op 1 foto

Het was weer eens tijd voor een rondje favorieten, want een nieuw seizoen betekent nieuwe favorieten. Althans, tot die conclusie kwam ik toen ik zag dat alles weer anders was. 

Flared broek
Met stip op 1 staan mijn nieuwe flared broeken (beide van Stradivarius) Ik vond het zo gaaf bij anderen, maar toch een stap om zelf aan te doen (wat zouden anderen denken). Geen zin om me laten leiden door mijn gedachtes, kocht ik ze toch en dat was de beste keuze van de afgelopen maanden. Ik woon er in, want naast dat hij heel tof is, zitten ze ook nog eens mega lekker. Net een joggingbroek. (en extra pluspunt, ze zijn maar 20 euro bij Stradivarius #nospon #washetmaarwaar)

Trui
Met mijn flared broeken, kocht ik ook twee truien. Fijn gebreid (1 van HM en 1 van Stradivarius) wijd en met een V hals. Ze passen perfect op die broeken, maar zitten ook weer heerlijk. Dus je snapt dat ik het liefste woon in deze outfit. 

Soxs
Met dit koude weer kunnen mijn Soxs hier niet ontbreken. Ze blijven favoriet en steeds meer mensen om mij heen hebben ze ook ontdekt. 

Dierbare ring
Dit is een van mijn laatste aanwinsten en ik ben er zo waanzinnig trots op en blij mee. Snel meer hierover en waarom ik hem kreeg, maar favoriet is hij zeker. Hij is van Vedder&Vedder en de vingerafdrukken van de mannen staan er in. Liefde…

Lezen
Het gebeurt te weinig tussen bloggen en ontwerpen uitwerken, maar ik vind het zo fijn. Ik kan er weer echt zin in hebben en het is zo ontspannend en dat is lang geleden. Ik heb nog een aantal ‘leerzame’ boeken liggen en ik hoop deze vakantie wat tijd te hebben.

Haarband
Ook weer zo’n ding wat ik leuk vond bij anderen, maar zelf niet durfde. Afgelopen jaar dacht ik F*ck it, ik wil dit dragen en wat ben ik er blij mee. Mijn roze en grijze velvet haarbanden zijn favoriet. Het is makkelijk wanneer je haar niet wil, maar het maakt ook veel outfits net wat bijzonderder. Ideaal en leuk…

Mac liquid lipstick –  Feels so Grand
Via Instagram (volg je me al) werd ik geinfluenced door iemand (ik ben vrij makkelijk te overtuigen) maar deze lippenstift was zo prachtig, die wilde ik ook hebben. De kleur is diep rood en zo mooi. Ik schreef hem op mijn sintlijstje en gelukkig was ik lief geweest. Afgelopen week heb ik hem voor het eerst op gehad en kerst is natuurlijk ook de perfecte gelegenheid.

Dit voorbeeld is van Dutchgrowers.com

 Pop Socket
Een wat??? Een Pop socket is een soort dop voor op het hoesje van je telefoon en daarmee kun je je telefoon makkelijk vasthouden. Ik moet bekennen dat ik even heb moeten wennen en eerst niet zo enthousiast was, maar nu ik gewend ben wil ik niet meer anders. (en nu die van mij kapot is, merk ik pas hoe fijn ik het vond) Het is ideaal voor grotere telefoons, voor bij het maken van foto’s en insta stories, maar je kan je telefoon ook makkelijk dwars neerzetten omdat het ook meteen een steuntje is.

Nagellak Sensationail – Gellak 
Sinds wij Feestje van Hout hebben zijn mijn nagels een drama. Ik ben natuurlijk continu met mijn handen bezig en mijn nagels breken continu af en waren erg lelijk. Ik vind gellak op mijn nagels ideaal en vooral omdat je het zelf kan doen. Ik heb een lamp (ooit had Essence ook zo’n gellak lijn, de lakjes waren slecht, maar de lamp werkt prima)  en met de lakjes van Sensationail blijven mijn nagels bijna twee weken mooi. Ideaal. Daarnaast vind ik het heel fijn dat je na het lakken meteen alles kan doen, dus no worries met de spruiten.

Wat zijn jullie favorieten op het moment?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *