Mijn nieuwe zwangerschapsketting….+ WIN een ketting voor een bijna mama…

I love sieraden… Mijn armbanden, ringen, horloge en mijn ketting voor mijn spruit. Allemaal zijn ze door de jaren heen zorgvuldig bij elkaar verzamelt en ik draag ze nog steeds met heel veel liefde. Soms wordt er iets aan toegevoegd en soms gaat er tijdelijk iets mijn sieraden doosje in. Tijdens deze zwangerschap is een bepaald sieraad nu wel heel speciaal voor me en goed nieuws, ik mag er een weggeven…

Bola
Kijk mijn mooie bola van Proud Mama, deze heb ik gekregen van zwangerschapssieraden.nl. Het is de rosé gouden babybel Jasseron. Een bola is een balletje aan een lange ketting die in Mexico gedragen werd door vrouwen die in verwachting zijn. Wanneer het balletje beweegt, tingelt het belletje, een mooi, zacht en lief geluidje. De baby in de buik zou het tingelen in de buik kunnen horen en dit gaan associëren met het veilige gevoel in de buik. Wanneer je kleine wondertje geboren is, zal het het geluid ook herkennen en linken aan het veilige gevoel in je buik.

Hallo baby…
Het klinkt heel mooi vind ik. Ik vind het idee van de kettingen echt heel erg lief, dat je al een klein extraatje voor je kleine kan doen. Daarnaast vind ik de kettingen ook gewoon heel erg mooi. Vroeger al vond ik die balletjes zo mooi bij een mooie bolle zwangere buik. Toen ik de mail kreeg van zwangerschapssieraden.nl vond ik het dan ook heel gaaf om even rond te neuzen en heb deze ketting uitgezocht.

Wat vind ik ervan?
Het kleine pakketje kwam heel snel binnen. Het geluid is heel erg lief en zacht, je hoort het niet als je gewoon loopt, wat stiekem ook wel prettig is, maar af en toe hoor je het tingelen. De ketting is erg lang, waardoor hij precies op een mooie plek op je buik hangt vind ik. Op vakantie heb ik de ketting veel om gehad en ik ben er super blij mee.

WIN WIN WIN
Wat ik super gaaf vind….is dat ik van zwangerschapssieraden een andere bijna mama ook blij mag maken met een zwangerschapssieraad naar keuze. Kijk dus vooral even rond op de de site wat voor gave kettingen en andere sieraden ze allemaal hebben. Ik ben er mega blij mee, dus jullie en jullie kleine wondertjes vast ook…

Dus lieve bijna mama’s het is vandaag bijna moederdag….Dus je verdient dit….

Wat moet je doen?
– Laat hieronder een reactie achter met voor wie je mee doet…Voor jezelf, een vriendin, je zus, het maakt niet uit.
– Like de facebookpagina van lief thuis en het bericht over de winactie.

Meer winkans?
– Volg me op instagram
– Deel mijn facebook post

Dus heel veel succes….

Volg:
Share:

20 Reacties

 1. Anna
  13 mei 2017 / 06:26

  Ik doe mee voor een lief vriendinnetje
  Facebook: An Na

 2. 13 mei 2017 / 07:38

  Lijkt me heel erg fijn een zwangerschapsketting ik weet zeker dat de kleine meid in onze buik er ook heel erg van zal genieten en hopelijk kan Papa haar dan ook snel voelen 🙂 wie wil haar baby geen veilig gevoel geven.

 3. Natascha Ippel
  13 mei 2017 / 08:48

  Jaaaaaa ik doe heeel graag mee voor mezelf! Vandaag 21 weekjes zwanger van ons eerste kindje en zo’n ketting staat nog op m’n wishlist. Ik duim! Jouw variant is ook echt prachtig. Een mooi sieraad!

 4. Eva
  13 mei 2017 / 08:52

  Ik doe graag mee voor mezelf. Nu mijn buik al mooi bol is zou het inderdaad mooi staan om zo’ ketting te dragen 🙂
  Liefs Eva

  • Liefthuis
   Auteur
   13 mei 2017 / 12:03

   Jaaa mooie buik heb je 🙂

 5. Aniek
  13 mei 2017 / 09:36

  Ik doe graag mee voor een collega van mij ! 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   13 mei 2017 / 12:01

   Wat lief 🙂

 6. Marian B
  13 mei 2017 / 13:24

  Erg leuk voor mijn zusje! Ik verras haar er graag mee.

 7. Silke
  13 mei 2017 / 13:45

  Jaaaaa, leuk! Ik doe graag mee voor mezelf, Wat een mooie ketting! Lijkt me een prachtig cadeau voor ons eerste kindje! Nu al een mooie hardgroeiende buik met ruim 19 weken, een mooie ketting zou het helemaal afmaken. Duimen maar!

 8. Jose
  13 mei 2017 / 16:07

  Ik doe graag mee voor mij zelf. Wij zitten middenin een IVF traject en op dit moment in de beruchte wachtweken. Het is een spannende tijd en hopen binnenkort een positieve test te hebben. Dit zou daarom een geweldig cadeau zijn die deze periode kan afsluiten:

 9. Christel
  13 mei 2017 / 20:31

  Ik doe mee voor mezelf!!
  Het is ontzettend zwaar geweest om weer zwanger te mogen worden en de eerste weken zijn supereng en spannend geweest maar nu ik eindelijk rustig kan andemhalen wil ik dan ook lekker pronken met die buik met ons tweede grote wondertje erin! En zo’n mooie ketting

  • Liefthuis
   Auteur
   14 mei 2017 / 20:53

   Wat heftig, fijn dat je nu langzaamaan kan gaan genieten

 10. Ellen Bos
  13 mei 2017 / 21:55

  Voor mijn schoonzus, een super moeder en in verwachting van de tweede!

 11. Janneke
  13 mei 2017 / 22:11

  Ik doe mee voor mijn allerbeste en liefste vriendinnetje marieke, zij is ongeveer net zo ver als jij. Ze heeft voor haar zwangerschap geen fijne periode gehad met flink wat ziekenhuisbezoekjes en ben super blij voor haar dat ze dit nu ook mee mag maken!

 12. Gwen
  14 mei 2017 / 10:17

  Ik doe lekker mee voor mezelf, hihi! Voor het eerst zwanger en ook altijd gedroomd van zo’n mooie ketting op mijn bolle buik. Ben benieuwd!

 13. Ilse van Antwerpen
  21 mei 2017 / 16:49

  Ik doe heel graag mee! Heel egoïstisch, maar voor mezelf 🙂 vind de kettingen prachtig en lijkt me ook rustgevend voor de buikbaby❤️

  • Liefthuis
   Auteur
   21 mei 2017 / 17:00

   Helemaal niet egoistisch…leuk dat je mee doet.

 14. Marrit
  22 mei 2017 / 10:47

  Jaaaa, leuk! Ik doe mee.. We gaan gelijk op; mijn uitgerekende datum is 22 september.. Can’t wait!

  • Liefthuis
   Auteur
   22 mei 2017 / 17:46

   Ow wauw inderdaad gelijk op, hoe gaat het? leuk dat je mee doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *