Mijn trouwjurk inspiratie – wordt dit de jurk

Vintage, behomian, kant, niet wit, wel soort van wit, of roze, of gebroken wit…. met mouwtje denk ik, of toch niet, geen wijde rok, geen prinsessenjurk… Uren zat ik al op pinterest en speurde ik de instagrampagina’s van verschillende bruidsmodezaken af. Ik wil niet het klassieke, niet de standaard, niet ieder kant is even mooi, maar I LOVE kant. Ik fantaseer nog even verder en neem jullie mee… Wellicht weten jullie DE jurk voor mij. (ow en ik heb geen duizenden euro’s te besteden)

De eerste afspraak

Als tiener keek ik jaren lang naar Say yes to the dress… en ik was natuurlijk niet de enige, dus we hebben allemaal wel een beeld van hoe zo’n eerste afspraak in een bruidszaak er aan toe gaat. 100den trouwjurken in alle kleuren maten, glitters, stoffen alles. Ik ben er nog niet helemaal over uit wie ik allemaal mee neem, maar dit lijkt me zo’n speciaal en bijzonder moment, maar ook heel spannend. Wat nu als jouw jurk er niet bij zit, of dat die jurken jouw toch niet zo mooi staan als gehoopt. Ik ben ooit met een vriendin mee geweest en dat was zo speciaal, maar ik weet nog dat het totaal iets anders werd dan dat we op voorhand dachten. Toch fantaseer ik lekker door…

Mijn droomjurk

Mijn droomjurk zie ik niet als een totaalplaatje voor me. De bruiloft wordt vintage, frans, bohemian achtig en de jurk moet daar ook bij passen. Ik wil geen echte witte jurk, maar champagne of echt richting zo’n lichte tint oud roze vind ik ook prachtig. Off white… geen idee nog hoe het heet, maar niet wit. Daarnaast weet ik ook zeker dat ik kant wil… maar niet al het kant vind ik mooi, dat komt dus nogal nauw.

Bruidshoek

Bruidshoek vroeg of ik eens rond wilde neuzen tussen hun bruidsmode en mijn favorieten met jullie wilde delen. En dat wil ik heel graag, lekker inspiratie opdoen en nieuwe merken ontdekken. Een merk binnen hun winkel viel me meteen op en dat is Lillian West, daarvan komen dan ook mijn drie favoriete jurken.

Lillian West

Jurk 1: Wat ik bij deze jurk heel tof vind is dat hij helemaal van kant is, tot de prachtig vallende rok op de grond. Als ik mijn jurk moest bedenken zou ik dat ook kiezen. De mouwtjes vind ik ook super tof, weer dat losvallende kant en net een beetje nonchalant. Ik vind een mouwtje dan ook niet perse degelijk, het kan heel erg mooi zijn. De kleur van deze jurk zou van mij iets minder spier wit mogen.

Lillian West

Jurk 2: Dit zou hem zomaar eens kunnen zijn, als ik deze ergens zou passen. Wat een beauty van een jurk… De kleur, het model, net sexy maar net te… De stof hoe hij valt… hou van alles… Echt heel erg mooi en zou helemaal bij mij en de bruiloft passen.

Lillian West

Jurk 3: Nog zo’n beauty qua stijl en kleur. Dit is de kleur BLUSH en dat vind ik een mega toffe kleur. Ik vind de off-shoulder mouwtjes heel mooi. Deze los vallende rok lijkt me ook heerlijk en deze heeft best een lange sleep. Weet niet of ik dat zou willen, maar het totale plaatje is prachtig.

Gelukkig heb ik nog even om verder te zoeken, als de locatie rond ik, denk ik dat ik begin volgend jaar jurken zal gaan passen… Zo spannend en leuk… zo bijzonder…

#liefthuisad

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *