Is Lief thuis mijn Lief thuis?… Balans opmaken en Help me vooruit….

Happy New Year

Happy New Year

Een mega gelukkig, mooi en liefdevol nieuwjaar gewenst voor iedereen.
Hopelijk komen dit jaar al je dromen uit, of ben je gewoon heel gelukkig en geniet je intens.
1 januari is natuurlijk de dag om de balans op te maken en vooruit te kijken. Met een kater of wallen onder je ogen is dat niet altijd even makkelijk, maar dat is hopelijk wel een teken van een mooie oudejaars avond. (of was het net te laat met een spruit die te vroeg wakker werd?) We proberen het vandaag toch…

Op persoonlijk vlak heb ik al terug en vooruit geblikt in ‘Mijn jaar in een vogelvlucht’.

Dan nu Lief thuis

Mijn eerste merchandise... Grapje natuurlijk, een super lief cadeautje

Mijn eerste merchandise… Grapje natuurlijk, een super lief cadeautje

Het is dik 2 maanden geleden dat mijn eerste blog verscheen. Iedereen in mijn omgeving weet ondertussen dat Lief thuis bestaat. Een collega zei laatst, we weten nu alles van haar borsten (dus….).
Mensen zijn me gaan volgen, hebben mijn facebook geliked, gereageerd of zijn alweer gestopt met volgen. Veel reacties en vragen heb ik gekregen, waaronder;

 • Waarom een blog? Waarom zou je dat doen? Gewoon omdat ik het leuk vind om te kletsen en verhalen te vertellen (goh, ik en kletsen?). Het idee was er al lang, net als 101 excuses om het niet te doen.
 • Hoe vaak schrijf je? Toen mijn eerste bericht online stond bedacht ik me ineens dat er dan ook een volgende moest komen, maar wanneer? Ik ben begonnen met om de dag een blog online gooien. Tot nu toe lukt dat.
 • Waar haal je de tijd vandaan?Goede vraag. Ik vind het super leuk om te doen, dus besteed er graag mijn tijd aan. Het kost veel tijd, maar als mijn spruit ligt te slapen of lekker in de box ligt te spelen, kruip ik achter de computer.
 • Wat een mooi huis Dank je!

Wat is je doel? En Wat wil je er mee bereiken?
Toen ik begon had ik niet echt een doel. Ik ben natuurlijk maar een klein beginnend blogje in een groot blogland, dus ik zal wel zien, maar wat is het leuk. Het is leuk om te schrijven en te horen dat mensen het lezen, maar ook de reacties op Lief thuis, Facebook of Instagram zijn super tof.
Vol trots vertel ik mijn lief wanneer er iemand een reactie heeft geplaatst en wanneer een vreemde me volgt.

Wat is dan mijn doel?
Door de vraag ben ik wel na gaan denken over wat ik wil met Lief thuis.
Ik wil kijken of het lukt om een half jaar lang om de dag te schrijven op Lief thuis. Dan kijk ik of ik nog genoeg inspiratie heb, maar vooral of ik het nog leuk vind.

Niet meer?
JAWEL!!!!! Ik wil graag mooiere foto’s leren maken, ik wil meer leren over bloggen, ik wil leren hoe ik mezelf het beste promoot. Ik wil meer lezers, ik wil groeien en ik wil bekender worden. Dat is mijn wens (net als een mens….), maar dat kost tijd en dat is niet erg.

facebook Lief thuis

100 !!!!!!

Mensen houden van cijfertjes dus daarom hier wat beginners cijfertjes.

 • Dit is bericht nummer 36. Gaat hard he?
 • De afgelopen maand had ik ongeveer 2500 bezoekers waarvan 1200 unieke. Dus iemand die twee keer mijn site bezoekt in die maand, wordt de tweede keer niet meegeteld.
 • Ik heb 100 Facebook likers en volgers. Veel zullen denken, dat is niks, maar ik ben er mega blij mee. Mooi getal toch 100. Goed begin.
 • Ik heb bijna 100 Instagram volgers. Vooral onbekenden, super leuk.
 • Voor 2 grotere blogsites mag ik gast bloggen, goede promotie.
 • Mijn best gelezen artikel is ‘De test…Testing 1,2,3’ Dit artikel is ruim 300 keer gelezen.
 • Mijn slechtst gelezen is ‘Ik DIY, jij DIYt, wij DIYen…mijn favoriete DIY projecten uit ons huis’ Jullie houden niet van DIY? Dit artikel is ongeveer 100 keer gelezen. Dus ga die nog maar even lezen.


Willen jullie me helpen? Of een eerste goede daad doen in het nieuwe jaar?
Vind je mijn berichten leuk? Like dan mijn facebook, deel mijn facebookpagina of volg me op Instagram of bloglovin (of doe het allemaal) Op naar de 150 likes en volgers. (toch een soort van doel?)
Dus doe je eerste goede daad dit jaar. Lief!

Super bedankt iedereen die lief thuis leest, liket of reageert. Wat is het tof!

Lief thuis is echt mijn Lief thuis.

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 2 januari 2016 / 16:33

  Mooie cijfers Jodi! Ik hou er ook van 🙂 En beide blogs heb ik gelezen hoor! Benieuwd naar nog meer van je DIY projecten, ik ben er geen type voor. Maar je weet me wel te inspireren, dus wie weet?

 2. Janneke
  2 januari 2016 / 20:32

  Hey Jodi,

  Janneke hier! Ken je me nog? Ik heb de grime gedaan bij Theaterplan en heb nog met je haar geknutseld 😉

  Ik zag via Sanne (mijn ex-collega van Fleks) een keertje een link naar jouw blog. Ik las je eerste verhaal en dat was het.

  Een paar dagen geleden dacht er ik er toevallig weer aan en ging weer eens kijken. Wat een hoop verhalen al. En wat ongelooflijk leuk zeg! Ik ben nu een paar dagen verder en maakte elke dag even tijd om wat van je berichten te lezen. En ik heb net het laatste verhaaltje “uit” 🙂 Heerlijk om alles te lezen! Je schrijft echt ontzettend leuk!

  En wat een leuke mannen heb je! Zou ik ook trots op zijn!

  Liefs,
  Janneke

  • Liefthuis
   Auteur
   3 januari 2016 / 13:24

   Hey Janneke, Wat super leuk, natuurlijk ken ik je nog. Super leuk dat je mijn blog gelezen hebt en dat je het leuk vindt. Dank je, ik ben zeker erg trots op mijn mannen. Hoe is het met jou?
   Liefs Jodi

 3. 3 januari 2016 / 15:16

  Je hebt er mij als follower bij op Insta en Bloglovin. Volg je Volgmama ook al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *