Mijn zwangere buik vergeleken met de eerste… week 24 t/m 40

Ondertussen bijna 18 weken geleden vergeleek ik voor het eerst mijn buikfoto’s van deze zwangerschap met die van onze spruit. Ging het echt zoveel harder dan toen en wat waren verder de verschillen? Nu ik het einde van mijn zwangerschap heb gehaald, kan ik wel degelijk zeggen dat het echt anders is. Kijk mee naar de volgende reeks buikfoto’s vergelijken.

Wat me vorige keer opviel is dat ik toen echt slechte foto’s heb gemaakt en dat het soms lastig vergelijken is aangezien ik nu natuurlijk andere outfits aan had. Toch zag je wel degelijk dat mijn buik vooral in het begin echt harder groeide dan tijdens mijn eerste zwangerschap. Het is dus waar, wat iedereen zegt.
Dan nu…vergelijken vanaf week 24…

Redelijk vergelijkbaar toch? Al lijkt mijn buik nu iets puntiger, maar dit kan ook door de houding komen die ik aanneem, ik hang wat meer in mijn rug volgens mij.

Ooow wat vond ik mezelf enorm op deze foto rechts. Je kan mijn buik niet heel goed vergelijken maar volgens mij zijn mijn borsten flink groter dan toen. Oow jeetje waar gaat dit eindigen.

Het derde trimester. Ik vind het vergelijken toch lastig hoor, mijn buik lijkt nu toch wel veel groter dan toen.

Hier lijkt mijn buik lnks weer veel puntiger en mijn buik rechts echt groter. Hij lijkt vooral ook veel hoger te zitten dan de vorige keer.

Ja hoor, zowel toen als nu kan ik vanaf deze week zeggen. WELKOM WALRUS!!! Grappig dat dat redelijk gelijk loopt. Ik hield toen veel vocht vast en en dat begon voor mijn gevoel al eerder, maar als ik de foto’s bekijk loopt het toch redelijk gelijk.

En toen is er blijkbaar iets mis gegaan. Ik kan na 32 weken alleen nog maar de originele buikfoto van week 37 en 40 vinden van mijn eerste zwangerschap. Super balen….Heb ze gelukkig wel in een fotoboek zitten, maar kan nu dus niet meer met deze originele foto vergelijken. Ik kon nog wel wat andere foto’s vinden, waarmee ik kan vergelijken.

De linkse foto heb ik gemaakt toen ik een outfit zocht voor de zwangerschapsshoot van toen. Ik vind het vooral lijken alsof mijn buik toen ronder en nu puntiger is. Wat denken jullie?

Week 37 van de vorige zwangerschap vergelijken we even met week 36 en 38 nu. Het lijkt alsof mijn buik toen echt anders van model was. Of zat hij op dat moment nog veel hoger? Dat kan wel kloppen aangezien onze spruit pas bij de bevalling indaalde en kleine broer nu al wel ingedaald is.

En weer maakte ik het fotorondje af. Helemaal tot week 40 maakte ik een buikfoto. Bij de zwangerschap van onze spruit speelde ik een beetje vals, want ik maakte de foto vaak in het weekend na de wisseldag. Deze foto is dan ook gemaakt bij 40 + 3 toen de bevalling al een beetje begonnen was. Het model van mijn buik is toch wel echt anders. De vorige keer zat hij nog mega hoog en mijn buik lijkt nu veel puntiger en toen ronder.

Bijzonder de verschillen te zien. Zoveel overeenkomsten en zoveel verschillen deze twee zwangerschappen.

Wat vonden jullie? Veel verschil? Ik vond het verschil qua grootte in het begin duidelijker, de latere foto’s laten vooral een ander model van buik zien, of ben ik gek?

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Lindsy
  30 september 2017 / 10:06

  Hoe je het ook went of keert, puntig, rond, hoog of laag…ik vind je beide keren prachtig zwanger!

  • Liefthuis
   Auteur
   1 oktober 2017 / 21:18

   Wat lief ­čÖé dank je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *