Mijn zwangere buik vergeleken met de 1e zwangerschap….week 12 – 22

Zwangere buikBij een tweede gaat het veel sneller. Dat is een van de meest gemaakte opmerkingen het eerste trimester. Iedereen is benieuwd wanneer je buik gaat groeien en heel eerlijk…daar was ik zelf ook benieuwd naar. Tijdens de zwangerschap van onze spruit heb ik vanaf 12 weken iedere week een foto gemaakt en deze ga ik nu vergelijken…Groeit mijn zwangere buik echt harder?

Groeit mijn zwangere buik sneller?

JA!!! Alleen al door het feit dat ik nu bij 11 weken al uit mijn eigen broeken spatte en de vorige keer pas bij 16 weken voor positiekleding ging kijken. Van de ene kant wilde ik graag pronken met mijn buik en van de andere kant maakte ik me zorgen dat als ik nu al een buik had…hoe ik dan wel niet zou eindigen.

Ik dook mijn foto archieven in en ben gaan vergelijken…

Zwangere buik

Mijn foto bewerk skills zijn nog steeds niet de beste maar toch wel vooruit gegaan met toen, als ik deze slecht bewerkte foto zie. Zou ik ooit weer dit figuur krijgen? Ik hoop het. Je zag toen bij 12 weken nog helemaal niks, al merkte ik toen zelf al wel wat hoor, of wilde ik dat graag? In een jurkje nu was het bij 12 weken echt al niet meer te ontekkenen en ik droeg dus ook al positiebroeken.

zwanger

In heel de zwangerschap ben ik toen 4 weken vergeten en dat is precies 2 keer een week die ik nu wel heb. Dat is dus een beetje jammer, maar niet erg, ik pak gewoon die van een week erna. Ik had echt een platte buik voor de zwangerschap van mijn spruit. Een wildvreemde had waarschijnlijk niks gezien, maar zelf zag ik op deze foto al wel wat verandering. Op de foto van deze keer zie je niet zoveel. Misschien door mijn jurkje? Het lijkt redelijk gelijk.

Zwangere buik

Hier zie je ook echt duidelijk verschil. Mijn buik nu wsa echt al een bolletje aan het worden. Ik vond het punt, dik of zwanger minder prettig, maar in de goede hoek was het toch wel te zien. Nu wisten we het geslacht al, dat wisten we toen nog niet. Wel allebei jongens zwangerschappen, dus de buikvorm zou gelijk meoten zijn, als de fabels kloppen.

18 weken zwanger

Op deze foto van mijn vorige zwangerschap zie je toch echt wel een bolletje verschijnen, terwijl hij nu echt niet meer te ontkennen was. Niet erg hoor, maar wel anders dan toen.

20 weken zwanger

Deze zwangerschap had ik in week 20 ineens een groeispurt. Je ziet nu echt heel duidelijk verschil. Volgens mij had ik de vorige keer zo’n buik toen ik 25 weken was ongeveer.

zwanger

Wat een lief buikje had ik toen, een echt zwanger bolletje. Nu is het heel wat meer. Iedereen blijft ook maar roepen dat mijn buik zo hard gaat. I know en vooral vergeleken met de vorige keer.

Zou het gelijk gaan lopen uiteindelijk? Of blijft mijn buik harder groeien tot het einde? Iemand een idee? Tegen het einde zal ik nog eens vergelijken.

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. 30 mei 2017 / 08:42

  Grappig om het verschil te zien hij is net ietsjes groter šŸ˜€

  • Liefthuis
   Auteur
   31 mei 2017 / 20:14

   Aaaah wat lief šŸ™‚

  • Liefthuis
   Auteur
   31 mei 2017 / 20:14

   Ja he haha ben benieuwd waar het eindigt

  • Liefthuis
   Auteur
   31 mei 2017 / 20:13

   Dank je šŸ™‚

 2. Lindsy
  2 juni 2017 / 16:32

  Grappig is dat he.
  Bij mij is het nu bij de tweede inderdaad ook veel sneller te zien en begon mijn buik ook eerder te groeien. Maar dat is ergens gaan stagneren ofzo.
  Ik heb nu namelijk met 30 weken een kleinere buik dan bij mijn eerste rond dat termijn en ben ook minder aangekomen.
  Apart! Haha.
  Leuk al die buikfoto’s van je te zien.!

  • Liefthuis
   Auteur
   2 juni 2017 / 17:53

   Aaaaah kijk daar was ik benieuwd naar, of het door zou groeien.

   • Lindsy
    2 juni 2017 / 18:04

    Haha bij mij dus even gestagneert.
    Zal wel weer verder gaan groeien lijkt mij.
    Weet alleen niet hoe en of er dan een inhaalslag komt ofzo.
    #hoophetniet
    Hihi šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *