Mommy make-over, zou ik het doen?

Een mommy make-over, injectables, botox, ooglift, laserbehandeling…. Zou er een tijd komen dat wij net zo makkelijk bij de plastisch chirurg binnenlopen als bij de kapper? Ik denk dat het steeds makkelijker wordt en steeds gangbaarder… maar wat vind ik daarvan??? Zou ik het doen???

Hoe hard ik ook wil roepen dat uiterlijk helemaal niet belangrijk is, dat kan ik gewoon niet en ik denk maar een klein deel van de bevolking. Natuurlijk zijn er andere dingen die belangrijker zijn. Ik wil graag dat mijn haar goed zit, ik doe make- up op en wil graag dat mijn kleding mooi zit. Er verzorgd en fris uitzien, voor iedereen zal dat een andere betekenis hebben, maar ik denk dat dat hetgeen is wat ik wil. En ik hou nou eenmaal van leuke kleding en lekker make uppen… Ik zal wel een meisje meisje zijn…. of een vrouw vrouw tegenwoordig.

Ik ben blij met mezelf. Dat schreef ik een paar maanden geleden al en dat is nog steeds zo. Ik ga ook gerust zonder make-up de deur uit en verschijn met tokkieknot en in (soms uber lelijke chill outfit) op jullie beeldscherm…
Hoe ouder ik word hoe blijer ik ben met mezelf… zou ik dan eindelijk die puber hormonen achter me gelaten hebben? Ik ben blij met mezelf en toch zijn er altijd puntjes.. en misschien komen die puntjes wel juist nu ik ouder word…

Twee kinderen heb ik afgebakken en gebaard… en dat heeft gevolgen voor mijn lichaam gehad…Ik zat natuurlijk met mijn heftige bekkenproblemen, maar ik ben ook wat kilo’s zwaarder, mijn huid is slapper. Mijn borsten zijn hun jeugdige volume verloren om over de verdwaalde ontzwanger kwalen maar niet te spreken.

Ook de beginnende ouderdom (want ik vind mezelf nog helemaal niet oud) komt langzaamaan om de hoek kijken. Ik heb best geluk met mijn huid tot nu toe, maar ik zie langzaamaan wat rimpeltje ontstaan en mijn huid heeft helaas aanleg voor pigmentvlekken. Niet iedereen ziet ze, maar ik overduidelijk…

De mommy make over
Zou ik het doen? Zou ik aan mezelf laten ‘sleutelen’ om er weer jonger en frisser uit te zien? Het antwoord is ‘ja’.
Een fronsrimpel minder heftig laten lijken door injectables… YEP! Mochten mijn borsten na een derde helemaal verdwenen zijn… misschien ook wel een borstlift …. Een buik die heel slap is en in de weg zit… als je de mogelijkheid hebt en je daardoor beter voelt, waarom niet?
Oogleden laten liften is tegenwoordig een hele ‘normale’ plastisch chirurgische ingreep… net als je oren recht laten zetten… Dus waarom dan niet net even die rimpel wegwerken…

Als ik de mogelijkheid heb en me daardoor weer prettiger voel… Ja dan zou ik het doen. Wat ik wel lastig vind: tot hoe ver ga je??? Ik vind het mega zonde als iemand zijn ‘echte’ gezicht verliest. Zijn mimiek of zijn emoties…
Momenteel sta ik nog niet voor de deur, maar mocht mijn fronsrimpel een krater zijn geworden… Wie weet dat ik er dan iets aan laat doen…

What do you think??

#liefthuisad

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *